Poate daca nu iei 1 mg ci iei 2 poate vei fi sedat mai mult, ca rispenul sedeaza, pentru coma nu ajunge dubla doza mai din nici un medicament.
Chiar si somnifere, daca ai diazepam 10 mg/zi, si iei 20 odata accidental, nu ai mare lucru, o sa dormi mai mult, o sa fi mai tare sedat si atat.
Sa nu iei de 3-4-5-10-15 ori doza de vreun medicament, atunci e risc mare.
Nu se intampla nimic, pastila de cip are 10 mg nu 20. Nu se intampla nimic pentru ca la unii pacienti se dau doua pe zi adica total 20 mg.
Dar daca nu e nevoie nu e recomandat sa te joci asa in mod repetat ca nu stii ce se poate intampla.
La o doza prea mare poate aparea mania adica inversul depresiei, sa te simti mai bine decat normal, deci exaltare, tonus peste masura, energie peste masura, si e alta dambla aia.
Scrie si pe prospect, nu e nev sa fi medic sa stii ca cip e doar pentru depresie.
La depresii mai grave se da si 20 mg/zi adica doua, si asta se stie, si se mai stie ca si daca ai doza de 10 si odata iei doua, nu ai nimic, nu e mare lucru sa stii astea.
In plus am o experienta de cam 10 ani in spate, asa ca ma cam stiu la astea.
"| Mosotti : nu e nev sa fi medic sa stii...am o experienta de cam 10 ani"
dom' doctor psiho, deschizi o listă cu consultații? online? gratuite? degeaba? speudomedicale? inutile?
dar de fapt nu ești tu de vină că te dai ce nu ești, de vină e "cine ți se uită in gură" - dacă mă ințelegi deși nu cred după intervenția ta, mai sus citată!
" Joker3134 : Mai taci fa dreacu ca nu stii nimic"
Clar, nu ne comparăm cu tine! la vreo una mie și ceva de intrebări pe care le-ai pus, tu ȘTII TOT, trebuie că ești instruit, nu glumă. Ex:
---------------------
"Joker3134: Poti face supradoza din 2 pastile de rispen 3mg?"
"Joker3134: Credeti ca se baga 2 ani la scolile de politie?"
"Joker3134: Poti fi subinginer daca esti la facultate si inca nu ai terminat-o?"
---------------------
spre aducere aminte, câteva probe din puțul gândirii tale!
Am dreptul sa dau pareri daca am atatia ani in spate de domeniu, nu m-am dat cine nu sunt, am zis ca-s pacient cu depresia anxioasa de foarte mult timp si am studiat mult personal, am avut contact cu f multi medici si le cam stiu pe astea, medicatie, efecte, cum merg medicamentele, combinatiile si asa mai departe.
Ce zic eu se poate verifica, asa ca nu zici bine ce zici.
Daca e inutil ce zic si ce se zice, de ce raspunzi la astfel de subiecte? Ca eu oricum ce vreau zic si fac, deci ce zici tu e zero. Asa ca zi mai departe, ca nu ma supar.
Eu pot dovedi oricui ca-s pacient de ani, cu retete, programari la medici, informatii despre trat, pacienti, medicatie.
Prima mea vizita la medic mai serioasa a fost in dec 2011, si de atunci tot am mers, am testat medicatie, citit despre.
Am mai avut si prin toamna lui 2000 dar doar 3 luni, fara continuitate (am si acum retetele, vrei sa le vezi?).
2020-2011 = 9 ani! Si mai pune unu pana la medici, ca dibuisem ce am si ma mai documentasem de afectiune, insa nu de medicatie inca.
Joker are dreptul sa intrebe ce doreste, e dreptul fiecaruia sa intrebe. El ca pune intrebari nu stie zici, eu ca raspund la ele (cu verificare oricand ca asa e), iar nu stiu, eu nu inteleg ce cauti sa tot comentezi la subiecte care nu te intereseaza.
Cand nu stiu zic corect ca nu stiu, tocmai asta i-am zis acum la intrebarea cu ingineria dincolo.
" Mosotti : Am dreptul sa dau pareri... am zis ca-s pacient cu depresia anxioasa de foarte mult timp "
ține-ți depresia pentru tine și nu da tu diagnostice si tratamente altora. Așa cum am mai spus, inconștienți fraieri sunt cei le te urmează. Cât despre "știința" ta, ia mai bine loc și tratează-te singur. E de bon-ton dar tu vei face - desigur - ce vrei!
hai noroc
Dar nu vad ce ai cu mine, pe bune acum, lasa pe altii sa decida daca discuta cu mine sau nu, nu te baga tu.
E nevoie de cineva cu experienta sa dea niste pareri, am zis mereu ca medicul are ultimul cuvant, nu eu.
Eu oricum voi zice ce doresc si cand doresc, tu poti sa vb cat vrei, asa ca zici de pomana.
Tu nu ai experienta in domeniu dar te bagi.
Si nu inteleg de ce tot zici daca vezi ca eu tot ce stiu fac?! Insisti asa in prostie degeaba? Cand vezi ca n-are efect ce zici, te abtii in final, asa se face.
Logic ca o dau tot inainte, suntem aici sa ne ajutam unul pe altul, nu sa tinem experientele doar pentru noi.
Si eu cand am o problema doresc sa dau de oameni cu experienta in acel domeniu ca sa imi dea un sfat, sa ma indrume cumva.
Am zis, eu dau doar pareri, indrumari, atat.
Si initiatorul ti-a zis ieri parca mai sus ca nu e cazul sa zici ce zici.
E intrebarea lui, lasa-l pe el sa decida ce sfat ia in considerare si ce nu.
Daca vrei sa cunosti, invata, nu te supara pe altii care stiu! Ca si eu am facut la fel, am invatat de la cei cu experienta care aveau ani in spate de problema respectiva (pe unii i-am cunoscut personal), de la medici, psihologi si asa mai departe, am citit, m-am documentat sa ajung sa cunosc. Evident ca nu m-am luat asa dupa oricine, am verificat informatiile, ca asa putea zice oricine orice.
Nu am venit sa zic unuia cu ani in spate "ce ma vi sa-mi zici mie".
Dar na, fiecare cum gandeste, tu gandesti intr-un fel, eu altfel.
Si am mai zis, eu pot demonstra oricand ca am experienta ani si asa mai departe, si ca, chiar am problema de care spun, am trecut prin ea, si asa mai departe.
"Daca vrei sa cunosti, invata, nu te supara pe altii care stiu!"
monșer, n-ai priceput esența: e un domeniu in care bunul simț iți spune să stai să asculți de cei in drept. Dar o mai zic odată și gata: nu tu ești problema că te erijezi in ceea ce nu ești ci fraierii ce te urmează. Poate acu ințelegi. Sau poate nu
Lasa "fraierii" aia sa aleaga pe cine urmeaza.
Am prieten medic pe FB, discutam, ne consultam, chiar m-am consultat si in problema unuia de pe alt forum si i-am dat citat cu raspunsul medicului, deci n-are sens sa zici ce zici, si am zis si care e medicu sa verifice. E medic psihiatru verificat cu acte pe romedic (ca acolo nu te pune ca esti medic pana nu-ti verifica actele).
Dau si eu pareri din experienta mea, da si el ca medic, deci aia e, culmea, tu zici care nu esti nici medic, nu ai nici experienta cu problema, nu ai studiat dosare pacienti, nu nimic.
Nu ai citit despre medicatie.
L-am invitat si pe un grup de FB de depresie, deci lasa, ca stiu eu ce fac.
Daca zice un medic ca n-am voie sa dau pareri, atunci ma conformez! Dar nu tu. Insa inca nu s-a intamplat asta.
Nu! Nu is medic. Pai si pe grupul ala de ce crezi ca am adus medic? Tocmai ca eu nu eram in masura sa zic ce sa faca aia, doar am indrumat, in rest el decidea desi a ramas dezamagit ca, culmea, nici dupa el nu se luau, s-a cam suparat.
Chestii de genul "aaa pai psihologu` mi-a zis sa nu iau tratament", desi tot ei intrebau ce sa faca.
Asa ca gandeau ca tine insa si la un medic.
Poate daca nu iei 1 mg ci iei 2 poate vei fi sedat mai mult, ca rispenul sedeaza, pentru coma nu ajunge dubla doza mai din nici un medicament.
Chiar si somnifere, daca ai diazepam 10 mg/zi, si iei 20 odata accidental, nu ai mare lucru, o sa dormi mai mult, o sa fi mai tare sedat si atat.
Sa nu iei de 3-4-5-10-15 ori doza de vreun medicament, atunci e risc mare.
În niciun caz
Hai că nu îți mai dau hint-uri
Nop, dar nu te aștepta la rezultate wow, și nu se ia una după alta se ia una dimineață, una seara
Nu, nu îți face, daca depresie e in stadiu grav așa e recomandat
RAY întreabă: