Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 14 Februarie 2025 sunt:
Cum ați caracteriza persoanele care nu suportă ca altele să fie mai inteligente, șirete și abile decât ele?
Tehnicieni it mai sunt pe aici și care sa se deplaseze la domiciliu? Cum va înțelegeți cu clienții?
Bună dimineața! De ce simt că nu pot să mă descurc? De exemplu: Am fost la Profi să văd cum lucrează oamenii și eu am simt că nu mă pot descurca! Așa simt că nu pot lucra oriunde!
Am tot citit ca universul este infinit. Ce anume este infinit sau mai babeste, ce este infinit? Deci tot ce exista in afara de Creator = infinit Ce vrea sa zica prin, , infinit, , ? Sunt atat de ...? (mai mult)
Imi este frica sa ies la tabla la liceu pentru ca in general nu suport sa fiu in centrul atentiei, efectiv încep sa tremur, imi tremura capul si corpul si nu vreau sa se întâmple asta...asta patesc...? (mai mult)
Ce cadou faci iubitei tale?
Ce părere aveți despre o persoană care știe să se prefacă în momente cheie, făcându- se că- i este rău, că leșină sau, dacă e femeie și puțin grăsuță, că este gravidă ca să i...? (mai mult)
Salut! Ce zeitati va plac și de ce?
Oare știți niște aplicații/site-uri unde aș putea găsi prieteni?
Ce sunt găurile negre? Cum s-au format găurile negre? Exista posibilitatea sa fim înghițiți vreodată de vreo gaura neagra?
Ce planete din Univers ați dori sa vedeți sau sa exploatați?
Ce înseamnă forme voluptoase sau voluptate?
Ce inseamna targerolog?
Și-am dat drumul la votarea userului anului 2022! Succes!
Cât de frig a fost azi dimineață la voi?
Ce părere aveți despre o persoană care își cere scuze pentru ceva, dar fără să regrete cu adevărat fapta comisă? Nu mă refer la fapte grave. Persoană cu pricina își cere scuze din proprie...? (mai mult)
Ce inseamna ca universul(tot ce exista) este infinit? In ce sens infinit?
Stie cineva de unde la ce eveniment e aceasta poza si din ce an? https://prnt.sc/DqEJILFs5V1h
1. Cel mai simpatic/haios user? 2. Cel mai dezagreabil/enervant user?
De ce se zice că e mai bine să nu comunici nimănui planurile tale, salariul și următorul pas? Citând un site de știri: "Ei bine, științific vorbind, oamenii care vorbesc despre ce intenționează...? (mai mult)
Ce contine cuvantul UNIVERS daca ar trebui sa-l desfaceti? ,,ex:planete, oameni, etc?,,
Se intampla uneori ceva f ciudat si nu am inteles de ce. De exemplu uneori visez si in visul ala ma simt mai rau decat in real, adica asa o astmosfera urata deprimanta de nu pot descrie! As dori pareri...? (mai mult)
Salut! Il cunoaste cineva personal pe VLAD OBU? Sau l-a cunoscut? Intreb pentru ca vreau sa stiu daca ce se vorbeste despre el e adevarat si daca e chiar "golanul" gagicar de care vorbesc toti?
Asta va fi un text putin mai lung, dar abordez o problema foarte majora din viata mea. Am o tendinta catre perfectionism. Imi doresc ca totul sa fie bine. Chiar si lucrurile pe care nu le pot controla....? (mai mult)
Voi consumati cafea? Care este cafeaua voastra preferata si cate linguri puneti? Eu mai consum uneori, gen inainte de sala, dar cand o fac o fac foarte tare, pun 2- 3 linguri mari la o ceasca de cafea...? (mai mult)
De ce nu mai are montana vlog dinti?
E adevarat ca majoritatea raspunsurilor Violetei sunt sterse de moderatori? Vad useri ca raspund la intrebari si ii dau peste nas ca vorbeste aiurea, dar raspunsurile ei nu apar.
Care e cea mai mare temere a voastră?
Cum ați caracteriza o persoană cu bune abilități de disimulare?
Salut! Ce părere aveți despre ghicit? Ați practicat vreodată ghicitul, sau ați fost la cineva care practica asemenea meserie? Care au fost părerile dumneavoastra asupra evenimentului în sine și...? (mai mult)
Hei TPU! Credeti in reincarnare si vietile anterioare? Exista sansa să ne întâlnim cu persoanele din vietile anterioare? P.S: aleg aceasta categorie, deoarece doresc sa primesc răspunsuri diferite...? (mai mult)
Buna ziua, nu pot vedea poveștile de pe Facebook la persoane publice, doar a prietenilor mei, este vreo setare? Am făcut eu ceva greșit? Cine ma poate ajuta! Mulțumesc
Bună seara! În ultima vreme am o dilema. Credeți că muzica lui Billie Eilish poate fi ascultată de Orthodoxi Creștini? Dar despre The Weeknd? Îmi doresc opinii sincere și argumentate, vă rog!
Ce părere aveți despre persoanele leneșe care fac orice doar sa nu muncească și să fie întreținuți de părinți, mereu inventează scuze pentru a nu merge la munca. Credeți că femeile fac asta...? (mai mult)
Insist cu această întrebare, deoarece aș vrea să aflu mai multe păreri/răspunsuri. De ce și oamenii inteligenți se înșeală? Oameni atenți la detalii, inteligenți atât intelectual cât ...? (mai mult)
Buna ziua, am si eu o intrebare pentru toți românii, pe voi nu va deranjează blocurile care au termopanele de culori diferite si fatada tot de culori diferite la fiecare proprietar in parte, nu ar fi...? (mai mult)
Le adresez o intrebare persoanelor cu un ten alb/piele alba. Am inceput sa prind o anxietate cand ies din casa, fiindca multi oameni straini de pe strada ma jignesc pentru ca am o piele alba. Eu ...? (mai mult)
Ați observat că TPU și- a pierdut din popularitate? In 2020 dacă puneam o întrebare în 40 de minute primeam o grămadă de răspunsuri, acum în 2023 dacă pun o întrebare primesc 2- 3 răspunsuri...? (mai mult)
Voi aveți profesori nebuni care urlă la voi dacă nu purtați masca de Covid-19?
Bună TPU! Nimănui nu- i pasă de elevi? Copiii care învață după amiază trebuie să se întoarcă seara pe întuneric acasă. Când este ora de vară pe la 6- 7 nu este beznă afară, dar când...? (mai mult)
Hei, mă adresez în general femeilor căsătorite și a celor în relații. Acum 4 ani am cunoscut un bărbat în toată firea, frumos, era mereu parfumat, bine îmbrăcat, glumeț, era tot ce...? (mai mult)
Cum po' să-mi recuperez profilul odnoklassniki?
Buna! In cea mai mare parte, cutremurele sub cauze de ce? Adica cel mai des caz intalnit
Mai are cineva nebuni în bloc?
Buna dimineata! Recunoasteti aceasta biserica? Dau funda! https://youtu.be/_I6_sosj6Lk din acest videoclip minutul 6 secunda 44.
Face cineva foculete?
Bună! Cum trebuie să procedezi cu oamenii care vor competiție în permanență și suferă de superioritate? Dar cu oamenii care nu te ascultă când le vorbești?
De ce unii oameni care de ex pleaca din Romania in alta tara brusc se cred superiori si mai buni decat restul, desi in realitate sunt exact pielea?
Buna. Cat iau la amanet pe un produs care costa exact cat a costat si cand l-am cumparat :1900, 2100 si 2500 pe 3 siteuri in prezent si eu l-am luat cu 1900.
Bună dimineața. Este adevărat ca în România muncești ca și sclav sau nu stiu poate și în alte tari la fel, habar n- am cum este prin alte tari? Este adevărat că muncesc pentru alții...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Femei care au scris istorie
Audrey Hepburn, Coco Chanel, Amalia Earhart. Toate aceste femei au scris istorie. Cat de multe stii despre ele?