Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 12 Februarie 2025 sunt:
Buna TPU. Cum fac LA What s App sa imi apara scris sub numele meu: ultima accesare azi la 12:48 sau oricat ar fi ce trebuie sa fac? Sa ma deconectez de pe cont? Si daca o fac nu cere din nou codul din...? (mai mult)
Ce nume e mai frumos, Elvis sau Elis?
Mi s-a rupt o bucățică mica de unghie la degetul mare de la mana chiar de la rădăcina pe mijloc si se vede cărnița, nu ma doare dar va creste inapoi?
Ce tot pun unii întrebări intime aici cand pe acest site sunt numai virgini ipohondri și pe alocuri frustrați?
Am ajuns sa nu mai dorm deloc, adică DELOC. Dorm o ora ziua cu 3 diazepame și atât. Totul e din cauza acelui vecin despre care am mai vorbit, el și- a pus toată ruga, dorința și puterea înspre...? (mai mult)
De ce se pune atât de mult accent pe haine? Ce e cu moda și cu luxul din ziua de azi? Eu locuiesc la marginea pădurii, sunt doar eu cu mama mea, tatăl meu și natura. Locuim departe de civilizație...? (mai mult)
Uitați ce am găsit pe eMag :D :D :D e real? Sau jucărie?:D:D :D :D :D :D https://www.emag.ro/telefon-mobil-alb-cu-butoane-decorcasa-10-x-6-cm-8367/pd/DBTC58BBM/
Bună seara -_- Ce faceți -_-? cum mai sunteți-_-? sunteți bine-_-? Ce ați făcut astăzi-_-?
Voi mai vorbiți sau ce părere aveți despre o persoana care va răspunde foarte greu adică după o zi asa la mesaje?))
Ce înseamnă atunci când fetele au acele "diva moments"? Cum definiți un "diva moment"?
Ce sfat era bun acum 20 de ani, dar e inutil acum?
Salut! Am fost acceptat ca si voluntar la Beach please si vreau sa va intreb pe cei care ati fost si anul trecut, cum vi s-a parut, ce v-a pus sa faceti si daca a meritat.
Ce hobby-uri vi se par imature?
Cat câștiga un angajat la proiectare asistata, piese 3 D?
De ce tot gasesc pasaje de genul in carti de istorie obscure A fost odată ca niciodată un tânăr viteaz pe nume Mihai, care era unul dintre cei mai curajoși și mai înțelepți conducători din...? (mai mult)
Buna TPU, vreau sa ma mut in alt oraș, sunt din Brașov, 21 de ani, abia ce am ieșit dintr- o relație de lunga durata și vreau sa reîncep de la zero, ce părere aveți de următoarele orase si...? (mai mult)
Salut, peste 2 zile am examenul auto pentru a 3 oara, sunt o fire mai emotiva și cu o încredere de sine puțin mai scăzută (nu știu de ce) faza e ca am niște voci în cap care nu- mi dau pace și...? (mai mult)
Bună, ce sunt talibanii?
Buna ziua, niste motive pentru care ati alege tema reconditionarea cartilor?
De ce pagina de Facebook de la BZI e Google Bard acum? Care-i faza ca nu inteleg. BZI avea doua pagini Facebook, acum-s amandoua google bard. Una-i google "brad" scrisa gresit.
Salut. Am o bicicleta appia lombarda electrica si intr-o zi am rotit cheia, am tinut apasat butonul si nu s-a aprins din prima. Ce poate fi? E normal sa se intample o data?
De multe ori imi vine sa plec in lume fara nici o direcție, m-am saturat de aceeași rutină zilnică, voi nu? Toata viata asta e doar munca si a iti dori chestii materiale, eu unul m-am săturat
Poate un magician profesionist sa pacaleasca o perchezitionare sau verificarea de la aeroport, in asa fel incat sa ascunda lucuri la el? Intrebare pusa la plictiseala si curiozitate. Ce parere...? (mai mult)
Știți cum pot creste un canal de Youtube? Sau aveti si voi canale inca la inceput si ne am putea creste reciproc?
Persoane LGBT sunt pe aici?
Ce tip de temperament aveți?
Salut! Sunt din orasul Buzau si sunt rockerita/metalhead. Sunt foarte putin rockeri pe aici, mai mult traperi, manelisti si bombardieri. Daca esti din Buzau si esti rocker/metalhead sau iti place muzica...? (mai mult)
Buna, simt ca cedez psihic, nu am prieteni părinți frății, etc nu sunt lângă mine, locuiesc cu iubitul meu, și nici el nu ma intelege nu ma intreaba cum ma simt…ma simt foarte singura si ...? (mai mult)
De ce arabii nu mănâncă porc?
Voi mai purtați masca?
Buna ziua, stiu ca nu sumt multi care lucreaza ca si ''Business Inteligence'' pentru un A.I, dar in cazul in care lucreaza cineva in domeniu, as vrea sa adresez doua intrebari: 1. Ce schimbari ati ...? (mai mult)
Este legal in Romania sa cresti o planta de canepa si sa ii folosesti semintele pentru ulei?
Cum comentați această zicala? "Dacă nu te poți îmbrăca cu pielea de leu, îmbrac-o pe aceea de vulpe!"
Ma contrazic cu cineva si vreau parerea voastra, fratilor. Compatibilitate zodii - femeie varsator + barbat rac? Exista vreun cuplu nontoxic? Va aflati printre ei sau cunoasteti pe cineva? ...? (mai mult)
Bună seara. Întrebare foarte ciudata dar va rog fără mișto.Se poate spune ca ești gay dacă îți place cum arata alt bărbat? Nu vorbesc de atracție ci doar ca sunt unii barbati care arata bine...? (mai mult)
Unde e filmat asta? https://youtu.be/hdQWI-Bh5Dg
De ce sunt femeile asa fitoase? In ultimul timp pana si astea care isi iau cafea cu 3 lei de la aparat iar acasa cade tavanul peste ele fac figuri. Pe insta sunt regine toate, dar eu le vad cand merg ...? (mai mult)
Ce e cu obsesia asta a romanilor de a se plange de mancarea din comert ca e plina de chimicale? Daca totusi e pe piata cumva a trecut prin niste evaluari, de ce n- ar omori cineva intentionat in loc sa...? (mai mult)
Ce intrebari tampite ati primit la interviuri de angajare?
Sunteti de acord cu afirmatia ''cine e frumos e frumos pentru toata lumea, pentru toti ochii''?
Bună ziua! Ce înseamnă opinie divergentă?
Salut.La ce oră aș putea să postez pe Youtube ca să fac vizionări? Dau fundă
Bună, chiar România se unește cu Republica Moldova? Ca m-am uitat pe TikTok, e adevărat, ne unim cu Republica Moldova?
Buna TPU, este mâine ziua lui iubitul meu și i- am luat cadou un set nivea care conține gel de ras, after shave și deodorant, eu nu m- am uitat atenta la set când am cumpărat am crezut că este...? (mai mult)
De ce cât mai mulți băieți postează pe social media poze cu ei la sală cu mușchii la vedere? De ce e asta o mândrie pentru ei?
Hey TPU, pot oferi meditatii la limba română, dacă nu am o diplomă de bac?
Salut, azi am observat ca Spotify (pe windows 10) nu mai raspunde la comenzi (cand vreau sa ascult muzica, apas pe ''play'' dar nu se intampla nimic). Aveti vreo idee cum pot remedia asta? Multumesc ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre oamenii care isi cumpara "țoale" din second hand?
Fratilor, ce parere aveti despre preturile astea? Vor continua scumpirile? Se vor mai iefiti vreodata produsele sau e imposibil?
Daca sunt persone care au apartament la mansarda. Va rog sa ma ajutati cu niste pareri (cum este vara/ iarna) la ce anume sa fiu atent. Intentionez sa achizitionez un apartament sa zic ca este semimansarda...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pisici de rasa
Miau mau? Mrrrau!