Pleaca de bine ce e in tara asta.De aia pleaca. Daca am avea si noi o economie mai buna, un grad mai ridicat de civilizatie si un popor mai cultivat am avea alta soarta.Asa,taiem frunza la caini si mancam rabdari prajite
E de rau ca romani nu lucreaza in tara lor dar e si de bine pentru ca aduc bani in Romania
Foarte bine! Si50%, e bine! Creste si la noi nivelul de trai! In 1950 Tito a adoptat o astfel de politica si a dat rezultate!
Foarte bine! Sa plece de toata lumea din Romania! [ultimu stinge lumina] decat sa traiesti aici pe un salariu de cac** mai bine te duci in strainatate si traiesti decent!
Este un lucru foarte rau. Se pierde din populatie. Oamenii care pleaca in strainatate au o valoare pentru ca nu pleaca tot orbu, schiopu sau ologu la munca. Cu asta Romania nu mai produce NIMIC.
Mi se pare normal din moment ce in tara nu mai au nicio posibilitate.Decat sa stea in tara sa`si castige traiul de pe o zi pe alta mai bine pleaca. Oricum o parte din ei se stabilesc in strainatate, insa unii se intorc si investesc banii aici in Romania si in plus isi ajuta si rudele. Insa vorba aia"nicaieri nu`i mai bine ca acasa" asa ca sper ca pe viitor numarul romanilor care pleaca la lucru in strainatate sa scada iar conditiile in Romania sa se imbunatateasca.