Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 13 Februarie 2025 sunt:
Avem, pe aici, cititori de carti de-ale lui Osho?
Am inteles ca in alte tari, la finalul anului iti primesti taxele platite inapoi. De ce la noi nu e asa? Unde ni se duc banii? Ca ma uit in jurul meu si nu vad un singur lucru care sa functioneze cum ...? (mai mult)
Isi face cineva tigari acasa si poate sa-mi explice cum si daca e mai rentabil? Gen ce aparat iti trebuie, de unde cumperi filtru etc
De ce este viata asa de nedreapta cu mine in comparatie cu prietenii si cunostintele mele? Eu am fost o victima a violentei domestice, am avut probleme medicale din nastere in care am avut nevoie de 7...? (mai mult)
Salut, ce sa fac cu 50 lei?
Hai salut, l- am vazut pe un american cum facea pe Youtube un challenge, omu incepea cu un penny si intr- o zi a facut 1000 de dolari.Prima data a intrebat oameni prin oras daca au un pix si le dadea...? (mai mult)
Dacă îți da cineva cu matura peste picioare, este adevărat că nu te mai însori?
Buna, am o curiozitate. Am un prieten si lui ii merg foarte bine lucrurile si imi pare bine ca este asa, doar ca eu nu sunt ok deloc, din niciun punct de vedere si tot timpul' imi spune cat este de ...? (mai mult)
Salut TPU! Care sunt șansele ca Pisicile Războinice să fie interzisă în România după tot ce s-a întâmplat cu acea fată?
Cate mall-uri aveti în orașul vostru?
Care televiziune din România vi se pare cea mai "curata", care nu servește interesele politice ale anumitor partide, care nu dezinformează și relatează în mod real informațiile? Eu zic că PRO...? (mai mult)
Daca i-am dat block violetei de ce inca ii vad raspunsurile la alte postari?
Voi ați observat că a apărut un nou user FantaSpirit ce se plimbă pe aici? Credeți că el este, FantaSpirit original sau e vreun farsor? Și credeam că măcar dacă se reîncarnează pe TPU,...? (mai mult)
Credeți că un om care nu reușește să se iubească pe el, poate fi un lup loial haitei lui? Poate el să-și iubească semenii?
Ce se întâmplă dacă îmi pun datele personale pe forumuri, rețele de socializare, site-uri web? Este grav dacă postez titlurile de proprietate? Le pot fura hackerii?
Am 21 de ani și am o problema! Imi apare la coltul gurii in partea dreapta roșeața roșie, apoi apare coaja, dacă încerc sa iau coaja procesul o ia de la capăt și din nou se face pielea roșie...? (mai mult)
Ce inseamna sexism?
Buna. Aceasta intrebare este pentru lesbience. Voi ce simțiți când va place o fata? Nu vreau sa primesc răspunsuri de la bărbați Multumesc.dau premiu
Hei. In ultima vreme simt sentimente de repulsie completa asupra colectivului din care fac parte. Pentru putin context, in scoala generala eram destul de firav si imi luam bullying. Mai apoi in liceu...? (mai mult)
Cum poti ajuta și indruma o persoana cu anxietate și ce nu se descurca în societate sa se pună pe picioare? Este o soluție sa ți persoana respectiva în preajma ta în permanenta ca să se simtă...? (mai mult)
Sa-mi explice cineva va rog cum ma inscriu la simularea de la upb. am intrat pe admiteresim.pub.ro imi scrie instanta de simulare si de aici nu inteleg unde si cum
Hey, asta nu e neapărat o întrebare, mai de grabă am vrut să mă descarc și simt că nu pot altfel decât aici căci în preajma mea sunt numai oameni care mă vor critica, stiu că probabil voi...? (mai mult)
Daca ati avea acum 30k de euro,in ce i-ati baga? In afara de case, masini ca sunt niste investitii proaste.
Cei care ați dat sau care dați bacul, cum va organizati cu învățatul? Cum învățatati ca să retineti pe timp îndelungat? Bacul este acus, peste aproape 4 luni, și nu prea am învățat. Credeți...? (mai mult)
Intrebare inspirata de la userul DiannaDi: Voi ati putea fi in relatie cu o persoana posesiva, care va controleaza mereu, extrem de geloasa? Sa nu ai pic de libertate? Sunt unii oameni care au impresia...? (mai mult)
Care e primul lucru, nu, de fapt ce ati face daca v-ati trezi intr-o zi si ati realiza ca sunteti sexul opus?
Dorinta de popularitate ascunde o stimă de sine scăzută?
Buna, îmi puteți spune ce apucături are o lesbianca? Sunt fata și îmi plac fetele și vreau sa știu câte dintre apucăturile mele sunt normale și câte nu
Ce parere aveti despre tema întunecată? :D https://blody.cf/pics/tpu_dark_theme_by_dracula.gif
Buna, am o curiozitate. Vreau sa raspunda doar fetele. Ce simte o lesbianca pentru alta lesbianca, este la fel ca la bărbați sau este ceva mai puternic? Credeti ca o fata les poate iubi mai mult?
Hey TPU! De ce amânarea pe ultimul moment e enervantă?
Am primit un mesaj mai ciudat astazi pe server. Ce a vrut tipa sa zica? https://i.imgur.com/ayCWQuM.png Am o stare de fericire dar nu stiu de ce. :D :) :P
De ce 90% din fete când primesc mesaje pe Facebook sau insta dau seen și ignora sa răspundă... pana și fetele urate la care am dat mesaj la fel. Deja nu mai suport De ce toate sunt la fel?
Am doua zile libere de luat de la muncă deoarece am stat peste program! Însă nu știu când sa mi le iau ori joi și vineri sau luni și marți! Menționez că sunt educatoare! Voi ce mă...? (mai mult)
De ce minorii nu pot juca poker?
Întrebare pentru Diaspora. Dragilor, cum se face că deși sunteți plecați, mulți pe meleaguri străine, mulți v- ați născut acolo sau chiar aveți și un părinte de altă nație, ați ...? (mai mult)
Daca îmi pun o poza cu o fata sexy ca img de fundal e ceva rău? Unii au început să râdă de mine, ce sa fac?
Ce părere aveți de o fata care își pune poze mai "sexy" pe insta?
De cand a aparut trendul asta cu "daca n-ai iphone pro max esti sarac"? Anyway inca o data sunt extrem de multumit pentru faptul ca nu am prieteni si nu sunt stresat ca o sa ma judece altii :))
Ce credeti, este ceva adevarat? Am citit aceasta poveste intr- o carte. Un domnitor puternic și atrăgător al Moldovei pe nume Ștefan, a avut o experiență care i- a schimbat viața în timpul...? (mai mult)
E normal sa nu vrei relatie si familie, copii etc?
In opinia voastra, care sunt cei mai buni ani din viata unui om?
Raspundeti sincer, cati bani cheltuiti lunar? Va mai ramane ceva din salariu?
Care credeți ca este motivul existentei noastre? Câteodată ma uit în oglinda și tot ce vad este o dezamăgire. Simt ca nu fac nimic productiv în viața și cred ca sunt doar o risipa de bani datorita...? (mai mult)
De ce afirma unii oameni ca e o rusine sa lucrezi?
Ce se întâmplă dacă bagi coji de nucă în sobă? Este periculos să faci așa ceva? Aflu răspunsul?
Cum pot fi ajutat? Din pacate devin o persoana din ce in ce mai dificila de inteles. Am probleme cu mine însumi, fac mereu alegeri care nu imi sunt de folos. Am 2 vici care imi deteriorează sanatatea,...? (mai mult)
Bună seara. Cum abordezi o fata in mediul online? De exemplu pe Facebook, Instagram si Snapchat. Multumesc?
De ce oamenii totuși au nevoie de validare deși toți susținem că nu ar trebui să ascultăm de păreri? Sau părerea umană nu înseamnă și validare? Ca și argument totuși aduc un experiment...? (mai mult)
Ce înseamnă fanatice ambiții?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Steagurile Lumii
Tu cate steaguri din intreaga lume cunosti? Pune-ti la incercare cunostintele.