Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 12 Februarie 2025 sunt:
Ce părere aveți de persoanele care în discuții despre orice subiect știu totul,nu accepta alta varianta,se contrazic până nu mai poate, susțin că numai ei știu ce e bine și adevărat?
Buna seara, ce înseamnă asasinarea a unui președinte?
Am văzut atât de multe fete între vârstele de 13- 18 ani (vb de cele vazute de mine în școala generală) care se urăsc reciproc, se jignesc și se bârfesc pe la spate, opinia altora nu contează...? (mai mult)
Ceva sfaturi ca sa ramai intreg la calatoriile cu trenul? Cum sa te pozitionezi, unde sa stai in tren, pentru sanse maxime de supravietuire? Pt cine nu stie, in seara asta s- a mai intamplat un accident...? (mai mult)
Eu văd România ca pe o mașină SH care mai merge dar nu știi până când. O repari pe o parte și se strică pe alta. Voi ce părere aveți?
Hei, deci am o intrebare cam ciudata, dar in fine.Sunt student la facultate in alt oras, iar mama mi- a trimis intr- o zi 200 de lei pe card(eu nu mai aveam niciunul). Dupa vreo 2- 3 plati, ma trezesc...? (mai mult)
Ce parere aveti despre o relatie in care ea e mai mare decat el cu 4 ani? Vi se pare ciudat? 27 si 23
Se dă următoarea situație. Vă aflați într- un bar sau restaurant cu cel mai bun prieten. Prietenul vostru e genul acela timid, cuminte, non- agresiv. La masa voastră vin 3 tipi puși pe harță...? (mai mult)
Sunt confuz. Mie imi suna alarma la 3. Daca la 3 ora se face 4, imi mai suna ceasul?
Ce materii se fac la Hans Mattis? Pot sa dau bilingv si la engleze sau neaparat la germana
Ce lucruri interesante ati invatat recent?
De unde vine expresia "c...e"?
De ce întotdeauna îmi dau seama că am făcut o prostie numai după ce o fac și nu înainte? Mereu zic ce prost am fost anul trecut, acum îmi dau seama.
Bună ziua! Invitațiile pentru la nuntă le dă nașa sau mireasa?
Credeti ca un om poate munci din greu si sa ramana sarac?
Un citat zice așa,, Rușinea este costul intrării ''. Ce înseamnă?
Bună ziua. Ce părere aveți despre țigani, de exemplu despre poporul rom?
Unde au dispărut Rosalia și Mossoti? Ce s-a întâmplat cu ei?
Ce parere aveti despre Rusia si Ungaria, dar despre rusi si unguri? Personal imi plac foarte mult locurile si oamenii, am cunoscut destul de multi oameni si m- am inteles perfect, sunt mai pe caracterul...? (mai mult)
Azi la ora 9:15 trebuie sa fiu la urolog dar nu prea stiu ce as putea zice la munca cand va trebui sa plec acolo, ma ajutati va rog?:)Ce ar fi cel mai ok sa spun? Pentru ca sincer chiar nu ma pricep cand...? (mai mult)
Cine știe sau are idee ce simptome sunt observate la persoanele care au depresie?
Ce părere aveți despre Coreea de Sud?
Antisocial te poti numi si daca esti introvertit si nu iesi cu nimeni?
Buna, Am o întrebare, dacă ies cu un bărbat însurat de 46 de ani și ne cunoaștem de 6 ani, ne placem reciproc, cel putin asa cred…deși noi spunem ca suntem prieteni… am încercat sa îl...? (mai mult)
Recent am cunoscut un tip pe retelele de socializare, am vorbit cam o luna prin mesaje dupa care am hotarat sa ne vedem, am inceput si o relatie care nu a durat foarte mult, am aflat ca are un copil...? (mai mult)
Acesta este chiar el? https://youtube.com/shorts/TpQKakF3yK8?feature=share
Salut TPU. Eu folosesc des autobuzele din Bucuresti si la ore aleatorii in autobuz se mai aude cate o melodie ciudata. Asa ca dintr- un film cu suspans. Am auzit pana acum in 123 si voiam sa stiu daca...? (mai mult)
Ce părere aveți despre țara noastră Romania la modul general?
Ce inseamna Piranda?
Voi dormiti? Nimeni nu mai e pe aici?
HELLOOO LUME! Cine a fost primul vostru crush? Cum a aflat ca il/o placeti? Mamica si taticul ce reactie au avut :DD (da, ma plictisesc de mor)
Cineva cu care să conversez aici ceva serios, matur?
Ciao,v-ati pune nasi la fratele vostru deși soția lui nu va suporta, va privește urat și nu ezita sa spună asta?
Ce părere aveți de o femeie care atunci când e sigura pe sine obișnuiește să aibă gesturi oarecum masculine, gen să bage mâinile în buzunarele de la pantaloni atunci când vorbește cu cineva...? (mai mult)
Buna! Am o nelamurire foarte mare. Sunt eleva in clasa a 10- a si trebuie sa facem practica la unitati economice. La alte clase a rezolvat diriginta pentru toti dar a noastra ne lasă sa ne alegem singuri...? (mai mult)
Ce a preciz asta a fost adevărat, nu? https://youtube.com/shorts/-r-esQaKIkY?feature=share
A luat cineva antidepresive cu ceva naturist ca sa simti placere pentru femei?
Cu ce probleme vă confruntați ca tineri/adolescenți în zilele actuale?
De ce oamenii atunci când au momente de siguranță de sine maxima, când se simt 100% siguri pe ei au tonul vocii schimbat fata de cum îl au atunci când sunt anxioși sau timizi?
Poate o să- mi suspende contul, dar nu pot să nu postez asta, pentru că ascultându- l pe Călinescu, mi s- a făcut tare dor de România. Să trăiești...? (mai mult)
Buna seara. In ultimele zile, se tot vorbeste despre o femeie care dupa 11 noaptea danseaza in mijlocul strazii. Toata aberatia asta a aparut prima data in Serbia. E adevarat? Stie cineva cine e sau legenda...? (mai mult)
Aici pe TPU pot face un sondaj de opinie pe tema religioasă?
De ce a decăzut și a ajuns irelevant Alexandru-Mihai Hash aka Mikey Hash?
Nu- mi place berea. De cate ori refuz o bere cineva imi zice ca ''trebuie sa beau mai mult pana ii dau de gust'' sau ca nici lor nu le- a placut la incput. Nu inteleg chestia asta si pare sa nu se aplice...? (mai mult)
INTREBARE LEGATA DE FACULTATEA DE LIMBI SI LITERATURI STRAINE (din Bucuresti): Buna! Stie cineva daca la FLLS se pot alege 3 specializari pentru sectia de filologie? Stiu ca la admitere trebuie sa iti ...? (mai mult)
Sunt pastile care chiar ajuta sa te concentrezi bine? Nu ginko biloba ca alea nu au niciun efect.
Cei din cazinourile cu păcănele dau la cine vor ei? Le controlează de undeva? Dau la cine vor ei? Și fac sa piarda unii în mod expres? Eu am fost la un aparat și tot se auzea un sunet ciudat de...? (mai mult)
Ce tratamente pastile stiti pentru energie?
Ce parere aveti de cineva care sta numai pe gaming la 30ani sau numai pe meciuri de fotbal? Si eu unul ma uit mult la filme dupa mumca dar filmele macar sunt pentru adultii, p.s nu am nimic cu gamerii...? (mai mult)
Exista firme de transport care livreaza si in weekend? Din Cargus etc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
WALL-E
Si tu te-ai indragostit iremediabil de robotelul WALL-E? Inseamna ca stii sa ne spui cine este prietena lui, dar si multe altele...