Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 13 Februarie 2025 sunt:
O intrebare pentru adminii site- ului! De ce nu se sinchisesc sa stearga conturile desii sunt sesizati in acest scop de mai multe ori?! In acest caz, nu ar fi mai bine sa se procedeze in acelasi mod...? (mai mult)
Cum sa iți trăiești viata?
Dacă nu mai pot accesa cheia Yahoo pentru ca nu mai am acces la cont pe alt dispozitiv și nici la vechiul număr mobil, pot recupera contul!
Salut TPU! Ce părere aveți despre colecționarea de băuturi alcoolice? Gen wkiskey etc? Merita? Mie unu mi se pare frumos sa ti faci un raft cu băuturi( sticle de diferite forme)
Cum pot sa îmi inbunatatesc vocabularul pentru a avea mai mult succes intr-o conversatie
Vă mai aduceți aminte de Yahoo! Messenger? Ce amintiri vă trec prin minte când auziți de această rețea de socializare? Aștept cu nerăbdare răspunsurile voastre! :);)
Un site serios de unde chiar ai putea face bani? Aștept sugestii.
Bună. Eu am blocat o persoano pe pagina de Facebook al prietenului meu. Întrebarea este are vreo modalitate el sa ia legătura cu ia tot prin fecebook fara sa modifice data de blocare.
Buna ziua TPU inainte de toate am 16 sunt clasa a 10 a si sunt la profesionala pe profilul de termopane, adica eu sunt dus intr- o fabrica si invat cum se fac termopanele si ajut si eu acolo spre exemplu...? (mai mult)
Buna TPU ce parere aveti despre un sot care isi jigneste sotia si rade de tot ce face si cum face ea? iar mai apoi spune te iubesc.crede ti ca poate fi vorba de iubire sau manipulare?
Bună ziua! Ce înseamnă a fi un om punctual?
Cum poti sa devii o versiune mai buna a ta Să evolueze mai mult Am început cu tinuta nu mai am cercei blugi rupți doar cămașa blugi clasic Citesc carti de dezvoltare personala si educatie financiara ...? (mai mult)
Salutare TPU,ce știți despre Picasso România,reclamele alea de pe tiktok, e fake?
După o mica perioada în care ne- am înțeles bine, dintr- odata când o sun vorbește cu mine sec și repezit, deși știe ca țin la ea și am și ajutat- o sa treacă printr- o perioada grea, nu...? (mai mult)
Ce as putea face dacă primesc doar 25/50 notificari pe snapchat, deși când într-un în aplicație am mai multe notificari noi, va rog, dau funda
Voi aveți probleme cu notificările de pe snapchat? Eu primesc doar 25, iar înainte primeam doar 50, chiar dacă când întru în app am mai multe snap- uri primite. Știți cumva cum sa rezolv...? (mai mult)
Bună TPU! Am avut mereu curiozitatea asta: dacă o lingura de capuccino conține aproximativ 44 de kal, iar acea lingura este amestecata cu apa.Cana cu cei 150ml de apa va mai avea 44 de kal sau se va...? (mai mult)
Beculetul acela rosu de la prelungitor consuma daca e aprins? https://aleximtop.ro/1442-medium_default/prelungitor-3-prize-5m-cu-intrerupator-cablu-3x1mm.jpg
Vă mai amintiți de Yahoo Messenger? Eu am reușit să descarc Yahoo! Messenger cel din trecut și merge. Dar prima dată trebuie să scrii pe google: download nina chat și dai pe prima pagină. ...? (mai mult)
Buna TPU! Ce înseamna în țiganeasca că-s da meda bui? Dau funda
Ce e intelect liminar?
Sal,ce păreri aveți despre cei care nu se igienizeaza după ce ies din baie?
Ce inseamna slay ca toti zic asta si eu nu inteleg, sunt in urma rau
Bună seara! De ce Putin tot vrea război?
Vă place ca partenera voastră să fie epilată complet sau nu?
Care e cea mai buna marca de ciocolata pe care ati incercat-o?
Hei TPU, aseara am avut un cosmar ciudat rau, am visat ca eram intr- o curte cu multi oameni si un bebelus, bebelusul intrase in casa cu mama lui si in momentul ala a luat casa aceea foc si era totul...? (mai mult)
Voi cum gătiți ficatul de porc?
Sunt praf la capitolul socializare umana sa ma retrag mai adanc in singuratate?
Buna TPU:) Deci am făcut un maare rahat. Făceam niste farse cu niste prieteni și am sunat la MediaShop (cu număr privat) și când au răspuns le- am băgat o melodie de la Tzanca... Problema...? (mai mult)
Nu înțeleg de ce nu mă place și pe mine nicio fată și nu îmi pot învinge nici timiditatea.
Cum găsesc grupuri Telegram Românesti cum ar fi ROMANIA X?
Ce inseamna DTT pe Instagram?
In cât timp se înregistrează o plata pay pont?
Crezi în liberul arbitru sau în soartă (predestinare)?
Salutare, Ce părere aveți despre dragare pe canalul Bâstroe? Considerați atitudinea Ucrainei corectă?
Salut TPU, am nevoie de un pic de ajutor, am loat azi dintr- un cablu niste fire care contin cupru, si acum firele astea sunt foarte subtiri, si eu nu stiu cum as putea scoate cuprul din ele, am auzit...? (mai mult)
Cineva care vorbește limba rromani și-mi poate traduce în română ceva dintr-un videoclip?
Ce ar trebui sa faca un om care toata viata lui a visat sa faca un lucru anume dar niciodata n- a avut sansa sa o faca si traieste si cu regretu ca n- a facut- o si nu numai ca traieste cu regretu ca n-...? (mai mult)
Buna ziua, am un frigider Hotpoint Ariston ce ingheata si apoi se dezgheata singur, oare ce ar putea avea defect pentru ca i- am schimbat termostatul? O fi releul? Am masurat releul si protectia releului...? (mai mult)
Orarul trenuror pe cursa București-Chisinau?
Ce presupune facultatea la distanță?
Buna TPU am o nelamurire pot sa pierd copilul adica sa ramana la tata daca eu nu am momentan servici? locuim cu parintii mei.
Am primit azi în posta o foaie de la postarita ca nu ma găsit acasă, care scrie : simpla externa cu pixul. Ce o însemna?
Credeti ca exista acele anturaje in care sa fie intotdeauna toate promisiunile indeplinite, punctualitatile perfecte si fara nicio faza de prost grust si deranjanta si in care sa nu fie doar vrajeala...? (mai mult)
Salut recent am pierdut fluturașul de salariu și vreau sa știu dacă cineva care îl găsește poate sa îmi facă vreun rău cu acel fluturaș de salariu?
La ce ore nu este aglomerat la posta?
Salutare, 1.Ce părere aveți despre ChatGpt? Poate fi folosit și în scopuri rele? 2. Vara anului 2028, România. Un jurnalist independent este pregătit să publice niște materiale compromițătoare...? (mai mult)
Credeti ca Reddit si TPU se aseamana?
Salut, aseară mi s- a întâmplat. ceva ciudat, am fost la o petrecere și am văzut o colega acolo cu niște prieteni de ai ei, și am mers sa o salut ma salutat și pe urma a fugit în alta parte,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Citate din filme
Noi iti dam doua indicii: actorul si citatul. Tu trebuie doar sa ne spui in ce film l-ai auzit!