Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 13 Februarie 2025 sunt:
Ce parere aveti despre cei care poarta adidasi iarna?
Salut TPU! Știu că ăsta nu e Reddit dar voiam doar să- mi las opinia aici. Uitați care e chestia. Mai nou nu- mi mai place Fanta, dar nu orice Fanta, aia de portocale. Aia de struguri îmi place...? (mai mult)
Daca este Valentines Day, credeti ca doar barbatul ar trebui sa ofere cadouri?
Bună dimineața. Am o întrebare asa mai ciudata. Este adevărat că dacă omori pe cineva, spiritul acelei persoane te va bântui, mai ales noaptea? Doamne ferește
Când îi deblochează ăștia contul lui Donald Trump pe FB și pe Twitter? Că românii nu au acces la Truth Social care e rețeaua lui de socializare și chiar nu știu de ce.
Buna seara! Revin cu o intrebare. Azi am fost la solar, Cand am iesit am vazut o pata alba de marimea unui ou pe pulpa piciorului. Cand m- am uitat Si la celalalt picior era la fel adica in aceleasi zona...? (mai mult)
Ce se intampla cu cutremurele?
Salut, îmi dă cineva cu un cont fals de Facebook mesaje, cum pot să aflu cine este? Ce trebuie să fac?
De unde și de la ce vine expresia populară "a da ortu popii"?
Ce parere aveti de aceasta compunere despre iubire in engleza? O iubire care s- a dus in zarile ceresti, un om ce nu si poate depasi conditia. My soul longs to love again, but who would care, about...? (mai mult)
Draga eu, un om neimportant care face umbra pamantului in fiecare zi.Scriu aceste randuri din motive personale deoarece vreau sa povestesc cuiva si acel cineva sunt eu.De o buna vreme am realizat ca am...? (mai mult)
Ce părere aveți despre opțiunea de a alege o sinucidere ușoară asistată indiferent de motiv?
În cazul în care cineva îți trimite un colet prin poștă, îi poți da un cod poștal care e apropriat de localitatea ta, dar nu este al localității tale?
Ma uitam pe tiktok.Am sesizat random un video cu asa ziși ladyboy.Bai frate îți închipui la ce progres sa ajuns de arata mai bine ca o femeie originala. Doamne ferește sa ajung cu asa ceva în pat.Sunteti...? (mai mult)
Salutare! Vreau sa va întreb..cum va folosiți de psihologie în viata de zi cu zi? De exemplu, cum va dați seama de un om trist? Sa zicem ca după ochi? Sau un om care minte? Sau cineva care ascunde...? (mai mult)
De ce anumiți bărbați, căsătoriți, inteligenți, atenți la detalii și selectivi, care spun și chiar dau dovadă (în real life) că apreciază inteligența la o femeie, paradoxal îi vezi...? (mai mult)
Ati intalnit pana acum persoane tinere realizate in viata? Prin tanar ma voi referi la cei care nu au peste 25 de ani. In caz contrar, este in regula, puteti face si un exercitiu de imaginatie. Cu toate...? (mai mult)
Salut colegi, unde se poate face dus(baie) prin Olanda? Mersi mult
Ce tip de ulei poate dizolva ce tip de talpa la papuci? In cate uleiuri am calcat cu toti papucii de pe lume nu am vazut talpa dizolvata si atunci de ce la unii papuci reclama e rezista la uleuiri? Uleuri...? (mai mult)
Care este cea mai buna ciocolată româneasca?
O chestie interesantă. Să zicem că un individ se împrumută periodic de bani la o cunoștință. Împrumută sume de genul 100, 200, maxim 300 de lei. Această cunoștință are un salariu...? (mai mult)
Buna TPU, după părerea voastră care sunt mai scumpi, chiloții normali sau tanga?
Ce credeți? Deschiderea mentala (open-mindedness) are legătură cu inteligenta? Cheers
Câtă ciocolata cumpărați/ primiti de Valentine day?
Bună! Știe cineva cum aș putea să manifest? Aș dori să manifest câțiva bani. Orice tehnică de manifestare pe care o încerc nu merge. Voi cum manifestați?
Întrebare-întrebătoare: Ce ați fi capabili să faceți pentru a obține ce doriți? Personal, răspunsul meu, în sens metaforic, ar fi să escaladez munții Anzi.;))
Salut! În cat timp ajunge o comandă de pe Pink Panda? Am ales comandă cu prioritate...sunt 2 zile sa fie procesată și alte 5-7 să fie livrată?
Cazul prezentat mai jos nu este ipotetic, ci real. Se dă un bărbat. Acesta e căsătorit. Este un tip inteligent, rafinat, selectiv, atent la detalii și care atenție! dă dovadă că apreciază...? (mai mult)
De ce mereu oamenii care nu vor relații niciodată și nu vor copii sunt cel mai mult criticati?))
În ce an v-ați născut?
Buna. Imi puteti recomanda cateva site-uri ca Omegle ( de socializare live cu alte persoane )?
Scenariu super- ipotetic. :D Să zicem că sunteți elevi de liceu. În liceul în care învățați, apare un hacker care sparge parole și expune chestii intime, gen conversații dintre anumiți...? (mai mult)
Ti-ar fi jenă să-ti cumperi si sa circuli cu o masina electrica, pentru ca ar face ceilalti misto de tine ca e o masina de femei?
Ce ați alege dintre etti-IETTI(UPB), etti-CTI(UPB) și automatică-UNITBV?
Ce inseamna o persoana toxica?
Bună seara! De ce tot se aud avioanele pe cer?
Va este mai multa frica in prezent de un cutremur, fata de acum o luna? https://www.facebook.com/watch?v=2098989670294516
Sunteți de acord ca adolescenta este cea mai grea parte din viata și cea mai frumoasa în care dezvoltarea mintala reprezinta calea pe care o s-o ia viitorul adult, fie ea rea sau bună?
Buna, imi puteti explica cum sta treaba cu calculatul kilogramelor? De exemplu daca ma duc sa magazin si vad ca kg de banane este 8 lei, iar eu vreau sa cumpar doar un 1 kg sau chiar 500g cum as putea...? (mai mult)
Ce părere v-ați face despre o persoană care are predominant în locuință tablouri cu vulpi? :D
Se aud zvonuri ca nato se va lupta cu Rusia prin martie, o fi adevarat?
De la o vreme stau și mă gândesc, nu înțeleg. Ce este iubirea? In societatea de astăzi o mai poți găsi oare fara sa te lovești de aceleași clasice clișee? Cu cât îmbătrânesc cu ...? (mai mult)
De ce a fost batuta Bia Kalifa? :)) https://casaloco.ro/video-bia-khalifa-ar-fi-injurat-un-politist-de-frontiera/
Bună dimineața! Nu știți vreun test cu meserii care mi se potrivesc? Eu simt ca nicio meserie nu mi se potrivește!
"În dragoste și în război, totul este permis", ce părere aveți despre acest citat? P.S: Cel mai bun răspuns primește F.U.N.D.I.T.A :x
Pictorul pictează numai pe pânză sau și în suflet? P.S: Ma întreb în legătură cu aceasta metafora pentru ca de multe ori lumea tace atunci când privește un tablou spre exemplu, iar în ...? (mai mult)
Hei! Ce se intampla pe 24 februarie (nu ma refer la Dragobete) stiti ceva despre acest subiect? Auzisem ceva tiktok si ma intrebam ce se intampla atunci mai exact. Nu am apucat sa ma informez în privința...? (mai mult)
De ce la unele persoane ambițiile se transformă în obsesii? Adică devin obsedați de scopul pe care îl au, încât își depun toată energia și timpul că să obțină acel ceva. De ce linia...? (mai mult)
Bună, am aplicat pentru Nino mi- a venit la adresa, din păcate m- am mutat în alt oraș și nu am apucat sa il primesc cât am stat la acea adresa. Se mai poate face ceva sa îmi vina la adresa care...? (mai mult)
Sensul din spatele expresiei „cumpăraţi: ocazie unică". Care este adevărata problemă mascată de vânzător? Un răspuns cat mai complex, va rog!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Numeste preparatul!
Rezolva quizul si afla daca si tu esti un foodie adevarat.