Se va schimba totul şi nimic! Ce s-a schimbat şi pe 12-12-2012 la 12h12min şi 12sec.
Eu nu cred si nu voi crede niciodata in sfarsitul lumi prezis de maiasi si de altii. Eu sunt de parere ca doar Dumnezeu stie cand e sfarsitul. Noaptea de 21 a fi ceva mai lunga, deci ai grija sa nu te trezesti tarziu. Nu cred ca de atunci in colo se va schimba ceva
Ras zic eu, pentru ca daca te referi la sfarsitul lumii in ziua aceea dupa cum se zice Prea multe nu cred ca or sa fie decat oamenii care rad unii de altii pentru prostia ca sunt disperati ca mor, Iar pe 20 ziua si nopatea garantez ca 80% din populatie nu o sa poata dormi gandinduse la data de 21. De schimbat nu stiu zau daca se schimba ceva deoarece au mai fost "prezise" dati in care ar trebui sa vina sfarsitul lumii, cum ar fi 2000 si cu reactorul ala ce face gauri negre, si multe nu sau schimbat, oamenii tot prosti sunt (scuzati-mi vorba) fiindca nu sau invatat minte. Sfarsitul lumii nu vine asa dintr-o data ca zice cineva, ca atunci murim, dar din cauza ca sunt asa inculti si disperati sa traiasca (de zici ca ce stii ce vieti importante au) incat se panica de astfel de cuvinte. Eu unu parerea mea este ca singurul lucru care se va schimba este ca oamenii vor fi mai prosti ca pana acum
Shinigami_6117 întreabă:
LisaJulie întreabă: