Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 12 Februarie 2025 sunt:
Salut TPU, am 14 ani fac 15 intr- o luna si vreau sa cunosc persoane noi si sa interactionez cu cineva indiferent ca e fata sau baiat care are aceleasi viziuni ca mine si sa tinem o conversatie (va rog...? (mai mult)
Tik Tok va fi interzis in Romania? Daca e adevarat as fi fericit ca din cauza Tik Tok-ului lumea a ajuns mai proasta.
De ce femeile au viata mai buna decat barbatii? Unde e egalitatea?
Salut! Dorești să învățat chitară și doresc să aflu dacă am voce. Cum pot afla acest lucru?
E o rusine sa studiezi la un liceul "profesional", mai pentru prosti, tarani, oameni care nu invata etc?
Salut! De ce vad în sertarul din camera mea papusi care nu sunt ale mele? Țin sa menționez ca am un implant și ma gândesc sa fie oare din aceasta cauza? Nu vreau sa par ciudata în acest sens da a...? (mai mult)
Ce faceți-_-? Eu ma duc la magazin smai iau apa si si fructe acum am scăpată si de la muncă cum a fost pentru voi azi-_-?
Deci am o problema. Tocmai ce mi-a intrat în casa un porumbel si aparent are un cod pe picior. Cum as putea sa aflu al cui este? Ce pot face? Nu vrea sa plece.
Ce cafea solubilă recomandați?
Bună seara! Care sunt condițiile pentru o nașă la nuntă? Ce trebuie sa faca nașa?
Bună tuturor. Azi am luat pe abonament un telefon Huawei NovaY61 și când l am testat la cameră, am observat că are culorile foarte urâte pe camera din față și aspectul fotografiei la fel. Face...? (mai mult)
Bună, ce părere aveți despre 2023?
Ceaiul negru e destul de puternic incat sa inlocuiasca cafeaua?
Toate fetele, chiar și femeile, au fost abordate pe Facebook macar o data de tipi care li se adresau cu "ce faci?", "cf?", "ce faci, frumoaso, draguto?" sau alte abordări de genul. Când ele nu...? (mai mult)
Bună tuturor, trec direct la întrebare de ce atunci când vorbesc cu cineva nu înțeleg nimic din ce îmi spune înapoi?
Mi- am făcut cont pe eToro crypto.com, binance, revolut cu kyc și am șters conturile, sunt în siguranță datele mele personale de pe cartea de identitate? Tin să menționez că, cartea mea de ...? (mai mult)
Bună dragilor! Azi va pun o întrebare care ma macină de câteva zile și am zis sa vad dacă mai sunt și alte persoane care gândesc la fel ca mine sau cel puțin sa aflu și părerea altor persoane...? (mai mult)
Introvertitii sunt mai interesati sa le mearga teasta bine decat sa aiba bani? Mi se pare sau lumea a cam luat o cu obsesii pentru bani? Sunt buni, ajuta sa iti rezolvi problemele, dar tot tu nu le ...? (mai mult)
Ce ati face daca v-ati invita partenera la restaurant, iar ea ar incepe sa comande doar cele mai scumpe chestii din meniu, cu preturi "bomba". Cum ati reactiona?
Ce mai faceți, oameni buni?
Cum transfer banu unei persoane fără card?
Salutare. Știe cineva care este din Tulcea.dacă există acolo. târg, obor, talcioc,...ori prin apropiere gen cum este cel de la Constanța dee variantă? Ms
Cum sa sparg un cont de ig, va rog mult am nevoie de ajutor, pentru ca cineva a postat o poza cu mine și ig-ul nu face nimic...
Ce facetiiiii-_-? Cum sunteti-_-? Ce ati facut astăzi?-_-
Planeta e extrem de suprapopulata, de ce manipulati oamenii sa nu se sinucida? Nu mai bine ar fi sa se creeze niste reguli noi, fiecare familie sa aiba maxim un copil in loc de 10? Ca si asa toti sunt...? (mai mult)
Voi ce faceți de Paște? Pentru cei care nu știu, Paștele e pe 16 aprilie anul ăsta. As vrea niste idei de activitati.
De ce Mihai Zmenta și Ilie's vlogs nu și- au mai revenit niciodată după scandalurile in care au fost implicati? Andra și Răzvan Gogan și- au menținut popularitatea după faza cu Selly dar Ilie ...? (mai mult)
Mi s-au dezlipit un balet dentar și nuștiu ce sa fac. Cit mă va costa să-l pun înapoi în Moldova?
Nu e cam ipocrit sa critici TikTok dar sa stai pe Youtube Shorts sau Reels?
Bună ziua tuturor Am o mica problema Am trecut astăzi prin parc și era sora a lui o fată cu care eu vorbesc, eu ma înțeleg foarte bine cu acea fata, și eu am vrut sa o salut pe sora ei...? (mai mult)
Ce părere aveți despre cei carora le pasă doar de aparente, adică cei care vor să dea de înțeles celorlalți că ei și viața lor e perfecta?
Este ceva gresit sa te intelegi foarte bine cu persoanele care au probleme psihice? Din ce am observat cel mai bine rezonez si ma inteleg perfect cu oamenii care imi seamana cat de cat mie, desigur ca...? (mai mult)
Albert camus afirmă că sinuciderea este o lașitate, voi ce părere aveți?
Bună TPU! De ieri pe Instagram nu mai sunt disponibile foarte multe melodii, iar story- urile din repere cu mine în care aveam unele melodii au cam dispărut și ele (nu toate, o bună parte din ele)....? (mai mult)
Bună la toți... Vreau sa va întreb a încerc ar cineva, Vreau sa fiu un pic mai rece sau indiferență fata de partenerul meu, Credeți ca dacă voi fi asa se va schimba ceva ma va respecta mai mult...? (mai mult)
Buna TPU am 14 ani si as avea nevoie sa fac rost de 400 de lei pentru ochelari de vedere si nu stiu cum sa fac fiindca locuiesc doar cu fratele meu care are grija de mine nu prea isi permite și a si incercat...? (mai mult)
Ce poti pati de la o sperietura foarte foarte mare?
Stiti un magazin online care face torturi bune si accepta comanda prin curier ramburs pana in constanta? Sa aiba mai multe feluri de torturi.
Sunt multi barbati care dupa ce au fost refuzati de n ori de catre femei, ajung sa le urasca si din frustrare sa le blameze, afirmand ca ba le plac cei cu bani, ba cei frumosi, etc. dand vina doar ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre saptamana de lucru de 4 zile?
Ce cod are un tv smart vortex de 81cm?
Am vazut ca ma apropii de 100 de raspunsuri si ma gandeam la cei care au deja sute sau mii de raspunsuri pe TPU. Nu va pare rau de timpul pierdut aici? Nu va pare rau ca ati investit ore intregi in siite-...? (mai mult)
Ce parere aveti despre tipatul in timpul sexului? Numai mie mi se pare teatral si falsi si penibil? Inteleg sa scoti sunete, sa gemi, dar sa aud din coltul paralel al blocului cum urli chiar nu mai inteleg,...? (mai mult)
De ce atragem acelasi gen de oameni la nesfarsit?
Ce trebuie sa te resemnezi si sa nu mai visezi ca poti schimba lucruri la tine cu care te chinui de ani de zile? E bine sa tragi de tine la nesfarsit sau la un moment dat trebuie sa accepti ca esti cum...? (mai mult)
Salut! Ce anume credeți că ne face să ne aducem aminte de informații, acțiuni etc? Întreb, pentru că de multe ori m- am confruntat cu această întrebare, deoarece mi se pare încă un mister...? (mai mult)
Buna! Ce useri vi se par ca ofera raspunsuri utile si serioase? Funda.
Cel care are mulți bani, mașină mișto, țoale mișto, etc. de unde ar putea ști el că o gagică îl place pentru ceea ce e el și nu pentru ce are?
Salut TPU! Ce poți face de unul singur în București? Pe unde poți ieși?
Cum poti sa te simti mai prezent si mai ancorat in realitate? Sa simti ca traiesti? De prea mult timp timpul zboara eu parca sunt intr- o transa, ma uit in urma si nu stiu ce am facut 2 ani. Mai pateste...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pretty Little Liars
Atentie, posibile spoilere! :) Totusi, cat de multe stii despre "Micutele Mincinoase"?