Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 13 Februarie 2025 sunt:
Buna seara TPU, ce ați alege intre consola Xbox Series S și Nintendo Switch?
Astăzi am fost oprit in trafic de o Doamnă Polițistă. După ce mi- a inmănat amenda de viteză. zămbind și foarte politicos i- am spus că este foarte frumușică și impunătoare. Iar dacă nu-...? (mai mult)
Care este show-ul vostru favorit de gătit la TV (cooking)?
Salut TPU, ce parare aveti despre doctorul neurochirurg Stefan Florian din Cluj? Am auzit ca este bun ca medic, dar cere spaga?
Ce înseamnă că cineva nu se mulțumește cu jumătăți de măsură?
Bună ziua! Ce înseamnă PHP?
Ce are toată lumea cu araboaicele? Respectiv romanii? Eu sunt arăboaică ca naționalitate și mereu sunt poreclită "fata de bărbat" "nas cocoșat" și alte apelative și am căpătat de- a lungul ...? (mai mult)
De ce mulți vor atenție, popularitate dar când o obțin devine copleșitoare și deranjanta pentru ei?
Cum pot instala aceeasi adresa de yahoo mail de peun telefon pierdut pe cel actual? \
Întrebare strict pentru bărbăței și băieți. Voi ați crede într- o imagine mai umană și altfel a prosti******? :) Mă rog, hai să nu o numim așa, dar e așa, habar nu am, numiți-...? (mai mult)
Salutare la toata lumea! Am o intrebare atat pentru fete cat si pentru baieti. Sa zicem ca mergeti la un restaurant sau discoteca si cand sunteti in dreptul toaletei de fete vedeti un afis lipit de usa...? (mai mult)
Salut! Mi-a aratat tata un desen cu un lac, o barca canoe, o barca de pescuit si 4 copii si cumva unea punctele si ii ieseau buci cu picioare si un dik in mijloc. Cum se facea?
Salut,după cât timp de la lăsarea de fumat(1, 5ani) nu mai simți nevoia de a fuma?
Buna.Este adevărat ca orientarea sexuală se poate schimba? Este posibil ca din hetero sa devii homo?
Buna seara! E greșit să-i spui unei persoane ca-i limitată în gândire? Dau funda
Dacă ați mai putea, ce ați mai schimba la voi?
Eu stau aproape de gara Nord din Pitești. Faza e ca cam din martie anul trecut o perioada lunga, cam pana prin toamna așa în unele zile pe la 12 noaptea se auzea claxonul unui tren. Într- o zi am...? (mai mult)
Hei comunitate! Imi puteti raspunde la urmatoarea intrebare: Oamenii au trecut prezent și viitor, cum retinem informațiile respective și implicit sa ne aducem aminte de acele informații? Doresc răspunsuri...? (mai mult)
Utilizatoarea Rosalia a dispărut? Nu o mai vad pe aici decât pe unii care îi folosește nicku'
De ce asiaticii mănâncă lăcuste și viermi?
Salutare! Am o problema, vreau să mă îngraș și eu mai mult, am 14 ani, 1, 60 cm și doar 43kg. Este normal? Eu nu cred, de mult timp incerc să mă îngraș, mănânc și eu atât cât pot,...? (mai mult)
Salut TPU! Îmi puteți raspunde la urmatoarele intrebari?: ☆Cum stiu ca am depresie sau alte stari emotionale de acest gen? ☆Cine da diagnosticul in privina starilor emotionale triste? (Cum ...? (mai mult)
1.Ce înseamnă conectarea umană? 2. Ce înseamnă conectarea pentru voi? 3. De ce nu apare conectarea cu toți oamenii întâlniți în viața noastră, ci doar cu anumite persoane?
O presoana mai slaba si osoasa, care nu are grasime simte mai tare durerea atunci cand isi face un tatuaj decat o persoana mai pufoasa?
Credeți că Messi va fi canonizat după moarte? Că el după fiecare gol ridică ochii spre cer și își face cruce.
Bărbați,așa este? De ce? https://ibb.co/99V3Fts
Salut, cum este sâmbătă și nu am nimic de făcut am venit să vă întreb dacă ați fost vreodată într- o relație toxica și dacă aveți chef să povestiți câte puțin din aceasta întâmplare...? (mai mult)
Buna, stie cineva din Constanta ce s-a intamplat cu trenuletul McDonalds? Am inteles ca-i in curtea unei biserici din Mamaia, dar am explorat zona si nu era.
Ce parere aveti despre Generatia Z?
Salut! Am o problema mai delicata cu cei de la FAN Courier. Am o comanda, aceasta pe site imi spune ca intre 3- 5 zile se livreaza. Astazi este deja a 4 a zi. E vreo sansa ca maine sa soseasca, fiind...? (mai mult)
■Câți bărbați am auzit că vor o „femeie deșteptă" în viața lor! I- aș încuraja să se gândească la asta. Femeile inteligente iau decizii pentru ele însele, au propriile dorințe...? (mai mult)
Care e părerea voastră? OZN- urile sunt întradevăr nave spațiale ale altor civilizații? Sau sunt de origine terestră? (existența lor nu poate fi negată, există mult prea multe înregistrări...? (mai mult)
E adevarat că cei care nu au ambiții sau standarde prea înalte au sufletul mai liniștit?
Aveti curaj sa puneti o poza cu voi si sa va dati o nota?
Buna dimineața! Am o întrebare. Cam cat se mai da darul la o nunta? Mai ales daca sunt neam cu respectiva persoana?
Atenția. O putem numi o adicție? La fel ca țigara, alcolul sau cocaina.
Ma stiu cu un tip de cativa ani, am avut o scurta aventura, daca pot spune asa. Am ramas amici. Sta in alt oras. De cateva luni imi tot spune ca vrea sa ma vada. Nu am apucat. Recent, mi- a scris sa...? (mai mult)
TPUași! De ce dacă Eva a fost de la Eden, ispita lui Adam, din vechi timpuri s- a pus doar problema virginității femeiești și Adam o ispitește mereu pe Eva pentru prima dată sau în era contemporană...? (mai mult)
De ce afirma femeile ca barbatii sunt inutili? Barbatii mereu au facut cele mai importante lucruri in istorie. Nu exista femei care sa construiasca cladiri/blocuri, care sa lucreze in canalizari, sa ...? (mai mult)
Doar eu am impresia că banii s- au devalorizat? Când eram copil mă bucuram la 2- 3 lei primiti de la părinți sau pe care îi luăm când mergeam cu colindul. Acum 50 sau 100 de lei mi se par...? (mai mult)
Bună! Ce părere aveți despre cutremurul din Turcia și Siria?
Ce reprezinta sinceritatea de fapt? o calitate sau un defect? Din propria experienta am constatat ca alegand sa merg pe sinceritate am avut in multe cazuri de pierdut, de la oameni dragi pana la lucruri...? (mai mult)
Ce ați alege între : - femeia/bărbatul visurilor voastre care să arate și să fie perfect/ă și să vă iubească necondiționat - sau 500.000 euro?
Tineri minte reacția dvs când cititi asta. Intrati pe Google Translate și dați căutate roșu în filipineză. Care e reacția dvs. După ce ati căutat asta? Nu stiu de voi dar pe mine ma amuza...? (mai mult)
Buna ziua, am si eu o intrebare ne-a oprit apa la bloc. As dori sa va intreb daca pot baga apa eu in masina de spălat automată sa pot spala? Se strica?
Salut si la multi ani, doamne si domnisoare cu intarziere, ca aveam inca, contul suspendat. am revenit in forta, salutari prieteni si fani de peste tot. Ce parere aveti despre barbatii si baietii...? (mai mult)
Știe cineva o aplicație, ceva unde pot gasi oamenii care au nevoie de ajutor gen sunt intr-o depresie si au nevoie de ajutor sau au o problema si au nevoie de ajutor? In afara de TPU
Câți bani poți primi, pentru a te căsători cu emigranți in Cipru? S-a căsătorit cineva?
Salutari. Se intampla ceva ciudat cu brainly. De unde pana unde am 157 de mii de puncte? Am ramas inactiv pe Brainly timp de 1 an si tin minte ca acum 1 an nu aveam asa multe puncte. Aveam doar 5000 atunci....? (mai mult)
Vi se pare narcisist sau o dovadă de ambiție acest motto? https://ibb.co/YXM1j7b
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?