Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 12 Februarie 2025 sunt:
De ce când simți că viața ți se așeza, apare ceva în viața ta, care să- ți schimbe complet "planul"? Oare așa li se întâmplă tuturor și au acele feelinguri de debusolare când apare ceva...? (mai mult)
In 2019 am văzut un film super tare dar nu mai știu ce film sau serial este. Ma puteți ajuta dacă știți? Deci : este un film cu niște liceeni și cu o fată rea extraterestra, totul începe de...? (mai mult)
E normal ca o persoană care a avut parte de abuz fizic și emoțional in copilărie și adolescență, sa ajungă să urască nedreptatea la vârsta adultă și să aibă latura protectoare mai dezvoltată...? (mai mult)
Buna seara! Știe cineva un cabinet dentar din Bacău care lucrează cu CNAS și există fonduri disponibile? Sunt elevă.
Salut, daca ati avea un lucru pe care ati vrut toata viata sa- l faceti dar n- a depins numai de voi si va macina lucrul ala ca nici macar n- ati avut sansa sa- l incercati? V- ati amagi cu gandul ca ...? (mai mult)
Am trimis un colet cu fractaj ce înseamnă? 09.04.2023 20:31 In prelucrare - Tranzit Craiova 09.04.2023 22:53 In prelucrare - Craiova CPCR 09.04.2023 23:17 Expediat din - Tranzit Craiova 09.04.2023 ...? (mai mult)
Pentru fanii Zorro, care Zorro vi se pare cel mai chipeș dar și cel mai potrivit în rol: Alain Delon, Antonio Banderas, Guy Williams sau Christian Meier? Pentru mine, Guy Williams the...? (mai mult)
Salut! Am vorbit cu o persoana acum o lună si un pic si a incetat brusc sa mai raspunda la mesaje (pe snap) doar acolo vorbeam. Țin sa mentionez ca nu am alte retele de socializare sau nr. lui de telefon....? (mai mult)
Bună! Oare știți niște băuturi pe care nu le știe multă lume de la Starbucks?
Daca lucrezi la decathlon vei area parte de activitati sportive, daca da, de care?
De ce observ aceste obiecte imobile si pradoxale în apartamente care arata ca niște papusi? Răspunsuri serioase, ofer FUNDA
Ce lanturi de fast- food vi se par overrated? Pentru mine personal, KFC ramane cel mai overrated fast- food, prefer sa ma duc la un pub local cu review- uri bune si sa mananc mancare superioara la acelasi...? (mai mult)
Ce părere aveți de un om care e abil, șiret și poate păcăli pe alții (lupul păcălit de vulpe), fiind capabil sa se scoată din belele dar care e și el păcălit grozav de către alții uneori...? (mai mult)
Salut TPU! Care sunt muzicile voastre preferate?
CHIAR AM NEVOIE DE AJUTORUL VOSTRU! Sunt fata si am par pe piept! Am folosit de 2 ori benzi depilatoare si de fiecare data dupa ce le foloseam, ma umpleam de bubite rosii care treceau foarte greu(si da,...? (mai mult)
Buna! Am și eu o curiozitate/frustrare spuneți- i cum vreți. De ce unele persoane își leagă câinii cu lanțuri și îi uită oarecum in fundul curții? Adică ce rost mai are sa îți iei un câine...? (mai mult)
O situație ipotetica. Să zicem că lucrati o perioada la negru, fără contract dar plătiți bine și va faceti bine treaba, dati ce e mai bun și aveti o atitudine serioasa, ireproșabilă. Sunt...? (mai mult)
Cine se simte foarte singur in perioada asta si n-are cui sa ii spuna o vorbă? Pentru cei singuri, cum suportați singurătatea?
Sal TPU. Ce mai faceti? Aveti vreun antidot pentru plictiseala?
Bună ziua. În fiecare seara când ma pun la somn, tot îmi vine sa mușc perna. Ce înseamnă asta? :))
Buna, voi unde va ascundeti jeleurile?
Îmi puteți spune cine este această Rosalia de pomeniți unii de ea la câte o intrebare de a mea? Am cautat- o in clasamentul utilizatorilor dar nu am gasit- o. Ce e cu ea de o pomeniți în mod irelevant...? (mai mult)
Bună! Aș dori să mă ajutați cu niște sfaturi, legat de o problemă cu care mă confrunt de când mă știu. Nu suport căldură, vara o urăsc. Dacă stau mai mult de 20 de minute la soare îmi...? (mai mult)
În sezonul 3 din H2O, Bella spune că s-a transformat în sirena într-un loc de pe coasta irlandeză și în acest loc se afla o peșteră, există și în realitate acest loc sau nu se știe de el?
Cum credeți că e mai bine: să- ți ascunzi abilitățile prefăcându- se vulnerabil in anumite situații pentru a testa pe alții și ai lăsa să creadă că dețin controlul dar să "ataci" în momente...? (mai mult)
Ce intrebari iti pune un pshiolog sa vada daca esti apt sa iei o persoarna copil minor dintr- un centru in plasament? Intreb deorece trebuie sa dau un test pentru a vedea ca nu am probleme de natura...? (mai mult)
Buna TPU, cum pot afla daca sunt apt mintal sa pot lua in plasament un copil pana sa merg la testul psihiologic? Cum sa caut google si ce?
Buna TPU. De la un timp de vreme mi se intampla lucruri ciudate si anume "viziuni" sau presimtiri. Sa va povestesc unele intamplari: Deci, odata cand au fost cutremurele m- am gandit ce ar fi daca ar ...? (mai mult)
Care este vârsta minima a unui baiat/barbat cu care te-ai combina? P.s Nu uitați să vă specificați vârsta.
Ce calitate ar putea oferi producatorul la banii astia, tu ai cumpara acest telefon? Nokia X3 Black- Red la 49, 98 Lei https://www.emag.ro/telefon- mobil- nokia- x3- black- red- x3- black-...? (mai mult)
Ce facetiiiii, din ce oras sunteti?
Hitler putea sa fie considerat psihopat?
Bună TPU! Dacă o femeie a fost înjunghiată în zona de jos,între picioare, poate sa moară?
Stalin era conducator bun? Astia care ziceti ca Hitler nu era bun era mai bine cu Stalin? Alegeti pe cineva care era raul mai mic macar.
Cum e Romania fata de America?
De ce o parte dintre oamenii societății actuale admira interlopii care au obținut bani prin afaceri necurate în detrimentul unui om simplu, cinstit care câștigă puțin dar în mod cinstit? De ce...? (mai mult)
Bună dimineața! De ce se zice cum va fi vremea de Florii așa o să fie și de Paște?
Am dat skip după ce am dat la roata norocului de la superbet și am câștigat rotiri gratis, nu am văzut ce am luat. Îmi poate spune cineva une pot vedea sau la ce sunt azi? Mersi!
De ce majoritatea tarilor care se afla in zone desertice sunt vorbitori de limba Araba? Este doar o coincidenta?
Frișca la tub pe care o cumpărăm de la supermarket, e sau nu e naturală? Ce credeți?
Salutare TPU! Cu ce user de pe TPU v- ar placea sa mergeti intr- o vacanta sau sa aveti o experienta de viata? Eu unul i- as alege pe Verginica, Drimmero, Mossoti, Sabin 89. Cu Verginica as merg in...? (mai mult)
Sta cineva de aici in Stuttgart? Maine ma duc in vizita, dar observ ca trebuie sa schimb, sper sa nu ma ratacesc pe undeva
Care este vârsta maximă a unei fete/femei cu care te-ai combina? P.s Nu uitați să vă specificați vârsta.
Ce parere aveti despre acest paragraf? "Ceea ce astăzi considerăm „imagine" era, așadar, inițial strâns legat de iluzia sensibilă și, prin urmare, departe de adevăr. Așa că ar trebui...? (mai mult)
Hey, voi cate oua (de Paste) aveti? Si ce culori aveti?
Salut din nou, TPU. As vrea niste păreri concrete despre Iuliana Neagu și cartea ei "Secretele întregii vieți" chiar este adevărată treaba cu treirea spirituală, cu schimbarea frecvenței energetice...? (mai mult)
Cum se numeste videoclipul acela a lui Silviu Gherman cu doctorul Cosmin, mai stie cineva?
Ce inseamna expresia,, Jesus squat,,?
De ce adesea cei care ne- au disprețuit și nu ne- au dat nicio șansă într- un anumit domeniu sau plan, sunt și cei care vin și ne felicita primii atunci când reușim? De exemplu un băiat este...? (mai mult)
Toate prietenele mele sunt false, numai una este prietena mea adevărată. La anul pleacă de la școală, cu cine o să stau?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istoria religiilor
Tu cat de multe stii despre marile religii ale lumii? Afla chiar acum!