Ce este fericirea Adevărată pentru tine? - _- Ce te face fericit cu Adevărată?- _- Ce este inima ta?- _- cine este inima ta - _- ? si ai muri pentru inima aia?- _- ce este fericirea infinită ...? (mai mult)
Ce pare aveți despre preturile legumelor, fructelor care cresc de la o zi la alta? Ce părere aveți despre cei ce vând aceste produse, toți se plâng că au costuri mari, munca multa etc.Ce parere ...? (mai mult)
Putem călători în timp? Călătoria în timp există cu adevărat?
Ce poate să însemne cuvântul "Merrr"? Mi-a lăsat cineva un mesaj şi nu îl pot descifra. Ştie careva ce poate să însemne? Multumesc.
Salut! Am o întrebare legată de mine, in capul meu mă simt foarte confuz, observ orice greșeală care se întâmplă și am foarte multe gânduri și curate și murdare. Nu mai am așa multe sentimente...? (mai mult)
Salut TPU! Îmi poate spune cineva de ce atunci când comanzi ceva online trebuie să plătești și transportul?
Bună! La ora de fizica, a trebuit sa schimb rezerva de la marker. Și din greșeală, din rezerva, au scăpat 2 puncte mici de cerneala pe catalog. Se va întâmpla ceva sau este ok?
Ce mai faceți-_-? Eu acum am scăpată de la munca si ma duc la maga sa-mi iau apa si de mâncare-_- cum a fost astăzi pentru voi?-_-
De ce românii se grăbesc să își cumpere iPhone uri extrem de scumpe in rate iar apoi se plâng că mor de foame și nu au cu ce să plătească facturile? Cum se numește acest sindrom? Bogatul muritor...? (mai mult)
Credeți în depresie? Mie mi se pare că e un fel de drama inventata de oamenii leneși care nu vor să facă nimic cu viața lor, și de asemenea arogante și fițe din partea copiilor răsfățati ...? (mai mult)
Ce își dorește o femeie de la un bărbat?
Credeti ca exista o regula cu cat ai mai multi bani cu atat ai mai putin timp liber personal?
Locuiti sau ati locuit in alte tari? Cum a fost? Va pare rau ca v-ati intors in Romania?
1.Este greșit să renunți la oameni și prieteni doar pentru a-ți proteja visele? 2.Ce sunt visele astea? 3.De ce există anumiți oameni care sunt conduși extrem de aceste vise?
Dacă am domiciliul în România și stau în România pot sa îmi fac cont la case de pariuri din afara tarii?
Buna TPU, stiu ca n- are legatura dar. Am o problema, nu stiu ce pun astia- n 5 to go (cappuccino cu lapte de cocos) da creca am alergie ca mereu dupa ce beau imi tremura mainile, ametesc si ma doare...? (mai mult)
De ce cu mine unele fete sunt mega figurante si increzute,iar cu alti baieti, ele se poarta frumos si dragut?
De ce oamenii care au invidiat ani la rândul pe alții care erau mai atractivi, mai inteligenți sau înstăriți decât ei, atunci când i- au ajuns din urmă și au ajuns la același nivel ca ei, ...? (mai mult)
Daca ati avea bani multi si o situatie materiala excelenta, ati mai sta pe aici pe TPU? :))))))
Stie cineva de ce s-a inchis site-ul www.desenelecopilariei.com?
De ce rusoaicele sunt femei foarte loiale, cu principii si stiu sa iubeasca foarte pasional? Sa nu uitam si mult mai frumoase decat romancele…
Am insomnie cronica majoră. Ce recomandați?
Salut, am o mica mare problema, azi la școală mi- a căzut pixul (nu am habar daca e cu gen sau nu)pe Geaca pe maneca și maneca e din piele (nu știu ce tip de piele este ) cum pot scoate pata? ...? (mai mult)
Ieri am luat sala, m- am programat după ce a apărut admis și apoi mi- a semnat politistu de la birou pe dosar în rubrica și atât! Mai trebuia sa merg la un ghișeu sa iau poza accea pe care am ...? (mai mult)
Credeti ca e bine sa fii putin misogin uneori? Mai ales cand ai de a face cu misandre?
Salutare, suntem o echipa de investigatii paranormale! Ne puteti da locatii bantuite sau posibil bantuite din Romania? Multumesc! Ar fi preferabil sa aiba si o poveste in spate.
Poti alege sa nu platesti taxa aia ca sa iti pastreze banii pentru pensie? Adica sa zicem ca eu nu vreau pensie cand sunt batran, pot sa nu platesc pentru asta? Ca am mai vazut la cativa ca nu platesc...? (mai mult)
Bună seara TPU. Am si eu o curiozitate, oare există site-uri cu femei care plătesc bărbați pentru ex? Dacă da puteți să îmi ziceți si mie? Mulțumesc
Buna TPU, cum ii proverbul ala? 1. Nu stie vecinul ce stie lumea sau satul? 2. De ceea ce tie ti-e frica nu scapi?
Tinerii din generația Z sunt mai abili, inteligenți, învață mai repede decât cei din generațiile trecute. Am întâlnit tineri care învățau cum sa utilizeze un scanner- cititor de coduri de...? (mai mult)
Am mâncat acum ananas și a început să mă usture rău limba și buzele și aveam o julitură mică la buza de jos și a început să-mi curgă sânge, știe cineva care ar putea fi motivul?
Bună! Ce părere aveți despre așa ziși "lucrători în lumină", sunt ei oare, oameni cu putere, să ajute pe cineva sau doar totul este despre egou, afirmare și bani? Întreb, deoarece, am...? (mai mult)
Hei! Cum interpretam visele? Dau câteva simboluri: libelula, avion abandonat, fenomen inexplicabil al apei. Ma puteți ajuta sa înțeleg interpretarea viselor? Mulțumesc, anticipat! Ofer F.U.N.D.I.T.A!...? (mai mult)
Bună! Știe cineva cât costă returul pe DeeZee?
Buna -_- ce faceți? Eu acum am scăpată de la muncă si merg la maga să-mi iau apasă si ceva de mâncare -_- voi cum sunteți? Ce ați facut astăzi-_-?
Bună! Care e părerea voastră despre jertfa de sine, adica sacrificiul pentru cei din jur? As dori sa primesc răspunsuri de la cei cu vârste cuprinse între 12 și 18 ani. Am nevoie de cât mai multe...? (mai mult)
Salut, știe cumva ceva de Claudia manelista? Ați observat că nu a mai fost dată pe la televizor sau sa cânte?!
De la ce vine numărul 333, din numărul lui Dorian Popa pe care voia sa îl pună B 333 DXP
Intrebare mai mult pentru gagici. Ce parere v-ar lasa un tip foarte tanar care poarta destul de mult aur pe el si are parul facut cu mult gel? :)
A mai avut cineva un moment în care să se afle într- un tren, autobuz sau tramvai și uitându- se la oameni să simtă o iubire pură și nealterată pentru toți cei prezenți? Am trăit experiența...? (mai mult)
Intrebare pentru admini: de ce acceptati postarile despre curvareala si only fans, iar intrebarile cu adevarat folositoare si interesante le stergeti? De ce promovati astfel de lucruri? Cel mai probabil...? (mai mult)
Baieti, ce tip de femei preferati? Cele finute, tacute si care isi vad de treaba lor sau mahalagioaicele, care barfesc si rad din orice tampenie? :)))
Vi s- a întâmplat și vouă să râvniți, să vă dorinți ceva foarte mult și chiar să depuneți efort dar sa nu- l obțineți iar atunci când nu vi l- ați mai dorit și ați decis să nu vă ...? (mai mult)
Ce faceți-_-? Cum mai sunteți -_-? Ce ați făcut astăzi-_-? Ce veți face mâine-_-?
Daca ai avea posibilitatea de a stabili destinul ființei umane alegând intre Fortuna labriliș ( soarta nestatornica ) si timpul reversibil ( timpul care se repeta ), pentru ce ai opta? Dezvolta.
Cum aș putea dezarma un om care caută ceartă?
Care e diferența dintre camel caster și camel compact? Compact nu am fumat și dacă fumează cineva dinalea sa îmi spuna cum sunt. Nu după aceea sa le cumpăr și sa nu le fumez.
Buna seara TPU, ce ați alege intre consola Xbox Series S și Nintendo Switch?
Astăzi am fost oprit in trafic de o Doamnă Polițistă. După ce mi- a inmănat amenda de viteză. zămbind și foarte politicos i- am spus că este foarte frumușică și impunătoare. Iar dacă nu-...? (mai mult)
Care este show-ul vostru favorit de gătit la TV (cooking)?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
RitaHNZ întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea muntilor
Care este cel mai inalt munte din lume? Dar cel mai lung lant muntos? Tu stii?