Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 12 Februarie 2025 sunt:
Cum fac sa aflu cand a fost creat acest website care vinde tutun www.tutunvanzare.ro?
Care e logica din spate a unui utilizator care pur și simplu nu vrea să interacționeze cu alții dincolo de comunitate, vrea să își păstreze anonimatul? Eu mă gândeam la câteva variante: ...? (mai mult)
Bună, am și eu o întrebare, dacă un prieten de al meu m-a visat mireasa și spunea ca, cu el m-am maritat, ce înseamnă, e ceva de rău sau?
De ce se vechiculează pe aici că TheFox este Rosalia? TheFox nu postează scenarii ipotetice ca Rosalia, nu vorbește despre fostul ei șef, preotul, nu spune despre feblețea ei, Zorro. Așadar,...? (mai mult)
Deci, vorbeam și eu cu un tip, de 23 de ani. Diferența între noi de vreo 4 ani. Ma înțeleg foarte bine cu el, am comunicat destul de ok și când spun ceva ce lui nu ii convine își dezactivează...? (mai mult)
Bună! Ce părere aveți despre anticoncepționale? Chiar sunt asa de rele cum se zice? As vrea o părere mai ales de la fetele care iau dacă s-au confruntat cu efecte adverse etc.
Romania e tara moderna? Suntem cei mai buni dintre tarile astea slabe si cam atat? Fata de cele moderne cum stam?
Mai exista oameni carora nu le plac calatoriile in afara de mine?
Mai face parte din structura?
Daca ai avut parte in ultima perioada sau in viata de o intamplare pe care nu ai putut sa ti-o explici logic?
O descriere frumoasa pentru deschiderea unui restaurant cu numele "Casa Vaduva" "Mâncare trandionala"
Credeți că există persoane, în afara de psihopați, care se pot preface atât de bine că apreciază, simpatizează pe cineva dar în sinea lor sa disprețuiască și să desconsidere acea...? (mai mult)
Voi ați putea să fiți actori xx și să o faceți neprotejat cu toate actrițele alea?
Este posibil să iubești doi bărbați în același timp?
Ce părere aveți despre bărbații care au o plăcere în a viziona pe internet orori, crime, execuții pe site- uri ascunse și dubioase? De exemplu, de câțiva ani obișnuiesc să accesez aproape...? (mai mult)
Ce părere aveți de invidia la locul de muncă? Am o colegă care fierbe când fac ceva bine :)) Ideea e că ea a primit promovarea (care de altfel e meritată), nu înțeleg de ce are nevoie sa își...? (mai mult)
Credeți că există illuminati si/masonii? Dacă da, de ce? Ce știți despre ei? Sau ce cunoștințe aveți despre aceștia?
Salutare, o întrebare pe cei din domeniul ( dar nu numai), Cat de greu este sa fii tractorist? Toată viața mea mi- am dorit și îmi doresc să lucrez pe tractor/combina, am înclinație, știu ...? (mai mult)
Ar fi bine sa muncesti ceea ce iti place sa faci?
Buna seara! Voi cum aveți colegii la serviciu? Sunt mai severi, mai pe interes? Colegii mei de la casierie sunt foarte seriosi, și chiar ma înțeleg bine cu câțiva dintre ei cu managerași sefele...? (mai mult)
Ce părere aveți de un om care atunci când e bănuit, fără să existe dovezi palpabile, că a săvârșit ceva compromițător, sfidează pe cei care îl acuza afișând o atitudine relaxata, de...? (mai mult)
Mâine am orașul de dat pentru a obține permisu, bun! Eu conduc bine, dar problema ar fi ca nu am dat banii la instructor și pe tot parcursul orelor făcea urat la mine:urla, înjura la cele mai mici...? (mai mult)
Cred ca am gasit cheia succesului in viata, iq bun, incredere in tine si empatie scazuta, iq il cresti cu probleme de matematica, increderea faci ce ti e frica, dsr empatia cum o scazi? Prin a nu ...? (mai mult)
Si cu tehbologia avansata si tot mai exista criminali greu de prins? Marea majoritate a psihopatilor au iq bun?
Bună TPU! Cum as putea sa aflu totul despre femei? Secretele lor cum as putea sa le știu cât mai repede și ușor.
Cum ar arăta oare societatea, sau ce s-ar întâmpla mai exact dacă curentul electric s-ar face efectiv gratuit pentru toată lumea. Pe termen scurt, mediu și lung.
Buna ziua, m- am apucat de scris articole pentru blog și aș dori să cer niste păreri daca aveți timp sau sunteți de acord. Mulțumesc http://virality.ro/virale/religia- in- lumea- moderna- ...? (mai mult)
Unde se mănâncă cei mai de calitate mititei in București?
Credeti ca jocurile pe calculator si meciurile de fotbal sunt create pentru nu vedea problemele concrete ale societatii?
Sahul e adevarat ca poate creste concentrarea? Pai si cum doar ca joci cateva meciuri. zilnic?
Bună seara, acum 3 zile mi- am făcut tatuaj, am avut lipita o folie peste el, tatuatorul mi- a spus sa o țin 5 zile, după 3 zile am îndepărtat folia și mi- a rămas pe tatuaj lipiciul de la ...? (mai mult)
Să vorbim despre manipularea psihologica. Vin cu două exemple. Un escroc sentimental manipulează o femeie naivă, credula, prefăcându- se că o iubește dar urmărind doar s- o facă de bani și...? (mai mult)
Rapid am nevoie de cel mai prost sfat pe care l-ați primit.
De ceva timp, doi copii de vreo 12- 13 ani, tot vin la usa mea din bloc si bat la usa sau chiar incearca sa o deschida. Nu stiu cine sunt sau de unde sunt. Acestea vin doar cand parintii mei se duc duminica...? (mai mult)
De ce persoanele care se enerveaza greu si au multa rabdare, cand sunt insultate sau nedreptatite, sunt si cele care reactioneaza cel mai transant atunci cand ajung la limita rabdarii? Intrebarea e ...? (mai mult)
Cum aflu ce mesaj a fost sters pe whatsapp? A incercat cineva și a reușit?
Am o mașină de canelat în perete și nu am aspirator la ea. Pot folosi un aspirator de aspirat cenușa pentru a aspira praful în timp ce tai?
Salut, ce părere aveți despre " fenomenul" Sigma?
A făcut cineva de aici 1 milion de dolari? Nu trebuie sa îmi spuneți cu ce vă ocupați sau dacă vă ocupați sau prin ce mod ați făcut. Dar cât de dificil a fost pentru voi procesul până ați...? (mai mult)
Idei de farse pentru spus la telefon?
Bună ziua! La copii de ce se trece inițiala tatălui?
De cate ori e normal sa pici sala? Dupa cate esecuri ati decide ca nu este pentru voi condusul?
A cumparat cineva vreun câine de pe onepet sau dogshop? As vrea sa cumpar, dar nu-mi inspira prea multa incredere...
Ce parere aveti daca nu vrei sa ai familie si iti place doar sa te uiti la seriale si documentare ce sa faci cu banii? Ca mie imi ajung si 3000lei nu dau detalii despre altceva sau cati bani am.
Bună! Îmi puteți spune câteva bancuri pe care sa le spun fetelor? Mulțumesc!
Se poate comanda mâncare prin Glovo daca esti undeva prin oraș? De exemplu ma aflu undeva prin Timișoara într- un parc sau ceva și doresc sa comand mâncare prin Glovo.Se poate sau trebuie sa fiu ...? (mai mult)
Cat de des se fac la voi sarmalele?
Am întâlnit oameni care în ciuda faptului că afișau aroganta, îngâmfare, în mod paradoxal erau nesiguri pe sine și ușor de descurajat, se supărau repede sau începeau să plângă dacă li...? (mai mult)
Ma intereseaza cateva informatii despre Targu Mures. 1. Ce cartiere ar fi de evitat in eventualitatea gasirii unei chirii? 2. Ce zone ar fi bune in eventualitatea unei chirii? 3. Cum sunt serviciile...? (mai mult)
Copiii au voi cu telefoane la orfelinte? Daca primesc unul cadou, de exemplu.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Alina88888888888 întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Tarzan
Ai pasit si tu in incredibila lume a lui Tarzan si a prietenilor sai? Haideti sa vedem cat de multe va mai amintiti!