Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 13 Februarie 2025 sunt:
Există nume de familie stereotipice pentru țigani?
Ce mai știți de userul gusticel? E cam tristă platforma fara ea;))
Vouă vă pare rău atunci când nu obțineți validare din partea unei persoane importante, inteligente? De exemplu dacă v- ar refuză o persoană de sex opus care arată bine și e deșteaptă, nu...? (mai mult)
Salut,se pun absente în școală altfel?
Buna ziua, ce parere aveti de service-ul de drone DJI https://dronedoctor.ro/ dronedoctor? As vrea sa stiu daca a mai reparat cineva vreun produs la ei. Multumesc.
Va place leurda in salatele de primăvară?
Acuma sincer fara sa ma supar pentru nici o opinie contrara mie- citi suntem in atitea moduri gindim- dar ar fi fost atit de greu creatorului sa ne creeze cu imunitate fata de toate bolile, fara sa ne ...? (mai mult)
Ce ați primit de 8 martie?
Credeti ca cu 1 milion de euro poti trai toata viata daca faci banii astia la 20 de ani?
Bună ziua! Lucrez cu norma de 7 ore la grădiniță și voiam să îmi iau un al doilea job tot așa dar am înțeles că nu este legal! Și că al doilea job trebuie sa fie maxim de 4 ore! Stau și ...? (mai mult)
Hellppppppp TPU, deci am vb cu cineva despre un loc de munca în străinătate și îmi cere poze cu buletinul pe watap, să-i dau? N-am facut-o incă.
Buna ziua! Am auzit ca pc urile vor fi înlocuite de calculatoarele cuantice peste 20 de ani.Ce spuneti, este adevărat?
Fetelor, ce părere aveți despre bărbații care consumă în fiecare zi mult usturoi? Eu sunt dependent de usturoi și părinții mei mă ceartă mereu din cauză că fac miros de usturoi în casă ...? (mai mult)
Bună seara! De ziua ta, scumpă femeie Ridică- ți ochii sus spre cer, O iarnă iarăși se încheie Cu ploi, cu vânt, cu frig și ger. De ziua ta uită de, , toate, , Zâmbește florilor...? (mai mult)
Bună. Vouă vă plac acele prăjituri Mochi?
Ce sa fac dacă un prieten tot face mișto de mine și tot rade de mine și când aude ceva secret despre mine deja știu toți. Ce sa fac sau cum sa ii răspund?
Bună seara. Puteți vă rog mult de tot să îmi spuneți şi mie, dacă este posibil ca un videoclip să fie truca? Gen cu fața unui om? Mulțumesc.
Ma ajuta cineva, din nou, cu o sugestie de binoclu? Maxim 1000 de lei... As aprecia maxim
Ce sa postez pe Instagram daca sunt fata, pentru a avea cati mai multi urmaritori (macar 1000)? Idei, tips-uri, poate din experienta voastra personala? Ce ati observat! Multumesc! Dau funda!
De ce mâncăm animale dacă totuși ne este mila de ele cand le tăiem? Nu înțeleg oamenii cărora le este mila sa taie un animal și totuși nu rezista fără carne.Nu exista nici un sentiment de...? (mai mult)
Bună dragilor, în primul rând vreau să urez un sincer la mulți ani tuturor doamnelor și domnișoarelor! Când inima în piept îți bate Să- i mulțumești ca te- ai născut Ca de n- ar ...? (mai mult)
Știați că parlamentul Iugoslaviei avea 5 camere?
Ați putea să-mi spuneți ce înseamnă acest simbol in acest calcul? Simbol: ^ Calcul: 300.000×1000 m/s =3×10^8 m/s
De ce medicii psihiatri tot iti dau ca tratament pastile de somn? Eu am o forma de OCD si aceasta se manifesta in obsesia cu anumite aspecte fizice. In momentul de fata am o obsesie cu dantura. Mananc ...? (mai mult)
De unde vine dorința de dominare a unor oameni? De ce vor ei să dețină mereu controlul? Ce lacune emoționale, sentimentale au?
E 8 martie si nu am zis la multi ani niciunei femei. Nu am dat flori sau alte chesti. Voi? Eu consider ca daca femeile sunt umplute de flori si bomboane pe 1 martie, 8 martie nu- si mai are...? (mai mult)
Ce ești tu femeie!? Ești durere, ești putere, Ești suspin și mângâiere, Ești o ploaie de iubire, Ești a ușii fericire! Ești balsam într- un pocal, Ești nisipul de la mal, Răsărit...? (mai mult)
Bună ziua. Am şi eu o problemă mai delicată... Vă rog mult de tot să mă ajutați şi pe mine. Am facut o prostie când eram mai mică. L- am lăsat pe un băiat să ma filmeze in ipostaze indecente...? (mai mult)
Am o dilema... Stiti ca recent a batut foarte rau vantul si au fost si cutremure. Am crezut ca vantul a daramat o chestie foarte mare si grea din curte pe care o rezemasem de un perete cu ajutorul mai...? (mai mult)
Bună ziua, cum spuneam am luat al doilea interviu pentru angajare. Eu in prezent sunt angajata ca educatoare! Însă la al doilea job ( casier) mi s- a cerut sa aduc o adeverință de la locul de muncă!...? (mai mult)
Android este si in ziua de astazi cea mai puternica platforma de dezvoltare?
Cum reporterii știrilor sunt mereu pe fază când se întâmplă un accident, o crimă, un jaf sau altceva? Ar trebui să fie foarte aproape, rapizi, să aibă o sursă de informare, etc, iar dacă...? (mai mult)
Xanax are aceleasi efecte ca marijuana sau e mai grav? Eu personal cunosc oameni care au fumat ganja cativa ani nu o decada si imi par ok si la memorie si la tot.
Știm că femeile musulmane nu își pot arata trupul și figura in public datorită dogmelor lor religioase stricte. Dacă în public nu e permis să- și arate fața și sa se îmbrace sumar, atunci...? (mai mult)
De ce sunt bebelusii atat de urati si puturosi? Mi se pare mie sau e cel mai urat lucru din lume?
Vouă vă plac userii care nu știu să se exprime concis și la obiect și răspund la întrebări cu km întregi de text? Chiar e nevoie să dai un răspuns cu tone de bla bla-uri?
Tocmai ce i- am luat niste trandafiri mamei mele si sa bucurat extrem de mult, a inceput sa planga. Intrebarea de azi este ce parere aveti despre barbatii care nu cumpara flori femeilor de 8 martie?...? (mai mult)
Buna, doresc sa știu care sunt semnele schimbării orientării sexuale? Care sunt primele impulsuri? Stie cineva?
Salut TPU. Eu sunt cam scund, am 1.62 cm la 17 ani, nici ai mei nu sunt foarte inalti, mama are cam 1.60 si tata aproximativ 1.70. Eu nu am mai crescut de vreo 2- 3 ani, poate maxim 2- 3 cm in acest...? (mai mult)
Buna, îmi puteți spune ce apucături are o lesbianca? Sunt fata și îmi plac fetele și vreau sa știu câte dintre apucăturile mele sunt normale și câte nu multumesc
Dacă șterg o poza din telefon de tot rămâne salvata undeva ascunsa prin telefon? (Am auzit ca avem un cip în telefon și pozele rămân acolo și în caz de ceva la politie poate dovedi)
Nu ar trebui sa conteze daca primesc cadouri sau nu de la grădiniță din partea părinților cu ocazia zilei de 8 Martie nu?
O idee de un cadou deosebit de 8 martie pentru ziua mamei?
De ce Romania ajuta atat de mult Ucraina avand in vedere cat de mult nu ne suportau ucrainienii inainte? De ce trebuie sa faca scoli speciale pentru ucrainieni la noi in tara daca inainte de razboi in ...? (mai mult)
Vi se pare normal ca acei oameni cu dizabilitati sa abuzeze de faptul ca au handicap si sa provoace, scandaluri, imbarligaturi, sa se dea smecheri, sa fie laudarosi si mincinosi, mai ales cand beneficiaza...? (mai mult)
Bună seara. Este adevarat ca ucrainienii sunt tot neam de ruși?
Este adevarata campania Pinata Party de la Orange? La 1000 puncte ai sansa sa castigi un Iphone la campanie?
Voi de cati bani cumparati mancare lunar? Mie imi ajung ~500 lei, in condițiile in care locuiesc singur.
Ce parere aveti despre Cristian Stan? Ati cumparat cartea lui "Arta de a te iubi"? Daca da, v-a schimbat modul de gandire cartea respectiva?
Am urmarit mai devreme un film intitulat "The boy in the striped pajamas", in care un profesor ii invata pe copii unui general nazist ca evreii sunt malefici, si vor sa cucereasca lumea. Asta inseamna...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tarzan
Ai pasit si tu in incredibila lume a lui Tarzan si a prietenilor sai? Haideti sa vedem cat de multe va mai amintiti!