Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 13 Februarie 2025 sunt:
Dragilor! Nu vreau să vă sperii, dar cred că un cont de aici, mă rog, un om din spatele unui cont s- a sinucis :( Dacă a mai vorbit cineva cu userul FantaSpirit, vă rog să mă contactați....? (mai mult)
De ce 1 om simte un cutremur, iar altul din același aparatament nu?
Cum v-ați vedea peste 10 ani?
Scenariu ipotetic nocturn. :D Se dă un bărbat în vârstă, înstărit și cu un statut în comunitatea unde locuiește. Acesta are un fiu de 20+ de ani. În zona unde locuiește, activează un...? (mai mult)
•Credeți în predicțiile Babei Vanga? •Ce predicții îmi puteți recomanda ale Babei Vanga?
Ce părere aveți de proiectul Blue Beam? Adică acum deja sunt cutremure, s-au descoperit artefacte ale îngerilor, vor sa ne indoctrineze cu invazie extraterestra
Cum poate un om care sta intr-o camera a unui apartament sa simtă un cutremur, iar alt om din alta camera a apartamentului sa nu simtă?
De ce la Dragoste și Sex se postează întrebări care ar fi mai degrabă medicale?
Hey! Am o intrebare, sunt cam în urma cu stirile, dar îngerul găsit în rusia este adevărat? Adică chiar era acolo? Sau a fost sculptat de cineva și l-a dat drept descoperire?
As avea o întrebare, destinata mai mult adulților. Cum vi s- a schimbat pe parcurs mentalitatea vostra? Sa va dau un exemplu ca să înțelegeti unde vreau sa ajung, când aveam 15 ani mi se părea...? (mai mult)
Pe voi ce vă înveselește și vă înseninează atunci când sunteți triști? Pe mine versetele religioase de încurajare și serialul "Zorro", cel din 1957. :)
Buna! Ce parere aveti despre ce se zvoneste la stiri, cum ca se stie cand va fi urmatorul cutremur, cum ca invazie extraterestra, au toate acestea vreo boaba de adevar sau doar propaganda mass-media?
Ce înseamnă a fi slabicinea cuiva?
Ce credeți despre o femeie care în mod general e feminină, (aparent) vulnerabilă, dar care are curajul unui bărbat? Vin cu un exemplu ipotetic. Să zicem că femeia cu pricina ar fi o colegă...? (mai mult)
În ultima perioadă majoritatea agențiilor de știri și site- uri de specialitate au comentat apariția masivă a multor obiecte zburătoare neidentificate (OZN) cam peste tot pe glob. Aveți vreo ...? (mai mult)
Bună ziua, ați avut doua joburi in paralel? Cum v-ați descurcat? Cum a fost?
Voi mai puteti cu scumpirile astea? Eu am inchis ochii, am cumparat mai putin, am zis ca hai ca 1- 2 lei in plus nu e bai dar vad ca nu se opresc deloc. E prea de tot. Nu m- am enervat pana azi cand ...? (mai mult)
Buna! Stie cineva cam ce intrebari iti pune psihologul la prima sedinta? Am emotii
Hey! Ce credeti ca se va întâmpla cu atâtea cutremure? Va veni sfârșitul lumii?
Care este meniul vostru preferat(favorit) de la Kfc?
Credeti ca este ok ca barbatul sa spuna ca este femeie sau ca femeia sa spuna ca este barbat pe baza unei perceptii interne?
Mananc numai paste (cu sos, cu legume, cu branza etc), nu ma mai pot opri. Imi fac rau? Chiar daca le fac eu, fara prea multe grasimi?
Buna tpu.Doamne, ce vis am avut..de la 5 dimineata sunt treaza.Dormeam atat de linistita si dintr o data am intrat pe "modul" REM dar in acelasi timp nu puteam sa controlez visul.Am visat ca am murit…si...? (mai mult)
Știe cineva ce înălțime are Petre Ștefan?
Ce știți despre Tutankamon? Cum a decedat? Ce teorii conspiraționiste cunoașteți despre Tutankhamon?
Cine a făcut Ziguratele si de ce? Dacă aveți interpretari personale în privința aceasta nu ezitați sa le expuneți, vreau păreri diferite și diverse. Cel mai bun răspuns primește FUNDITA!
E bine sa te culci plictisit? Is asa de plictisita. Ma gandesc ca poate nu e sanatos. Ar trebui sa fac ceva ca sa treaca plictiseala si apoi sa ma culc?
Cum se numește o persoană care gândește și ia decizii în mod predominant pe baza logicii și rațiunii și mai puțin pe baza emoțiilor și a sentimentelor?
Care credeți că a fost cel mai bun președinte al Americii?
Urmeaza sa incep pentru prima data sa lucrez la un supermarket ca si casier. Ce trebuie sa stiu referitor la rest mă cam încurc, mă gândesc a nu gresi cand dau restul.
Cum a apărut scrisul și vorbitul? Ma întreb pentru ca mi se pare inca un mister și poate știți mai multe decât ofera internetul deja în privința aceasta. Mulțumesc anticipat! Dacă aveți păreri...? (mai mult)
Salut TPU, credeti ca dupa aceste cutremure de azi si de ieri, credeti ca va urma unul mai mare?
Bună! In ultimul timp cand ma uit la ceas vad si 59 de min știți voi ce semnificație are?
Eu mă simt ca naiba. Nu găsesc o soluție pentru a fi mai fericit. Trebuie să ai din naștere un fel pregatit pentru viața asta de pe această lume. Ce mai faceți?
Magia vrajitoreasca functioneaza în urma cerințelor dumneavoastră? Ați încercat vreodata magia vrajitoreasca? Sau ați contactat pe cineva avizat în privința magiei vrajitoresti care v- a ajutat...? (mai mult)
Ce definitie ati da iubirii?
Stie cineva daca majoritatea cutremurelor se simt si in judetul Ialomita?
Ce sanse sunt sa avem si in Romania cutremur ca in Turcia? Din ce am vazut pe internet inainte de cutremurul de 7, 8 din Turcia au mai fost inainte cu cateva saptamani cutremure de 5, 4, 5 etc, cum...? (mai mult)
Ce știți despre illuminati? Cine sunt și ce funcție ocupa, practic care este rostul lor mai exact și ce îndeplinesc ca să ajungă în acel domeniu? Cel mai bun răspuns primește FUNDA! Mulțumesc...? (mai mult)
Cum definiți voi o ambiție nebunească?
Cu ce te ajuta daca stai la parter sau maxim etajul unu la un cutremur?
Bună seara! De unde vin traditiile cu Ziua Îndrăgostiților, Ziua Femeii?
Clătite sau înghețată?
McDonald's sau Kfc?
Spartan sau Mesopotamia?
Hei! Ce rase de pisici va plac și de ce?;))
Buna! Eu stau in Oltenia și ieri și azi au fost două cutremure destul de semnificative. Voi vă simțiți paranoici cu privire la ce se întâmplă? Pur și și simplu îmi este foarte teama că...? (mai mult)
Câți prieteni reali cu care vă întâlniți și vă vedeți aveți aici pe TPU?
De ce când ni se face pofta sa mancam o mâncare care ne place salivam asa mult?
Ce parere aveti despre agnostici?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Numele reale ale celebritatilor
Stiai ca numele real al lui Nicki Minaj este Onika Maraj? Sau ca pe Marilyn o chema de fapt Norma Jean? Afla cat de bine cunosti celebritatile momentului.