Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 12 Februarie 2025 sunt:
Daca sunt persone care au apartament la mansarda. Va rog sa ma ajutati cu niste pareri (cum este vara/ iarna) la ce anume sa fiu atent. Intentionez sa achizitionez un apartament sa zic ca este semimansarda...? (mai mult)
BN asta e posibil? https://youtube.com/shorts/eFQmGvJteMg?feature=share
Ce părere aveți de romanii pe care ii cheamă Elvis?
E adevărat? https://youtube.com/shorts/UAqoR95fpgY?feature=share
Ce mai e și asta? https://youtube.com/shorts/vGLaHghDHP8?feature=share
E posibil asta? Sau e alt fake? https://youtube.com/shorts/D9vsC-Dtc3g?feature=share
E posibil așa ceva? https://youtube.com/shorts/4nKUB4gdBvw?feature=share
E adevărat asta? Chiar se poate? Chiar e posibil?; https://spotmedia.ro/stiri/magazin- si- stiinta/continentul- african- se- rupe- in- doua- pe- mii- de- kilometri- deja- au- aparut- fisuri- la- mijloc-...? (mai mult)
3 ani de la pandemie. Ce lucruri ati realizat in timpul asta? Realizarile astea au fost influentate de pandemie sau se intamplau oricum?
Ce parere aveti despre o femeie de 30 de ani care scrie poezii?
Buna, am avut o relatie care s- a racit grav si din partea omului n am mai avut absolut nimic..de recent am cunoscut un tip care e leit eu si cu care ma simt ok.i- am spus actualului meu dar nu ii pasa.ce...? (mai mult)
Ce sa faci daca parintii tai iti dau prea multe teme?
Buna seara, as vrea sa dau comanda de un produs după AliExpress, undeva la suma de 1000-1500 lei, ce părerea aveți sunt serioși cu comenzile și dacă sunt produse ok? Aștept detalii
Buna TPU stie cineva cat costa un divort cu minori?
Pareri Imagine Dragons?
Daca ai activitati care iti plac si necesita bani, sanatatea o ai si mai ai si casa de ce ai avea nevooe de bani? Da o suma mare ca sa nu mai ai stres dar poti compensa lipsa banilor prin autocontrol.
Ce se întâmplă dacă intru pe siteuri neadecvate vârstei mele?
Pot să cumpăr monezi pe tic tok cu paysafe card? Daca da cum?
Cum iti poti antrena mintea sa fi rapid in gandire? Dar filmele antreneaza concentrarea?
Citisem mai demult că Jennifer Lopez a concediat o menajera de- a ei deoarece aceasta i- a cerut un autograf. Ce anume i s- o fi părut in neregula lui J Lo să ofere un autograf, mai ales uneia care...? (mai mult)
Buna seara, as vrea sa va intreb ceva.Sunt o fata de 32 de ani si am o problema in viata sociala.Pot sa spun ca unele persoane fug de mine, fara sa le fi facut vreodata ceva rau.De exemplu sefa mea este...? (mai mult)
Are rost sa ma duc sa imi fac analize de sange maine dimineata daca am baut aseara doua beri cu alcool si am dormit doar 2 ore, de la 5 pana la 7?
Salut, nu stiti ceva firme care cumpara lemn(busteni)ca am in padure vreo 70 de stejari si hotii au inceput sa- mi taie din ei.Sau unde pot sa vand lemn ca asa sa vand prin sate e bataie de cap. Daca se...? (mai mult)
Un vecin arde chestii in curte de o saptamana si locul in care arde chestiile alea e foarte aproape de o magazie unde am multe chestii din lemn. Problema e ca il vad cu petul de bere pe acolo. Si e genul...? (mai mult)
Bună ziua. Am o întrebare, cameră de bicicleta este de 27.5/2.1 și vreau să pun de 27.5/2.20 este vreo problema?
Avem 2 femei gemeni Andreea si Maria, si 2 frati gemeni Andrei si Marian. Daca Andrei se casatoreste cu Andreea, iar Marian cu Maria, copiii acestora chiar daca sunt din parinti diferiti, vor fii ...? (mai mult)
Încă o întrebare legată de bubat: dacă vreau să pictez un desen acum, când sunt contagioasă, când o să dau desenul persoanei respective se va infecta și ea? Adică, e posibil să rămână...? (mai mult)
Spălatul pe dinti cu bicarbonat de sodiu poate provoca sensibilitate dentara?
Vreau să îmi cumpăr o pereche de ochelari de pe shein este ok? Este prima dată când comand de la shein gen în cât timp ajunge este safe? Îți ia suma exactă de pe card este țeapă nu este?
Ce îmi trebuie intr-o excursie de 12 ore (timp de zi) in salina, la munte și la zoo. Va rog mult
Faceți gauri in urechi la copii nou născuți?
Ce parere aveti despre Rares Gaitan si cursul lui Zero To Agency? Am vorbit cu mai multe persoane din domeniu (care au agentii mari in Romania) si au spus ca el de fapt nu are / nu a avut niciodata agentie,...? (mai mult)
Bună, am o întrebare destul de stupidă. După ce te decazezi de la hotel, e ieșit din comun că duci gunoiul? :)) Am stat cu o prietenă câteva zile la un hotel și când trebuia să plecăm am ...? (mai mult)
Locuiesc in Drumul Taberei in Bucuresti. Este un baiat vecin nou care a venit sa vorbeasca cu mine, sa ma cunoasca etc. Am inceput sa vorbim ...de la un timp a inceput anumit sa nu ma mai salute. L0am...? (mai mult)
De unde vine nostalgia comunista atat de profunda la unii? Matusa mea mereu comenteaza ca lucrez la o corporatie, ca aia e nimic, ca nu ajuta societatea cu nimic, ca toate corporatiile sunt naspa si...? (mai mult)
Navigand pe Facebook când aveam cont, am remarcat o chestie ciudată. Erau polițiști dar și preoti care trimiteau cereri de prietenie unor interlopi sau ex- infractorii sau altor indivizi care erau...? (mai mult)
Să vorbim despre rețelele sociale. Se prea știe că fetele, femeile care pozează sexy, mai sumar îmbrăcate, strâng multe like- uri. La majoritatea dintre ele imaginea din poze nu coincide cu...? (mai mult)
Salut! Eu m- am gândit să nu mă duc la întâlnirea de zece ani de când am terminat liceul care se tine anul asta dar am primit azi mesaj de la o colega și nu știu ce să fac...Voi ce ziceți?...? (mai mult)
Scriu aici pentru ca nu am cu cine sa vorbesc, am ramas fara nimic si fara prieteni, toti cand au vazut ca sunt in starile astea depresive, m- au lasat usor usor, cum sa fac doamne sa- mi revin ca ...? (mai mult)
Cand nu mai puteti, cum va dati putere? La ce va ganditi ca sa nu va pierdeti speranta?
Un prieten zice ca il dezgusta obezii cand ii vede cum influleca cu priviri de salbatici abia respirand intre inghitituri si zice ca asta nu e fatfobie, e ceva normal. Ce parere aveti?
Să vorbim despre oamenii de afaceri. De ce aceștia sunt mai insensibili, mai duri, mai căliți fata de oamenii de rand? De ce nu au acea inocenta ca a unui om obișnuit?
Cum va petreceti duminicile?:)
Daca stai seara pe afara are voie poliția sa te trimită acasă? Mai mai sa te ia la bătaie că nu pleci
Salut TPU. Am o trotineta electrica xiaomi. Este normal la fiecare update la aplicatia xiaomi trebuie sa ma uit din nou la video pe aplicatie obligatoriu despre regulile trotinetei?
De ce dacă nunta este despre iubire și despre un el și o ea, muzica de la nunți este de obicei cea populară și lăutărească și de multe ori nici măcar nu este cu tema dragoste? Deci de ce...? (mai mult)
Seară bună TPU. Vreau și eu niște păreri, vreau să mă răzbun pe cineva, care mi- a făcut rău. A râs de mine, ma făcut de râs, ma făcut să sufăr foarte rău. Nu mai am liniște, cum...? (mai mult)
E semn de boala psihică atunci când cineva se bucura de moartea altcuiva? In exemplul dat sunt 2 oameni care au o afacere într- un oraș. Unul dintre ei e popular și prosper pe când celălalt mai...? (mai mult)
În România, se poate înființa legal, o armata privată, un grup militar privat mai bine spus?
Salut TPU, am 14 ani fac 15 intr- o luna si vreau sa cunosc persoane noi si sa interactionez cu cineva indiferent ca e fata sau baiat care are aceleasi viziuni ca mine si sa tinem o conversatie (va rog...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Pizza
Te numeri printre multitudinea de fani ai pizzei din intreaga lume? Hai sa vedem daca stii mai multe despre ea decat cum sa o mananci cu pofta! :-)