Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 12 Februarie 2025 sunt:
Cum poti sa te simti mai prezent si mai ancorat in realitate? Sa simti ca traiesti? De prea mult timp timpul zboara eu parca sunt intr- o transa, ma uit in urma si nu stiu ce am facut 2 ani. Mai pateste...? (mai mult)
Ce parere aveti despre faptul ca urmatoarea generatie vor sa o numeasca Generatia Alpha?
Ce beneficii are consumul de porumb fiert? Cât este ok sa mâncăm pe săptămână?
Daca sunt persoane cu vicii grave aici (jocuri de noroc, alcool, droguri) sunt curios care e povestea voastra. Cum ati ajuns in situatiile astea?
Ce telefon imi recomandati sa cumpar in 2023?
Buna TPU am observat că fratele meu vorbește foarte des cu iubitul meu și pe mine pe mama fratele meu nici nu ne baga in seama și odată am văzut că ia scris iubitul meu că dacă nu ești la sora...? (mai mult)
Ce părere aveți despre cei care nu sunt dar se prefac naivi pentru a da impresia asta doar că să vadă adevăratul caracter al celor din jur, ce le poate pielea?
Nu inteleg de ce judeca lumea homosexualii sau psihopatii nu e evident ca nu e vina lor ca sunt asa? Si eu sunt judecat ca nu socializez dar sunt introvertit aia e.
Nu vreau sa ma duc la scoala. Da dupa cum scrie chiar nu vreau sa ma mai duc la scoala, nu stiu de ce. Poate sa ma ajute si mie cineva despre situatia aceasta?
Ma lamureste si pe mine cineva de ce ii.intereseaza pe unii ce fac cu banii, de ce nu socializez de ce nu am femeie? Ca tare interesant sunt de sunt de multe ori intrebat, ba chiar am fost obligat cica...? (mai mult)
Bună TPU! Am o problema cu datele mobile, când le activez îmi apare ceva notificare cu "conectează te la retea" și am reîncărcat chiar ieri cartela
Cum v-ati descurcat in strainatate?
Ce te faci cand te simti o povară pentru alți?
As avea nevoie de niște sfaturi de la voi. Deci, faza e ca doresc cândva în viitor sa îmi fac tatuaj. Peste câteva luni o sa am 21 de ani, sunt pe cont propriu. Dar maica'mea nici nu vrea sa...? (mai mult)
Into the nights:x Noaptea de vară nu e lungă, dar pune multe leagăne să se balanseze:x:xNopțile sunt scurte pentru cei care s- au căsătorit târziu în viață; ). Niciodată nu este mai târziu...? (mai mult)
;)Be right back :x:x https://youtu.be/rbHIDVVTSNA
Dacă am 16-17 ani, pot merge la vreun hotel sau pensiune cu o persoană?
Ce să mai - floricele, ceva picant? nu mai are farmec... parcă! So? Adaug ceva - așa mai - HOT:x:x
Salut TPU! Îmi poate spune cineva ce înseamnă "a avea discernământ"?
De ce la fete nu le put picioarele? O fi că transpira mai puțin?
Salut TPU! Cum e corect:more insane sau insaner?
Garrone sau Cinzano?
Buna seara. Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva. De ce imi tot scade venitul de pe Youtube in loc sa creasca?
Crezi ca in viitor reparațiile de electronice vor dispărea? Ma refer la pc,laptop,telefon, unde momentan lucrez
Nu vi se pare putin scapata de sub control situatia cu jocurile de noroc? De ce nu se interzic macar reclamele?
Trăim doar ca sa consumăm?
De ce serviciu/servicii online ați avea nevoie pentru a vă ușura munca/viața? ex: aveți probabil o întrebare referitoare la legislația din România, iar un chatbot vă poate satisface această...? (mai mult)
Bună dragilor! Întrebarea mea pentru azi este următoarea: Care este lucrul care va face sa va amintiți de copilărie? La mine e mirosul de pâine proaspăt coaptă îmi aduce aminte de bunica mea...? (mai mult)
Când un om nu se mai bucura de lucruri mici, nu neapărat materiale, înseamnă că și-a pierdut inocenta?
Ce credeți? Au dreptate femeile acelea de origine romă ce umblă prin parcuri și, , ghicesc viitorul"? Știu că e o întrebare penibilă, dar cunosc pe cineva căruia i s- a spus că va avea o cumpănă...? (mai mult)
1. Vi se pare normal dacă un bărbat i se adresează cu "fă" unei femei sau alte înjurături? :) 2. Ar fi, o femeie care nu suportă astfel de înjurături, feministă? 3. Ar conta frumusețea...? (mai mult)
Buna! Deși știu ca o sa primesc hate de la unele persoane, as avea câteva intrebari legate de onlyfans. As vrea sa îmi creez un cont și as vrea sa știu dacă ar fi posibile următoarele chestii...? (mai mult)
Am o situatie ciudata, nici nu stiu ce sa zic, doar o sa povestesc aici. Acum 2 luni m- am despartit de iubitul meu. Eram de 5 ani impreuna. Il iubeam foarte mult, desi incepusem cu timpul sa am suspiciuni...? (mai mult)
Ma contraziceam cu iubitul meu pe tema înjurăturilor. Nu e asa ca "baga-mi-as" e inceput de înjuratura?
Daca nu vrei bani multi sau daca vrei sa stai singur toata viata trebuie sa fii injurat sau care- i faza? De ce sunt unii care ma intreaba si dupa nu le convine daca mie asa imi place asa traiesc, ma ...? (mai mult)
Daca ma intereseaza mai mult autocontrolul si bani doar sa supravietuiesc deranjez pe cineva? Am patit sa fiu certat si nu familie ca nu vreau bani multi, nu e cam dubios? Ganditi- va ca n- am de ce, ...? (mai mult)
Să vorbim puțin despre stima de sine. Se tot spune că cei cărora le pasă de părerea altora și vor validare, nu au o încredere în sine înaltă și stabilă. Așa sa fie oare? Gen am văzut și...? (mai mult)
Ce parere aveti ca sa ajungi sa ai succes in viata ai nevoie de iq foarte bun si sa ai 0 empatie? Poftim psihopatii au tot felul de functii bune ca iau decizii numai spre binele lor, cum poti sa atrofiezi...? (mai mult)
Voi ati observat ca oamenii rai au ajuns bine? Politicieni, politisti corupti, mafioti, psihopati, e trist ca nu tine nimeni cont daca esti bun le pasa sa profite de tine pentru bani, banul conteaza...? (mai mult)
Salut! Caut un vape bun de calitate performant, ce recomandari aveti pentru mine?
Ai fost vreodată respins intr-o fabrică?
Cunoașteți persoane sau ați avut ocazia de a interacționa cu persoane ce suferă de schizofrenie paranoidă? Cunosc doua femei ce sunt din aceeași familie:mama și fiica. Maică- sa a fost educatoare...? (mai mult)
Ce ati alege dintre Spotify Premium si Youtube Premium?
Cum iti faci prieteni adevarati la 28 ani? Mi-am pierdut prieteni.
Ce părere aveți despre un om care nu se mulțumește cu validare parțială din partea unor persoane sau a comunității de unde face parte? Cum ar fi, i se spune că e un om bun, sufletist, un bun...? (mai mult)
De unde vin emoțiile? Întreb pentru că deseori ne confruntăm cu această problemă a emoțiilor.
Revin cu o întrebare, deci se poate daca maine fac comanda cu livrare Fan Courier să ajungă până vineri? Heeelp
Ce este fericirea Adevărată pentru tine? - _- Ce te face fericit cu Adevărată?- _- Ce este inima ta?- _- cine este inima ta - _- ? si ai muri pentru inima aia?- _- ce este fericirea infinită ...? (mai mult)
Ce pare aveți despre preturile legumelor, fructelor care cresc de la o zi la alta? Ce părere aveți despre cei ce vând aceste produse, toți se plâng că au costuri mari, munca multa etc.Ce parere ...? (mai mult)
Putem călători în timp? Călătoria în timp există cu adevărat?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
INNA
Hot, Amazing, Sun is up, Caliente, Inddia? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe stii despre INNA!