Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 13 Februarie 2025 sunt:
Salutare, Intrăm în epoca individului, a "robotizări umane" în care se pune accent pe productivitate în detrimentul umanității. Conceptul de familie va fi distrus iar copii vor fi produsi artificial...? (mai mult)
Salutare, In afară de OmeTV ce alte videochaturi populare în Romania știți? ( videochaturi de socializare, nu de conținut adult )
Salut ce credeți sunt nu ei? https://youtube.com/shorts/GGzu-6iuKbQ?feature=share
Cât de dese sunt examenele la facultate? la modul general vorbesc că probabil depinde și de facultate, dar așa cu aproximație.
Ce înseamnă sa fi Săgeata?
Hei TPU, am o prietena si mi- a zis sa i pun intrebarea aici, acum cateva zile cica s- a dat cu lama sau bigu pe pauful de pe frunte gen in cap nu am inteles asa bine si a zis ca acum se simte urat si...? (mai mult)
Salutare,am pe ghetele mele de fotbal o pata de marker permanent stiti cu ce s-ar putea lua ghetele sunt de 5 mil jumate :(( va rog
Pe 22 septembrie e sfecioara sau balanta?
Hei. Pentru putin context, eu am fost intr- un asa numit situationship cu o fata pe care de dragul povestii o voi numi Flavia. Practic, eram mai mult decat cei mai buni prieteni, dar nu eram intr- o...? (mai mult)
Bună TPU! Un prieten de- al meu s- a ținut de prostii și a pus la usa de la logistica unde lucrează femei, UN DVD cu flime pentru adulți el fiind operator unde lucrează. Asta s- a întâmplat la...? (mai mult)
Ce părere aveți despre Mario Simenn? Ia-ți cumpăra pensulele?
Stie cineva un exercitiu de spate bun, fara echipament sau greutati?
Salutare la toată lumea! Vreau să încep să livrez cu Tazz sau Glovo, se mai rentează? Dacă da, cum ar fi mai avantajos, cu pfa sau firmă parteneră?
În ce țară străină există școală în limba română?
Buna ziua! Cum transfer credit dupa abonamentul Digi pe cosmote. Multumesc.
VerginicăVacăGrasă Astăzi, 6:58 pm buna rău Hey frate pune te rog o întrebare pentru mine: Hey lume, dacă un vânzător de magazin merge la lucru dimineață și intra în magazin mai devreme...? (mai mult)
Heii! Am mare nevoie de ajutor.Să încep cu începutul.Eu sunt clasa a 12 a, la profil pedagogic, iar fratele meu este clasa a 8 a.Am decis cu familia ca în iulie, când și eu și fratele meu vom ...? (mai mult)
Ce inseamna expresia 'Vino mama sa ma vezi, cum lucrez la spatii verzi'? E din vreo melodie sau ce inseamna?
Buna ziua. Cum se citește suma aceasta de bani? 3, 838.04 RON înseamnă 3sute38 de milioane 38 lei și 04 bani? Mulțumesc!
Salutare fraților ce credeți că după ce se va termina acesta mizerie de ce vreți voi sa i spuneți din Ukraina Moldova va fi o țară libera nu? Dau funda urgent
Bună ziua! Cum pot sa o conving pe mama mea sa nu ma mai duca la doctori? M-am saturat!
Ce s-a întâmplat cu site-ul "Hi5? Vă rog să îmi dați cât mai multe răspunsuri. Dau fundă :)
După părerea voastră, ar putea o persoană singură să locuiască într- o garsonieră cu chirie toată viața, dacă respectiva/respectivul ar avea un loc de muncă stabil însă pe un salariu mic?...? (mai mult)
1. Cum se pot face bani mai mulți? 2. Se pot face fonduri frumușele doar din pusul deoparte din salariu (deși o spun eu că nu prea)? Poate dacă ar fi un salariu mai mare, nu? Deci ar trebui schimbat...? (mai mult)
Buna! Cum decurge o zi din viața voastra? Ce va motivează?
Ce jocuri mai jucati cu prieteni pe telefon?
Dragilor, știu că m- am tot văitat pe aici și am spamat cu postări despre fostul meu șef și scenarii ipotetice. Nu, nu mi- a făcut bullying, omul doar glumea, eu le- am luat prea personal....? (mai mult)
Oameni buni lămuriți- mă și pe mine va rog cu circulația în sensul giratoriu cu 2 benzi. Pe banda 1 este masina pe banda 2 sunt eu cu masina care vreau sa merg înainte și ala de pe banda 1 vrea...? (mai mult)
V- am tot povestit despre fostul meu șef, preotul, care mi- a făcut bullying (pe tema aspectului fizic) cât timp am lucrat la el. Well, într- o zi, când eram doar eu cu el, îmi zice că sunt...? (mai mult)
Ce parere aveti despre ChatGPT? L-ati incercat?
Dacă un prieten/cunoștință hotărăște să se sinucidă, de ce ar trebui să fim noi empatici sau să simțim vreun sentiment de vinovăție sau să ne simțim răspunzători în vreun fel, dacă...? (mai mult)
Aveți câteva o rețetă de mititei foarte buna ce o faceți acasă? Mulțumesc
Buna un sfat pentru a ma putea culca, ca nu am somn!
Buna, vreau sfaturi va rog, deci eu vorbeam cu un băiat vreo o luna si faza e ca sora lui e prt mea ce mai buna. După o perioada de timp începea sa vb sec rău si ma mintea adică zicea ca se culca...? (mai mult)
Am o problema in familie, varumiu a fost prins cu 20 grame de marijuana din ce am înțeles de la o cunoștința, bun! Este in arestu poliției de circa 40 ore, îl poate retine pe o durata de 29 ...? (mai mult)
Salut Unde pot caută jucatori de pariuri online?
Îmi puteți spune va rog niște anime- uri in stilul lui Black Clover? Adică la fel cu poveste interesantă, personajele sa concureze pentru un ranc înalt, sa devină mai puternice pe parcurs. Mulțumesc...? (mai mult)
Am vorbit cu cineva de pe TPU ceva timp, imi daduse si un FB, fara nume real, fara poze cu persoana respectiva, dar mi- a dat o poza cu el/ea in privat, apoi si- a dezactivat contul, dupa ce i- ...? (mai mult)
Bună seara tuturor Stau și mă tot gândesc, oare ce se va întâmpla cu lumea asta pe 10 sau chiar 20 de ani, ca numai chestii nasoale sau întâmplat, am auzit de războaie, și chiar sa întâmplat,...? (mai mult)
Incerc sa imi fac un cont revolut, din greseala am selectat tara gresita la tara de rezidenta si nu mai pot da inapoi. In timp o sa mi se stearga datele si voi putea face din nou? nu am finalizat procesul....? (mai mult)
Ce părere aveți despre cei care nu fumează, nu beau alcool până la vârsta de 25 sau 30 de ani, dar se apucă de aceste vicii după aceea?
Eu cu iubita mea am propus cand se face cald sa mergem pe camp si sa ne asezam pe iarba. Dar, avem o problema. Nu avem saltea izolir covoras, Ce putem sa luam sa intindem pe iarba?
Circulati iarna pe drumul public acoperit cu zapada, ninge abundent si este ceata, ce trebuie sa faceti: a) va opriti si asteptati pana vine vara, dupa care va continuati drumul b) mariti viteza si...? (mai mult)
Să zicem că lucrați într- o corporație. Printre colegii pe care îi aveți, majoritatea sunt extrovertiți și sociabili. Alții sunt rezervați iar unul e timid, sfios și de cele mai multe ori...? (mai mult)
E posibil ca un om care nu are clasă, sa evolueze și sa obțină calitățile și caracterul care definesc o persoana care are clasă? Ma refer la un om care a trăit într- un mediu cât de cât...? (mai mult)
Buna! am o intrebare. daca o persoana are kilograme mai multe poate ridica mai mult?(ma refer sa ridice o greutate mai mare) sau tine stirct de forta pe care o are omul? o fata de 110 kg va ridica mai ...? (mai mult)
Salut,mă plictisesc groaznic așa că dacă este vreuna/ul care are chef să își povestească amarul mă ofer să-l îl ascult :D
Buna. Mi- am resetat telefonul, si acum când vreau să instalez Tik Tok nu mai merge. Am wi- fi, am memorie. Cand apas "instalare" în mai puțin de 1 secundă imi da eroare. "Tik Tok nu se ...? (mai mult)
Cine mai este de parere ca persoanele care cred in extraterestrii, ozn-uri, fantome, demoni, spirite, monstrii, dimensiuni si alte chestii de genul au probleme mintale?
Nu credeți ca mersul la psiholog nu este de fapt o auto amăgire personala? La fel și antidepresivele tot o amăgire, niște droguri care de fapt ascund adevărata realitate
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anatomia lui Grey
Atentie, SPOILERE! :-) Daca n-ai ajuns la ultimele sezoane, poate ca ar fi bine sa fugi de quiz-ul asta. Ai putea afla multe lucruri prea interesante.