Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 12 Februarie 2025 sunt:
Ce se intampla cand o forta de neoprit loveste un obiect imobil indestructibil care nu poate fi mutat?
De ce nu ''Let me to try'', ci ''Let me try''?
Cum pot vedea pe discord daca o persoana este in convorbire cu o alta persoana? Multumesc dau funda
Salut cine mă poate ajuta sa traduc fraza asta?✨ Din romana in italiană. Dar nu tradusă cu google translator. Vreau să aibă sens într- un cat urmează un tatuaj. Deci cumva ar fi...Forse un giorno...? (mai mult)
Salut,am gasit intr-o zona a malului Ariesului o plaja de nisip(un nisip foarte fin)si intrebarea mea este daca pot sa iau o remorca de nisip din aceasta plaja? Este legal sau ce prevede legea?
Ce ați gătit azi de Florii?
Eu nu inteleg cu ce ajuta pe cineva cati bani iau eu sau ce fac cu banii? Sau orice alta chestie ce tine legata de viata mea personala? Sau daca mi ajut parintii si ei pe mine? Aia e fix problema mea.
Pentru ce primeste un preot bani de la stat? Ca sa faca ce? Ca o persoana cu dizabilitati primeste indemnizatie de 526 de lei. Asta cu gradul 1. Pana si un calugar primeste mai mult
Care este berea cu cele mai multe proteine?
Întrebare întrebătoare. Voi puteți simți vibe-ul fiecărui user prin prisma întrebărilor și răspunsurilor sale? Gen, puteți intui cam ce fel de persoana e în real și ce preocupări are?
Eu in mijlocul familiei ma simt ca la judecata de apoi, toti ma critica,barfesc,fac glume de rahat, pentru voi cum este?
După scandalul Andrew Tate, voi mai aveți încredere în influenceri, fie ei români sau străini și produsele sau serviciile pe care le promovează?
Deci. Am dat comanda la niște produse miercuri si era vorba ca în 24 de ore ar trebui sa vina. Ideea e ca azi am primit un mesaj ca as primi coletul, dar efectiv am stat de la 9 dimineața până ...? (mai mult)
Credeți că e ok ca atunci când te certi cu cineva și nu știi exact dacă te vei descurca fără acea persoana sa îți păstrezi totuși o atitudine optimista și sa ii arati ca ești sigur/a ca poți?...? (mai mult)
Va rog dati-mi un ritual pe care-l pot practica folosindu-mi patura.
Datele problemei: Imobilele detinute au doi proprietari, eu si mama. Banii ii am eu cu imputernicit mama. Eu am o matusa deci sora tatalui. Ea are doua fete deci am doua verisoare. Mama nu e ruda...? (mai mult)
Buna. Am si eu o intrebare legata de o fata... De cateva luni, am cunocut o fata pe care eu o stiam de mult timp(5, 6 ani) insa nu am vorbit niciodata(nu cunosc motivul). Ideea este ca fata este la ...? (mai mult)
Un răspuns amuzant/toxic la "de unde ești?"
De ce pe la diverse emisiuni Tv, cum ar fi cea a lui Denise Rifai, prezentatorii insistă ca invitații sa le spună exact suma pe care o cheltuiesc ba pe haine, mașini sau alte cele, ba cât încasează...? (mai mult)
Hey! Cum ofer răspunsuri de calitate pentru obtinerea monedei TPU?
Salut! Ați putea da câteva exemple de replici care îi pot supăra pe băieți? Ceva de genul acesta: "Mie oricum nu îmi plac alea așa de mari" :)) sau "Eu te văd ca pe cel mai bun prieten al meu"...? (mai mult)
Daca o persoana mai tanara ii spune o alteia de 30 de ani " tu nu ti- ai prea trait viata, nu?! " - la ce aspecte ale vietii credeti ca facea aceea persoana referire? Adica, pana la vastra de 30 de...? (mai mult)
E bine să spui unor membri din familia ta tot ce faci sau e mai bine sa fii secretos?
Ce sunt aceste obiecte imobile care se anuleaza unul pe altul? Va rog mult răspunsuri serioase! Mulțumesc, ofer FUNDA
Chiar trebuie să suporți nevrotici la locul de munca?
Oare am mai pus întrebări despre invidie? Nu mai știu. Dar revin cu aceste întrebări, deoarece mă macină. De ce simțim așa de mult invidia asta. Până la urmă invidia apare că îi...? (mai mult)
Am văzut pe site TPU o întrebare și am rămas ȘOCAT că nimeni nu a scris nimic https://www.tpu.ro/timp- liber/palate- deschise- pe- calea- victoriei- un- proiect- dedicat- comunitatii/ Cei din...? (mai mult)
Bună seara! Încep prin a spune că m- am documentat foarte mult cu privire la domeniile la care voi face referire şi am chiar exemple din viață care confirmă următoarele lucruri. Generația aceasta...? (mai mult)
Ce o mai fi cu porcaria asta sinistra de Bing CHAT AI? Inainte imi crea 5 pagini de romane, acum vad ca imi zice mereu „Ill try to create that", iar cand pare ca am noroc, imi zice sa trec la un alt...? (mai mult)
Eu am literalmente zero prieteni. Ce părere aveți de treaba asta?
Bună tuturor! Aș vrea să îmi pun aparat dentar, dar doar pe parte de sus a danturii. Nu am mari probleme, dar arata puțin inestetic. Vreau sa va întreb cât costa și ce trebuie sa fac!?! Adică,...? (mai mult)
Se poate și chatare aici?
Să zicem că un vecin de strada te jefuiește de un lucru de valoare. Vecinul e acel om cu aparență de om inocent care nu ar fura nici un codru de paine. Jaful are loc intre- o noapte. Tu locuiești...? (mai mult)
Vă mai prezint un scenariu. Ce ați crede despre un bărbat care își bătea familia și soția și îi plăceau foarte mult femeile? Deci umbla cu mai multe. Cunoscuții îi puneau eticheta de "nebun"....? (mai mult)
Ce sunt obiectele imobile, cum apar și cum dispar aceste obiecte imobile?
E normala pofta de dulce in apropierea și în perioada sărbătorilor? De ce apare în acea perioadă?
Bună, îmi cere cod de securitate la card sedoxo și îmi trimite codul pe mail și nu știu unde sa intru pe acest mail ca să bag codul, aștept răspunsuri urgent, mulțumesc.
Liviu Dragnea s- a apucat de gătit deschizandu- si canal de Youtube unde postează video- retete culinare. Cum vedeți aceasta alegere? Credeți că Dragnea vrea sa arate o latura mai umană a sa sau ...? (mai mult)
Salut. Știe careva de ce nu am modul profesional pe Facebook? Toți prietenii o au dar eu nu. Multumesc
Câți dintre voi ați văzut video gen: no merci in Mexico?
Dacă iubitul/iubita sau soțul/soția vede că butonați pe TPU și spune că vrea și el/ea să vadă ce scrieți voi acolo, ați fi de acord? Ați avea ceva împotrivă? V-ar deranja?
De ce uneori, poate chiar în marea majoritate a cazurilor, oamenii promițători sfarsesc prin a dezamăgi iar cei pe care alții îi desconsidera și nu le dau șanse, aceia sunt cei care reușesc,...? (mai mult)
Credeți că incidentul de la Oscar in care Will Smith l- a lovit pe Chris Rock, a fost o făcătură pentru audienta sau a atrage atenția oamenilor a se mai uita la Oscaruri, dat fiind că în ultimii...? (mai mult)
Sa presupunem tineti un jurnal ( evident intim :) ) in perioada in care sunteti singuri si nu sunteti nici intr- o relatie, dupa ce va faceti o relatie sa presupunem partenerul / partenera zareste pe ...? (mai mult)
Heyy guiz :) Deci, e ff serioasa treaba. Eu am probleme cu anxietate, gen de fiecare data cand ma scoate profu la tabla incep sa respir greu si imi vine sa lesin ca nu prea am invatat si mna, mai ales...? (mai mult)
Cand un prieten face o greseala foarte des, mereu aceeasi, ii atrageti atentia sau il lasati in pace ca e treaba lui?
Daca exista telepatie cum ar putea fi tras la raspundere un om? A fost prins si Charles Manson care el manipula dar acum mult timp, pai asa daca nu e nicio raspundere poti sa omori intreaga planeta.
Hey TPU! Dacă ar veni peste noapte comunismul, cum mi-as da seama ca este comunism? Mulțumesc anticipat
Dați-mi niște ideii de genul schimbă lichidul de semnalizare..pt colegi de la mecanic.(auto)
Ce s-ar întâmpla dacă o forță de neoprit ar lovi un obiect imobil?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istoria religiilor
Tu cat de multe stii despre marile religii ale lumii? Afla chiar acum!