| Joker3134 a întrebat:

2 Pastile de cipralex de 20mg poate sa iti faca rau una dupa alta? E doar o curiozitate, adica poti sa-ti faci supradoza?

Răspuns Câştigător
| Mosotti a răspuns:

Poate daca nu iei 1 mg ci iei 2 poate vei fi sedat mai mult, ca rispenul sedeaza, pentru coma nu ajunge dubla doza mai din nici un medicament.
Chiar si somnifere, daca ai diazepam 10 mg/zi, si iei 20 odata accidental, nu ai mare lucru, o sa dormi mai mult, o sa fi mai tare sedat si atat.

Sa nu iei de 3-4-5-10-15 ori doza de vreun medicament, atunci e risc mare.

36 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns (pentru Mosotti):

Iți trimit clienți?

| Mosotti a răspuns (pentru sierra1):

Nu! Nu is medic. Pai si pe grupul ala de ce crezi ca am adus medic? Tocmai ca eu nu eram in masura sa zic ce sa faca aia, doar am indrumat, in rest el decidea desi a ramas dezamagit ca, culmea, nici dupa el nu se luau, s-a cam suparat.

Chestii de genul "aaa pai psihologu` mi-a zis sa nu iau tratament", desi tot ei intrebau ce sa faca.
Asa ca gandeau ca tine insa si la un medic.

| Mosotti a răspuns (pentru sierra1):

Si pana la urma daca aduci cliente...merge! Dar vezi sa fie pana in 30 ani, cu nota fizica cam 7-8, destepte, cuminti, hihi. Cat mai multe sa fie diversitate acolo.

Răspuns utilizator avertizat
| ShaOfHatred a răspuns (pentru Joker3134):

Hai că nu îți mai dau hint-uri

| sierra1 a răspuns (pentru sierra1):

N-am priceput mesajul tău, drăguță, adică tu ești ăla care ȘTIE? tu ești cel in drept? hai, ne scutești?

vezi-ți tu de pasiunile tale de pe pozițiile 1, 2: jocuri, grafica 3 D, office, TV filme, emisiuni și lasă medicina MEDICILOR