Sensul din spatele expresiei „cumpăraţi: ocazie unică". Care este adevărata problemă mascată de vânzător? Un răspuns cat mai complex, va rog!
Hei! Dacă ar fi sa fim acum intr-o gaura neagra spre exemplu, am avea șansa să iesim din acea gaura neagra vreodată sau rămânem eventual acolo pana ne-am dezintegra?
Salut, sunt într- o stare f rea, am niste simptome de tulburări de anxietate f mari, mă simt f singur, neliniștit, agitat, derutat și am și ceva anturaje, m- am apucat de fumat de 4 luni și...? (mai mult)
Raportandu-ne strict la tara noastra, ce oameni credeti ca sunt considerati de succes in societate, din ce punct(e) esti vazut astfel? Ar fi interesant sa veniti si cu exemple.
Credeti ca ne putem ciocni cândva cu Constelatia Andromeda? Ma întreb, pentru ca mai auzisem eu expresii similare și îmi dăduse de gândit dacă ar fi posibil asa ceva
Salut grup! As vrea niste sfaturi de îngrijire personala pentru ten mai exact, am tenul cumva mixt si in zona nasului si pe langa puncte negre si pori dilatati si pe langa mai e si un ten sensibil, ...? (mai mult)
Hey! Dau funda. Am 12 ani și nu pot mânca deloc carne, ca mi- e mila de acele animale, mama nu poate înțelege și mă forțează să o mananc. La unele mese fantezie carnea dar nu mai pot. I- am ...? (mai mult)
De ce femeile nu sunt de acord cu Andrew Tate dar li se pare normal sa vada barbati in lesa pe strada, sau gay si alte porcarii de genul? Si cand le spui tot ei se ofenseaza
Ce părere aveți de părinții care fac sex de fata cu copilul mic? După mine zic, ca este ceva greșit ce fac chiar dacă copiii au câteva luni.
Dacă ar trebui să alegi : 1. Bani atât cât să- ți faci mereu toate poftele (dar nu te va iubi niciodată nimeni) 2. Iubire cât cuprinde (dar nu vei avea niciodată bani mai mult decât limita ...? (mai mult)
Ce înseamnă "tf is your pf"?
Salutare! Sunt Andrei Victor B. si sunt hipoacuzie (implant si aparat auditiv), am 24 de ani si sunt in cautarea unui loc de munca in online sau part- time. Nu am reusit sa gasesc pana acum. Am decis...? (mai mult)
Salut TPU, un baiat ieri pe un live a intrebat daca florile se pot tine in frigider, cu ce sfat putem sa il ajutam?
Ce înseamnă bulangiu? Homo sau un om care dă tepe sau e un gunoi? Nu dați definiția din DEX ci spune-ți părerea voastră. Eu cred că are mai multe semnificații în funcție de context.
Știu că o să fie o întrebare mai...sumbră, dar aș vrea să văd ce răspundeți. :D E o scenă dintr- un film american văzut cu mult timp în urmă, dar nu mai știu cum îi zice. Protagonistului...? (mai mult)
Buna ziua! Am niste intrebari anume despre cum se jura cu banii pe cap.Trebuie o anumita suma de bani? Se jura doar in fata bisericii?
Salut. Am si eu o intrebare. Cand incerc sa ma conectez pe: ak537.anime- kage.eu Imi spune "Invalid recaptcha", dar nu imi apare icoana unde bifez de obicei asta... Ce ar trebui sa fac? Incerc...? (mai mult)
Semnificația visului? Când visez o persoană care îmi spune în vis hai știu că poți, eu cred în tine, ce semnfică despre persoana visată?
Salutare TPU! Vin cu o intrebare mai ciudata sau poate e doar o metoda de a- mi calma problemele la cap. Am intrat pe un server de discord cu tema limba engleza. Am intrat pe voice cu scopul de a ...? (mai mult)
V-a placut vreodata de vreo profesoara in liceu/generala? I-ati batut apropouri? :))
Ce haine ți-ai mai cumpărat?
Fiindcă e noapte iar unii dintre voi nu aveți somn, vă voi prezenta un scenariu fictiv în care acțiunea se petrece noaptea. :D Este în acelați timp, zic eu, un joc de deducție. Să zicem...? (mai mult)
Salut, ce parere aveti despre turci in Romania? Am 15ani sunt turco-roman şi sunt in Romania de 14 ani. Am apucat rasişti in generala şi imi e teama...
Dacă dau retur la eMAG la un telefon ei imi vor spune dacă vreau altceva. Aș putea să iau un telefon mai ieftin și restul de bani să mi-i dea?
Buna seara, credeti ca e rau sa refuzati ca barbat toate femeile? Eu primesc avansuri dar inca ma gandesc la ea care a fost.
Buna seara, am depresie de la despartire dar si de la viata mea in general, as dori niste sfaturi cum sa fac sa scap.
De ce aceia care folosesc forța, atât verbală cât și fizică, în timpul unui conflict, nu sunt văzuți cu ochi buni spre deosebire de cei care folosesc diplomația?
Dacă ai avea ocazia ai începe totul de la zero într-o alta tara, știind limba?
Salut. Dupa parerea voastra ce salariu net i-ar trebui unu tanar adult in Romania ca sa traiasca decent asta insemnand si intretinera unui autoturism + 1 mic concediu pe an? Dau Funda.
Daca as pleca într-un oraș mare gen München fără sa am loc de munca si unde sa locuiesc, oare aș putea sa ma descurc cumva?
Salut, ma cheama Daniel am 19 ani si am fost sa- mi iau o felie de pizza de la magazin, cand un nenea de vreo 2 metri s- a bagat in seama cu mine si mi- a zis sa- i dau si lui din felia mea de pizza,...? (mai mult)
Salut. Nu incurajez obezitatea, dar ce parere aveti de oamenii care judecă alti oameni pentru că mananca prea mult (acestia fiind obezi)? Parerea mea este ca nu ar trebui sa fie ceva normal sa râzi...? (mai mult)
Care sex e mai bun, barbatul sau femeia? (Nu va ofensati daca nu am inclus alte sexe, pentru ca alea nu exista)
Salut! Ce știți despre cazul Eleonora Zugun? Intreb, pentru ca mi se pare un caz destul de greu de digerat, a existat cu adevărat sau este numai un mit abscons si inventat?
Va place povestea Iuliei Hasdeu? Intreb pentru ca mi se pare interesanta partea aceasta a spiritualității și implicit spiritismul care este preponderent dominant în povestea de viata lui Bogdan Petriceicu...? (mai mult)
Bună, TPU. Am depasit limita de 50GB de date mobile de la digi. Azi ar fi trebuit sa se reseteze, dar netul inca merge prost. Aveti idee ce e de facut?
Buna TPU! Pe Facebook este un om care a scris, înainte cu 2 zile înaintea cutremurului din Turcia, ca la noi in România va fi pe 23- 24 Martie un cutremur de 7, 5, noaptea! Ce ziceți, sa il ...? (mai mult)
Pareri despre avocatul Adrian Cuculis?
Ce motive ar avea o persoana care te-a jignit sau trădat în trecut sa te mai caute în prezent?
Cum este o persoana extrasenzoriala? Ați întâlnit astfel de cazuri? Cum se manifesta persoanele extrasenzoriale? Care sunt caracteristicile unei persoane extrasenzoriale?
Câți oameni mai folosesc acest site in medie? Si de ce cineva si-ar dedica timpul liber pentru a le raspunde oamenilor când nu e plătit pentru asta?
Cum ați identifica o persoana mincinoasa?
Salut TPU, Am 19 ani ma cheama Daniel si am inceput să mă intreb, de ce oare imi e scârbă de fetele mai mici in vârstă decat mine care au pantalonii trași până în c*r? Dacă eu nu sunt Gay.
Ce părere aveți de oamenii care in loc să răspundă la întrebare se apucă de dat lecții morale fiind pe lângă subiect?
De ce persoanele prea sincere și deschise nu sunt agreate de ceilalți, în detrimentul celor false/ascunse? Adică am observat că dacă ești prea sincer, deschis, sociabil, nu e pe placul tuturor,...? (mai mult)
Cum îmi dau seama ca iubesc pe cineva? P.S: nu ma refer la sacrificii, compromisuri sau lucruri de genul acesta, pur și simplu ma întrebam cum îmi dau seama ca iubesc pe cineva in general...? (mai mult)
Cum definiți iubirea? Intreb pentru ca vreau sa cunosc cât mai multe păreri, fie printr-un sentiment, culoare, sau pur și simplu emoție.
Salut! Ce părere aveți, obsesia provenita din gelozie sau din prea multa "grija" este tot o forma de iubire?
Cum ați caracteriza persoanele care nu suportă ca altele să fie mai inteligente, șirete și abile decât ele?
Tehnicieni it mai sunt pe aici și care sa se deplaseze la domiciliu? Cum va înțelegeți cu clienții?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Criminal Minds
Esti un fan adevarat al serialului Criminal Minds? Hai sa vedem daca reusesti sa obtii scorul maxim la testul nostru!