Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 13 Februarie 2025 sunt:
Cum scapi de frica de bătaie?
Cn vrea sa fim prieteni? :)
Dupa ce intri la politie / jandarmi, ai voie sa iti faci tatuaje?
Ce părere aveți de Ion Rațiu?
Intrebare pentru boomeri: chiar era mai bine pe vremea lui Ceasca? Tot aud batrani care spun ca atunci o duceau mai bine, dar parintii mei spun ca era prea multa foamete si saracie pe atunci
Am auzit cum că în Germania ar fi 2 școli în limba română pentru românii ce s-au mutat acolo și au copii.E adevărat? Am nevoie de un răspuns sigur, vă rog.
Care e perioada de retur la eMAG?
De ce cateodata apare ca sunt activa pe Instagram daca eu nu sunt? Mi-au spus mai multe persoane ca as fi activa in momente in care nu eram, pot sa rezolv cumva problema?
La examenul de bacalaureat la romana cere la subiectul 3 sa scriem un eseu de minim 400 de cuvinte. Din ce știam asta inseamna un minim de 40 de rânduri. Ce șanse ar fi ca examinatorul sa numere...? (mai mult)
Salut TPU! Îmi poate spune cineva la ce ne trebuie gramatica la clasa 7? La ce să ne fie util în viață să știm dacă un substantiv e la nominativ sau dativ?
Am o nelămurire...stăteam și mă gândeam. Până acum mi s- a părut anul 2023 ceva nou si interesant, dar acum in seara asta am avut un moment în care mi s- a părut că sunt în 2023 și că a ...? (mai mult)
De ce cateodata apare ca sunt activa pe Instagram daca eu nu sunt? Mi-au spus mai multe persoane ca as fi activa in momente in care nu eram, pot sa rezolv cumva problema asta?
Ce inseamna cand un baiat iti spune ca esti speciala? Am eu o vaga idee, dar voi cum ati interpreta/intelege? Multumesc! Dau funda!
Cât timp stați pe Facebook in fiecare zi?
Cine e istoricul Manole Neagoe?
Bună TPU! Ați trecut vreodată printr- o fază de regret în care ați simțit că nu puteți schimba nimic, dar de fapt puteați? Mă aflu în aceiași situație. Să o luăm cu începutul. În școala...? (mai mult)
Buna, copilul meu are 15 ani, este legal să-i cumpăr spray cu piper in autoapărare sau este ilegal?
Cel mai bun rekt pentru "parerea ta nu contează"
De ce unele persoane se plang de situatia in care sunt? Ce ar putea rezolva cu asta?
Ce parere aveti de aceasta melodie? Mie imi descrie viata, cam asa am trait eu. https://www.youtube.com/watch?v=Df7_vi4uVr4
Sunt in ultimul an de liceu la Filologie, ce scoli postliceale pot urma?
Cum se numeste o persoana caruia ii place sa vada lumea certandu-se, de ex cum pun eu intrebari cat mai controversate ca sa se ofenseze altii?
Cred că am TOC senzoriomotor. De 2 zile mă tot concentrez de câte ori înghit. Nu îmi deranjează somnul, dar peste zi mă stresez. Cum pot face să uit de asta și să-mi treacă cât mai repede?
Poti sa iti schimbi viata cu totul intr-o luna? Daca da, cum?
Ce parere aveti despre relatiile unde barbatii sunt casnici si femeile muncesc?
De ce e rau sa stai cu parintii ca adult? Nu inteleg. In alte tari se sta pana la casatorie, numai in vest e obsesia asta cu mutatul in chirie. De ce?
Este voie / legal sa intri cu animale de talie mica gen catei, bichoni sau pisici) in incinta unui mall? Nu in magazinele din incinta mallului, ci doar pe hol? Dar daca il transporti in ceva de genul?! ...? (mai mult)
Credeti ca un barbat care nu a faut nimic pana la 30 de ani adica nu a terminat nici facultate, nici nu a muncit are sansa sa isi construiasca o afacere prospera intr-un an?
Ce parere aveti despre feministe? Chiar sunt femei independente si pline de bani?
De ce nu vor femeile sa stea cu tine daca nu ai loc de munca? De ce asa importanta parta materiala pentru ele?
Cântăreții faimoși gen ăștia din America pot angaja șoferi?
De când am văzut știrea asta aseară un gând ciudat nu- mi dă pace. Dacă inculpata e cumva rosalia? :D https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/ipostazele- in- care- a- fost- surprins- preotul-...? (mai mult)
De ce trebuie o pompa de recirculare, montata la 45 de grade?
Bună TPU... Am și eu o întrebare pentru persoanele Bi, aveți cumva atracție înspre peroanele Trans? Și dacă da ce vă atrage la ele? Am unele momente când mă atrage o persoana Trans????
De ce noi, oamenii, ne simțim bine când noi de fapt avem o stare proasta? De ce ne bucuram de acea stare proasta pe care o avem? De ce oare când suntem fericiți, ne aducem aminte sau facem în asa...? (mai mult)
O pompa de recirculare centrala se poate monta si vertical?
Veți mânca alimente care conțin făină de gândaci?
Sunteți mulțumiți că v-ați născut în România? Sau ați fi preferat o altă țară din occident?
Bună ziua! Am comandat cardul revolut nu Mia ajuns la domiciliu este pe numele de melinco mi se cere AWB eu nu am nu mi s-a comunicat l-am comandat de pe data de 10 februarie
Am primit o prima la servici si am iesit in oras la o bere si imediat am fost catalogat ia uite cum arunca asta cu banii, Chiar asa trebuie sa fim judecati pentru orice facem? In ce lume traim?
Cât sa dau la un botez luna viitoare? Cuplu, grad de rudenie : prieteni f apropiați, botezul are loc la un restaurant din oraș. Voi cât ati dat?
Ce parere aveti despre cartile tarot? De ce sunt atat de multe femei care apeleaza la acesta cale? Este o inselatorie sau chiar ilustreaza realitatea?
Hei fetele, va plac geii? dar lesbiencele? Ce parere aveti de ei/ele?
Am un dispozitiv iqos si nu inteleg care e problema la el. Bateria functioneaza bine, stiloul insa are ledul alb aprins de cateva ore, dar daca il bag in baterie apare ca trebuie sa se incarce. am incercat...? (mai mult)
Voi pe ce ati da banii cand vrei sa investesti in ceva? Mai degraba pe haine, pentru a crea o impresie buna? Pe carti? Pe cursuri? Sau pe vacante? Daca nu le- ati putea face chiar pe toate intr- un timp...? (mai mult)
Salut TPU! Cateva luni inainte, am cumparat un vape si mai nou incepe sa scape lichid. Adica simt foarte putin lichidul in gura cand trag din el si nu inteleg de ce!? Ma poate ajuta cineva cu niste ...? (mai mult)
Am o broșă pentru eșarfe suflată cu aur 24 k.Credeți că aș lua ceva pe ea? având în vedere că nu e aur pur
Bună ziua! Am un smart tv - Vortex, si nu îmi da voie sa intru în setari de ceva timp. Ce trebuie să fac? Mulțumesc.
Daca Romania este o tara saraca, cum se face ca absolut toti (80%) au cele mai noi iphone-uri, masini scumpe si lista poate continua? De unde credeti ca produc bani?
Unde a disparut verginica vaca grasa? Si rosalia
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Proverbe romanesti
Cine sapa groapa altuia, departe ajunge? Cine se trezeste devreme, casca toata ziua?