Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 12 Februarie 2025 sunt:
Ce parere aveti chiar toata lumea are traume?
De cand a disparut Hecate au disparut si conturile care intreaba obsesiv cine e userul vostru preferat asa ca trebuie sa intreb eu. Care sunt userii vostri preferati?
Ati observat ca generatiile astea tinere se tem de vorbitul la telefon? Oare din cauza retelelor sociale unde vad cat de cat o poza, telefonul li se pare ceva extraterestru? Cunosc tineri care prefera...? (mai mult)
Bună ziua! Voi credeți în călătoria în timp și în extratereștri? De ce mulți oameni vor sa vadă extratereștrii?
Hei!^^ Știți cumva să îmi spuneți cauza durerilor de cap în fiecare dimineață? Eu îmi fac regulat analizele și am probleme cu lipsa fierului, iau suplimente în fiecare zi dar durerea ...? (mai mult)
De ce exista afirmații fara fundament pe acest forum cum că un user sau câțiva, ar fi același cu un altul care pare- se că și- a dezactivat contul căci dacă îl cauți la utilizatori nu da nici...? (mai mult)
Am dat si eu comanda din happiness si nu stiu ce inseamn a astray Raport detaliat: Data (ZZ.LL. AAAA) Ora (HH:MM) Starea trimiterii 29.03.2023 04:49 Sosit in Romania - BSI Bucuresti 29.03.2023 ...? (mai mult)
Bună dragutilor! Părinții mei s- au certat azi și mama a spus ca vrea sa plece pentru ca inițial tata trebuia sa ma ducă la scoala și nu m- a dus, s- a dus sa bea și nu știu cum sa o conving ...? (mai mult)
Cum de soția lui magic Johnson nu are nicio boala daca ei au făcut neprotejat de multe ori înainte de tratamentul lui? Și mai ales, atât de mult a evoluat medicina încât nici copiii lui nu au nimic?...? (mai mult)
Salut. Ce preferati, Mc Donalds sau Burger King si de ce? Nu ma intereseaza absolut deloc parerea celor care o sa spuneti ca, , nici unul pentru ca nu sunt sanatoase si au mancare artificiala, bla...? (mai mult)
Cum de poti creste inteligenta emotionala dar iq nu, care-i explicatia?
Cum poti sa iti dezvolti rapiditatea in gandire?
Oamenii inteligenti in principiu prefera documemtarele nu meciurile de fotbal?
Un sportiv tanar care castiga medalii si trofee de performanta la sportul practicat, dupa ce se retrage din propria vointa, fara sa sufere de vreo boala, decide sa- si arunce trofeele in mare motivand...? (mai mult)
M- am uitat printre intrebari de curiozitate si am descoperit ca mai nou societatea are o problema mare: inceperea vietii sexuale devreme. Toate intrebarile stupide din punctul meu de vedere, sunt o baza...? (mai mult)
Când să postez pe Youtube? Când stau oamenii cel mai des pe Youtube?
Am o pereche de căști Bluetooth ( fără fir ). Iar o cască, din neatenție a căzut în apă. S- a udat destul de tare în interior probabil, deoarece atunci când mă sună cineva și răspund, ...? (mai mult)
Voi cum va înțelegeți cu colegii de munca?
Aí putea trăi în ziua de azi fără Facebook, Instagram, Twitter și celelalte, adică fără nici un fel de social media?
Când trimiți un colet prin poștă sau prin curier (nu am contract cu ei) plătești ceva cheltuieli sau plătește tot destinatarul? Întreb, pentru că în România trimit ceva prima dată.
CE părere aveți despre oamenii care mănâncă din gunoaie doar pentru că nu dau bani pe mâncare :D :D :$merg pe jos 12- 10km ZILNIC și zic veșnic că NU AU BANI (PS EU MA INCLUD FIINDCA EU CHIAR...? (mai mult)
Buna! Nu ma pot hotari intre doua variante de nume pentru gemene dintre Natalia si Cristina sau Amalia si Andra Voi ce spuneti? Funda!
Salut TPU, de curand m- am mutat cu parintii mei intr- o casa noua, iar de fiecare data cand vorbesc cu ei incearca, ma intreaba daca merg prin casa la 3 noaptea ceea ce mi se pare ciudat ca eu nu merg...? (mai mult)
Care credeți că e mai inteligent, abil și iscusit ca animal, vulpea sau lupul?
Cei din satele de vacanta ce e in mintea lor de lasa pe oricine in ciocane? Sunt copii care se duc, e periculos? Eu unul stiam ca e periculos.
Care sunt cele mai puerile motive pentru care ati terminat prietenia cu cineva?
Salutare, de fiecare data ies pe aceasta pozitie in clasament, credeti ca site-ul incearca sa-mi spuna ceva? Vrea oare el sa incerc lucruri noi? https://imgur.com/a/vMnSj58
Daca ai internet limitat mai poti cumpara? Si 2 la laptop exista ceva sa incarce pe care as putea folosi in masina ca am un traseu lung si ma mai uit la cate un film?
Întrebarea e inspirata de un caz văzut acum câțiva ani. Fiul unui judecător din zona mea, la vremea aceea având vreo 20 de ani, stătea adesea pe lângă tribunalul unde era tatăl său. Când ...? (mai mult)
Dar la noi e legal sa fii doamna de companie? Daca nu ele au numere de telefon acolo nu ppate politia sa isi faca treaba?
Bună dimineața. De ce fetele ma sterg de la prieteni de pe Snapchat? Multe fete au făcut asta și am vorbit frumos cu ele, la fel și ele au vorbit frumos cu mine. Nu are cum să nu cred...? (mai mult)
Două întrebări pentru voi. Unu. Albert Einstein a fost în adevăratul sens al cuvântului ateu sau mai degrabă agnostic? Teoriile sale despre Univers și divinitate se contrazic și sunt sigur că...? (mai mult)
Buna, de cateva saptamani observ ca nu mai pot intra pe omegle Romania pe chat, cand intru ma da automat cu straini, stiti ce e de facut? Sau daca patiti la fel? Am dat si pe romana si tot la fel. Mulumesc...? (mai mult)
Ce insemna veteran? Ps: nu ma refer la cei care au fost in razboi
Acest utilizator, TheFox și Rosalia sunt una și aceași persoană? Dar Masotti și Metisul? La el e aceași situație?
Hei! Am și eu o nelămurire. Am primit pe whapp, in seara aceasta, un mesaj din partea unui așa zis agent de poliție. Nu s- au legitimat. A fost mesajul gen : Buna seara, Moise Florentina? Eu: ...? (mai mult)
Ce senzatie va creeaza aceasta piesa? https://www.youtube.com/watch?v=QegSWfcT_uE
Dacă un potențial angajat îi spune angajatorului la interviu că rapiditatea e punctul lui forte, și chiar așa e, angajatorul va considera asta laudă, aroganță sau va aprecia siguranța de sine...? (mai mult)
Sunt si. criminali in serie care nu sunt psihopati?
Ce obiecte inutile ati vazut prin comert?
Buna, as vrea sa am o insulita intr- un mall unde sa pictez copii pe fata insa nu stiu daca ar merita. Insulita nu ar fi mare, gen am nevoie doar de un scaun si de o masa. Din cate am citit pe net, ...? (mai mult)
Nu vi se par nedrept prin cate trebuie sa treci ca sa obtii un job desi joburile respective nu sunt serioase? Am trecut de 3 ori prin asta: multe interviuri pentru acelasi post, test sa imi verifice...? (mai mult)
Voua vi s- au indeplinit dorintele de la revelion? Iata ca au trecut 3 luni din acest nou an minunat. Mie mi s- au indeplinit dorintele de shopping o parte. Am fost un cumparator informat si am facut...? (mai mult)
Buna, as vrea sa fac o farsă colegilor împreună cu colega cu care mă înțeleg cel mai bine, farsa constatând într- o poză pe grupul nostru de clasa. Eu m- am gândit ca ea să pună mâna cu inelul(unul...? (mai mult)
Există ciocolată cu lapte fără zahăr în magazinele din România? Am văzut ciocolată fără zahăr și fără lapte dar cu lapte nicăieri.
Buna, m- am gândit la o farsă pentru 1 aprilie pentru colegii mei. Luni va avea loc farsa pe grupul nostru de wathapp. M- am gândit să fac o poza cu o colega cu care mă înțeleg cel mai bine, mai...? (mai mult)
La farmacie sunt si doamne care au terminat facultatea sau doar postliceala?
De ce unii oameni sunt plini de contradicții? Vine asta din firea duplicitară sau ipocrizie? De exemplu un om care ar trebui sa fie un exemplu de conduită și morală în societate, cum ar fi un episcop,...? (mai mult)
Cum fac sa aflu cand a fost creat acest website care vinde tutun www.tutunvanzare.ro?
Care e logica din spate a unui utilizator care pur și simplu nu vrea să interacționeze cu alții dincolo de comunitate, vrea să își păstreze anonimatul? Eu mă gândeam la câteva variante: ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cafea
Te consideri un fan inrait al cafelei? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta!