Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 12 Februarie 2025 sunt:
Ce parere aveti despre oamenii care arunca ambalaje pe jos? Sau care fac mizerie pe strada (seminte, muc de tigara etc)? Eu unul nu imi amintesc sa fi aruncat vreodata ceva pe langa gunoi, efectiv nu...? (mai mult)
Sa zicem ca aveti o colega de facultate sau serviciu care e in mod predominant joviala, zambareata si in proportie de 80% feminina. Va imprieteniti cu ea, va apropiati mai mult iar dupa o vreme, cand...? (mai mult)
Bunica zice mereu ca tinerii de azi sunt prea agitati, ca fac prea multe si ca pe vremea ei nu era asa fuga continua, nu aveau atatea activitati si responsabilitati. Sunteti de acord?
Salutare TPU, probabil unii ma cunoasteti, probabil unii nu, dar acum nu sunt cu acest scop aici. Eu sunt un mic content creator pe Youtube si ma gandeam sa postez ceva nou insa ideile mele de video-...? (mai mult)
Salutare, dragilor! Ce parere aveti despre psihologi?
Cum a fost prima voastra sedinta de plutire in bazin?
Există vreo diferență intre oamenii care mănăncă peste măsură și porcii care mănăncă pănă adorm in troacă?
De ce urăsc românii țiganii?
Oamenii care fac chestii la extrem, gen cineva care de la foarte gras ajunge foarte slab sau cineva care vrea sa se lase de dulciuri și nu o face gradual ci deodată, sunt acei oameni pentru care nu...? (mai mult)
Care aplicatie de comandat mancare este cea mai buna? Nu stiu ce sa imi instalez dintre Glovo, Tazz, Food Panda, Bolt, etc.
De ce se spune că cine e prieten cu toată lumea de fapt nu e prieten cu nimeni?
Bună TPU! Există posibilitatea de a- mi face carduri de fidelitate online? De exemplu dacă vreau un card de fidelitate de la Dr.Max, pot să îl fac online sau trebuie obligatoriu să mă duc la o ...? (mai mult)
In ultima vreme vad la foarte multi utilizatori Facebook, la profil, ca sunt "creatori de continut". Sunt niste habarnisti, se vede dupa postari si comentarii. Ce vrea sa insemne asta?
Ce preferati dintre: Crema de budinca cu biscuiti moi in ea sau Orez cu lapte sau Gris cu lapte?
Cat ia Petrica si Camelia Ciuca la o nunta in 2023?
Ce locații bântuite de fantome sunt în București?
Erau câțiva useri pe aici care văd că au plecat, și anume Metisul, Hyacinth și Rosalia. Metisul dătea răspunsuri bune, la fel și Hyacinth iar Rosalia avea întrebări interesante inspirate ...? (mai mult)
Cred ca treaba cu pozele (știți ce poze din întrebările anterioare) le- a văzut tata în telefonul lui (că mi l- a lăsat pentru câteva zile până- mi cumpăr și eu și mi- a spus că îmi dă...? (mai mult)
Voi credeți ceva din astea? Eu sincer nu https://stirileprotv.ro/divers/un-barbat-care-sustine-ca-este-zcalator-in-timp-si-vine-din-anul-2671-anunta-noi-schimbari-majore-pentru-omenire.html
La inceputul anilor 2000, in Romania, era ceva comun ca oamenii sa aiba telefoane mobile? De exemplu, in America stiu ca la momentul acela mai toti aveau telefoane personale (mai ales acele flip phones,...? (mai mult)
Cand se organizeaza ziua portilor deschise la liceul George Cosbuc din Bucuresti? (sau chiar si pentru altele, daca stiti)
Salut TPU, vreau sa va intreb ce este ala ts ca tot auzeam baieții hai pe ts, multumesc, dau funda.
Cine are de aici credit de nevoi personale si cat platiti lunar? Timp de cati ani? 1, 2 sau mai multi?
Sunt n și n oameni care ne bârfesc. Unii mai mult alții mai puțin. Treaba e că o parte din acești bârfitori au și influența asupra altora care nu ne cunosc dar aud bârfele denigratoare ale celorlalți...? (mai mult)
Ce părere aveți de acesta ACEASTA ATITUDINE? EU ZIC CONTEAZA CEL MAI MULT ASA CA SI .....https://youtube.com/shorts/r9Bs4hnQlPU?feature=share
Ce preferati dintre ciocolata si biscuiti cu lapte? :D
E normal să-ți spună cineva că la 29 de ani esti inca copil și mai ai multe de învățat, persoana care ți-o spune având 37 sau 38 de ani?
Eu de ex dimineața sunt trezit de cineva inexistent, de ex ori mă strigă pe nume, ori simt un fior rece pe spate, ori aud pași in fața ușii (azi dimineață mi s- a intămplat un lucru ciudat ...? (mai mult)
Am nevoie de ajutorul vostru, nu stiu ce nume sa pun la un canal de YouTube, pe mine ma cheamă Gabriel, nu contează dacă e legat de numele meu. Ce contează sa fie foarte frumos, canalul este pentru...? (mai mult)
Grupul meu actual de prieteni s- a format în aprilie anul trecut. Pe atunci, toți ne aveam bine, în sensul că exista cumva respect între noi. Așa a trecut și vara, iar în toamnă, după ce ...? (mai mult)
Când cineva va face rău, va răzbunați sau iertați?
Ce credeți, a fi introvertit iar una lume sa te creadă prost din cauză că vrei sa stai in umbra și să nu-ți arăți mereu abilitățile, poate fi un atu?
De ce bebelușii plâng când aud alți bebeluși plângând? Si de ce nu plânge când se aude pe el însuși plângând pe o înregistrare audio?
Are cineva un pui de cioara sau un corb de vanzare sau ma poate îndruma cineva unde pot găsi? Mulțumesc frumos anticipat
De ce TPU nu are o aplicație?
Mulți tineri se vaită că se plictisesc și nu au activități de făcut, că s- au săturat să stea pe telefon. Ei bine, de ce în acele momente de maxima plictiseala, tinerilor nu le trece prin...? (mai mult)
Salutare mă poate ajuta cineva și pe mine cu un cod de la pachet de țigări glo sau kent core Dunhill sau Pall Mall. Mulțumesc anticipat!
La cate materii se dadea Bacul in perioada 2000- 2005? Aveai posibilitatea de a da anumite probe care teoretic nu erau de profil? De exemplu, un elev de la real putea da bac la istorie/geografie sau un...? (mai mult)
Salut TPU, cam acum 2 saptamani, in casa am gasit un cheag de sange intact, doar in locul ala fara nicio urma de sange. Animale nu am, usile si geamurile erau inchise, soareci si sobolani nu am. Ce...? (mai mult)
Este normal ca o trotineta electrica sa fie lasata in garaj la frig si se descarca mai repede?
Fetelor, cum ați vedea voi viața alături de un bărbat tânăr, făcând 3 copii cu el și conviețuind împreună într- o cabană undeva la munte într- un cătun mic și izolat, departe de oraș,...? (mai mult)
Salut. Am o intrebare banala. La trotineta cu incarcator cu capat magnetic se introduce prima in priza incarcatorul si dupa in trotineta sau trotineta si incarcator?
Ce credeti, carnea asta care e acum in magazine e de la animale care au fost vaccinate din cauza gripei aviare?
Ce inseamna calde? ( scuze categoria nu stiam ce sa aleg ) a. Cand faci complimente cuiva dar acestea nu sunt adevarate (you don't mean it) b. Cand faci complimente cuiva si acestea chiar sunt adevarate...? (mai mult)
Salut TPU! Care e treaba mai exact cu ora de vara? Vom dormi mai mult dupa ce se schimba? Cum adică ora 3:00 va deveni ora 4:00? Chiar nu inteleg, dau funda raspunsului bun si adecvat
Hey TPU, de ceva timp am inceput sa vorbesc cu un cioban, baiat tanar, 22 de ani, eu sunt o viata care iubeste orasul, libertatea, agitatia si am cumva multe dileme, il plac mult pe acest baiat,...? (mai mult)
Bună. Numele meu este Marius, am 24 ani și nu am avut niciodată o iubita. Sufăr de anxietate obsesionala, de la 14 ani iau pastile. Recent am hotărât după data de 1 aprilie sa- mi iau viata...? (mai mult)
Sa vorbim despre bullying. Am citit ca fenomenul a luat amploare si profesorii sunt cam depasiti de situatie. Inteleg de ce se intampla, inteleg ca un bully e intr- o relatie de putere atunci cand se leaga...? (mai mult)
Ce părere aveți de următoarea scădere de la Nokia G20 -Nokis G11- Nokia G10 Nokia 2.3 -Nokia3310 4G acum ce mai urmează? Nokia 1110? Poate
Am pus o lumânare cu baterii la mormântul cuiva drag. Am lăsat-o aprinsă. Ce se poate întâmpla dacă plouă pe ea?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Alina88888888888 întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Tarzan
Ai pasit si tu in incredibila lume a lui Tarzan si a prietenilor sai? Haideti sa vedem cat de multe va mai amintiti!