Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 13 Februarie 2025 sunt:
Bună. Am o întrebare. Am văzut pe Youtube un videoclip de asta din alta tara, niște polițiști au bătut niște oameni cu bota, deci le- a dat tare peste spate și peste mâini și picioare...? (mai mult)
Daca o persoana îmi da block pe Instagram și eu etichetez un prieten comun cu persoana care m-a blocat și el reposteaza storyul. Persoana care m-a blocat ii poate vedea storyul în care apar eu.
In opinia voastra, care sunt cei mai duri ani din viata unui om?
Care pot fi motivele pentru care un bărbat refuza sa întrețină relații intime cu iubita lui?
Salut, Vreau sa intreb daca cunoaste cineva un depozit de bauturi alcoolice pentru nunta la preturi mai ieftine. Am auzit de unul langa aeroportul Henri, dar nu cunosc numele sau adresa. poate stiti...? (mai mult)
Bună, vreau si eu sa pun o intrebare în privat cui vrea să mă ajute (un sfat scurt). O fată caci si eu sunt fată. Multumesc!
Cum pot învăța maghiară chiar dacă nu am nici un prieten de acolo, țoti din familia mea nu cunosc nimic despre maghiară, nu pot să iau cursuri, dar vreau să o învăț aproape la perfecție...? (mai mult)
În limbajul argotic, ce înseamnă "mortăciune"? Referitor la o persoană anume.
De la ce v- ati enervat ultima data? Eu azi m- am enervat ca n- am avut timp sa merg la cafenea si mi- am luat de la aparatul din Lidl. Aparatul ala uneori face o cafea foarte proasta. M- am enervat pe...? (mai mult)
Dupa 5 ani de relatie, ce cadouri mai poti face persoanei iubite avand in vedere ca v- ati daruit tot ce se putea? Nu mai am nicio idee pentru nimic. Craciun, aniversare, ziua lui etc. Si nici nu isi...? (mai mult)
Am colegi in clasa care rad de faptul ca eu cred in Dumnezeu si Isus, ce ar trebui sa fac? Nu suport cand vad ca rad ca prostii, bataia oricum din 2 3 palme is morti, sunt in clasa a 10 a profil mate...? (mai mult)
De ce oamenii, chiar dacă susțin că vor să fie conectați și chiar se plâng ei de singurătate, de sărbători devin agitați/anxioși și vor să fie singuri? De ce vor oameni, dar fug de ...? (mai mult)
Bună seara! În România nu se găsește trifoi cu patru foi (planta)?
E mult daca beau 4 căni de cafea pe zi?
V-ați întâlnit vreodată fizic cu un utilizator/prieten de aici de pe TPU?
Buna! Mi se pare ca tradiția mărțișorului s- a pierdut. Când eram mai mică toată lumea purta marțisor. Fetițele, mămicile, bunicile, profesoarele, toată lumea. Astăzi la școală eram singura...? (mai mult)
Salutare, TPU! In cazul unui cutremur de 7 grade, la Tulcea s-ar simți la fel de puternic ca și in București, Vrancea etc?
Salut, as vrea sa povestesc o experienta.Nu una placuta, totusi, o povestesc cu gandul ca ar putea sa ajute pe cineva ce se afla in aceeasi situatie.Sunt destui zic eu. Acum 2 saptamani incepusem primul...? (mai mult)
Cum pot incarca fotografii pe pagina personala de Facebook?
Buna seara. Daca ati vazut pe internet, probabil stiti ca maine vor suna sirenele ca sa se verifice in caz de defectiuni. Problema e ca eu ma sperii daca sunt zgomote mai mari si nu vreau sa intru in ...? (mai mult)
Bună seara. De ce vor sa dea drumul la sirenele antiaeriene? Este nasol? Nu este război la noi în țară. Doamne ferește ce am ajuns, sa ne ferească bunul Dumnezeu de rele. Dacă nu...? (mai mult)
Bună, cum se numește acest robot pentru restaurante? Nu găsesc niciunde această informatie. https://images.app.goo.gl/XJGNzUyRNMoaGrNv9
Am avut in scoala generala un coleg care nu era din acelasi sat cu mine facea naveta, venea cu microbuzul la scoala la mine in sat, anul trecut am absolvit liceul 12 clase, si cat se poate de rar ma...? (mai mult)
Salut! De ce daca iti exprimi propria opinie (si se face sa spui si adevarul) deranjezi profesorii catalogandu-te nesimtit si fara educatie astfel tinanad pica pe tine?
Salutare fraților, ce s-a întâmplat mai exact astăzi la Chișinău cu acele proteste? Ce va urma daca vor mai continua?
Putem spune despre logică (, ) că este un model al gândirii? Până vă gândiți la un răspuns, uite o ocazie de a pune logica la lucru: Ionel este întrebat ce vârstă are, 20 de ani sau 21? ...? (mai mult)
Cum credeti ca vor reacționa copiii noștri când vor află ca mergeam la școală pe timp de pandemie, război, cutremure? Ajungem precum părinții nostri :)) No mama.Eu mergeam pe război la...? (mai mult)
Cum se poate câștiga încrederea unui om?
Ați mâncat papaya? Eu am luat o bucată! Nu pot spune că îmi place foarte mult! Este foarte zemoasa și dulce! Ce beneficii are?
Salut, mi-am scos maseaua, am 15 ani si nu stiu daca mai creste sau daca sunt sanse.
Întrebare pentru profesori. :) Dar în final, îmi poate da un sfat cine dorește. :) Eu cu ale mele uitasem că februarie are 28 de zile și azi elevii mei mă atenționează că mâine e 1 martie,...? (mai mult)
Cum ti- ai putea face niste prieteni? Stiu ca probabil o sa- mi ziceti ca e mai bine fara ca sunt o gramada de prosti care profita de tine dar de cand m- am nascut pana acum si am 20 de ani n- am avut ...? (mai mult)
Are cineva idee cine este Haraguchi Mitsuru?
Fraților, din diverse motive, am și eu o mare dilemă și vreau să vă dați și voi o părere... pe scurt: După părerea voastră, un individ ce poartă numele de familie ^Cercel^ este/sună a/...? (mai mult)
De ce cam toti artistii isi lasa Barba, 90% din ce am intalnit au o barba din aia lunga? Eu ma identific ca artist si incerc sa reflect si sa exprim inofensivitate, pacifism, o gandire calda, mai...? (mai mult)
As vrea să îmi recuperez fostul meu cont, dar nu știu vechea parolă.
Fetelor, dacă sunteți într-o farmacie și intră un bărbat înalt și cere farmacistei un prezervativ XXXL, ce v-ar trece prin minte? :))
Ce parere aveti despre baietii care scriu poezii/versuri? Dau funda!
Voi ce faceti cu lucrurile procrastinate? Ziceam ca fac ordine in sufragerie, ca arunc ce nu- mi trebuie prin casa, ca fac o mancare, ca ma apuc de o carte, ca imi iau nu stiu ce mizerii de pe amazon,...? (mai mult)
Buna seara tuturor. Pentru ca tot se apropie 8 martie: ce cadou as putea sa ii fac mamei? Stiu, e ciudat ca la varsta mea inca ii mai fac cadouri dar asa ii frumos. Vreau niste idei si de ceva diy dar...? (mai mult)
Unde pot gasi niste oameni cu care sa imi fac un fel de mini trupa sa filmam pentru Youtube, de preferat de la 16, 17 ani in sus?
Buna! Ce ingrasa mai mult, popcornul sau nachosul de la cinema city?
Stiti cumva vreun supermarket unde sa aiba croissante fara umplutura?
Ce skill poti invata intr-un an care sa te ajute sa gasesti un loc de munca? Pe langa programare
De ce folosesc unii diminutive la mancare? Gen tocanita cu mamaliguță...
Dacă mâine ar veni la tine o persoană necunoscută și ți-ar cere 1000 lei pentru o operație care i-ar salva viața, i-ai da?
Cat costa si cam cat ar dura sa trimit cuiva o scrisoare in alt oras?
Este in regula sa stai fara sa schimbi sticla de la telefon, chiar daca ai pete de presiune?
Salut, de ce atunci când vorbesc cu o persoana ea nu mă mai baga in seama sau nu mai vorbește cu mine atunci când apare altcineva? De ex: eu vorbesc cu Marius și apare Florin, Marius oprește conversația...? (mai mult)
Buna,am si eu o intrebare, stiu ca poate suna naspa dar ce inseamna "skrrr"?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
Marjuddjeje întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Literatura universala
Cat de multe stii despre literatura universala?