Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 19 Februarie 2025 sunt:
Cum ați caracteriza o persoană cu bune abilități de disimulare?
Salut! Ce părere aveți despre ghicit? Ați practicat vreodată ghicitul, sau ați fost la cineva care practica asemenea meserie? Care au fost părerile dumneavoastra asupra evenimentului în sine și...? (mai mult)
Hei TPU! Credeti in reincarnare si vietile anterioare? Exista sansa să ne întâlnim cu persoanele din vietile anterioare? P.S: aleg aceasta categorie, deoarece doresc sa primesc răspunsuri diferite...? (mai mult)
Buna ziua, nu pot vedea poveștile de pe Facebook la persoane publice, doar a prietenilor mei, este vreo setare? Am făcut eu ceva greșit? Cine ma poate ajuta! Mulțumesc
Bună seara! În ultima vreme am o dilema. Credeți că muzica lui Billie Eilish poate fi ascultată de Orthodoxi Creștini? Dar despre The Weeknd? Îmi doresc opinii sincere și argumentate, vă rog!
Ce părere aveți despre persoanele leneșe care fac orice doar sa nu muncească și să fie întreținuți de părinți, mereu inventează scuze pentru a nu merge la munca. Credeți că femeile fac asta...? (mai mult)
Insist cu această întrebare, deoarece aș vrea să aflu mai multe păreri/răspunsuri. De ce și oamenii inteligenți se înșeală? Oameni atenți la detalii, inteligenți atât intelectual cât ...? (mai mult)
Buna ziua, am si eu o intrebare pentru toți românii, pe voi nu va deranjează blocurile care au termopanele de culori diferite si fatada tot de culori diferite la fiecare proprietar in parte, nu ar fi...? (mai mult)
Le adresez o intrebare persoanelor cu un ten alb/piele alba. Am inceput sa prind o anxietate cand ies din casa, fiindca multi oameni straini de pe strada ma jignesc pentru ca am o piele alba. Eu ...? (mai mult)
Ați observat că TPU și- a pierdut din popularitate? In 2020 dacă puneam o întrebare în 40 de minute primeam o grămadă de răspunsuri, acum în 2023 dacă pun o întrebare primesc 2- 3 răspunsuri...? (mai mult)
Voi aveți profesori nebuni care urlă la voi dacă nu purtați masca de Covid-19?
Bună TPU! Nimănui nu- i pasă de elevi? Copiii care învață după amiază trebuie să se întoarcă seara pe întuneric acasă. Când este ora de vară pe la 6- 7 nu este beznă afară, dar când...? (mai mult)
Hei, mă adresez în general femeilor căsătorite și a celor în relații. Acum 4 ani am cunoscut un bărbat în toată firea, frumos, era mereu parfumat, bine îmbrăcat, glumeț, era tot ce...? (mai mult)
Cum po' să-mi recuperez profilul odnoklassniki?
Buna! In cea mai mare parte, cutremurele sub cauze de ce? Adica cel mai des caz intalnit
Mai are cineva nebuni în bloc?
Buna dimineata! Recunoasteti aceasta biserica? Dau funda! https://youtu.be/_I6_sosj6Lk din acest videoclip minutul 6 secunda 44.
Face cineva foculete?
Bună! Cum trebuie să procedezi cu oamenii care vor competiție în permanență și suferă de superioritate? Dar cu oamenii care nu te ascultă când le vorbești?
De ce unii oameni care de ex pleaca din Romania in alta tara brusc se cred superiori si mai buni decat restul, desi in realitate sunt exact pielea?
Buna. Cat iau la amanet pe un produs care costa exact cat a costat si cand l-am cumparat :1900, 2100 si 2500 pe 3 siteuri in prezent si eu l-am luat cu 1900.
Bună dimineața. Este adevărat ca în România muncești ca și sclav sau nu stiu poate și în alte tari la fel, habar n- am cum este prin alte tari? Este adevărat că muncesc pentru alții...? (mai mult)
Care sunt userii de pe aceasta platforma pe care doriti sa- i intalniti in realitate, sa- i invitati la o cafea ca, eventual sa va imprieteniti, daca descoperiti ca chiar aveti puncte comune? Care...? (mai mult)
I-am dat ignor la Violeta si tot ii vad intrebarile, cum sa fac sa nu o mai vad deloc?
Buna,cum pot sa-mi dau seama dacă cineva s-a conectat pe contul meu de snep?
Salut! Imi doresc sa slabesc aproximativ 10/15 kg. Eu am genetica cu fundul mare ideea e ca, daca slabesc se duce si marimea feselor?
Ce părere aveți despre următorul caz? O persoană (femeie sau bărbat) cu un înalt simț al dreptății și justiției, devine polițist iar mai apoi e promovat ca și comandant. Continuă cu...? (mai mult)
Deci. :) (fără deci) Nu inteleg cum au unii "norocul" să locuiască într- un bloc normal. Cel puțin nu eu. În blocul meu, pe palier la mine, nu poti nici măcar să te atingi din greșeală de...? (mai mult)
Va place cand ninge ca- n povesti? :) Cu fulgi mari, fara vant... Pentru mine e wow! :D Ce sentimente va trezeste? Va aminteste de copilarie? Cand va duceati pe derdelus, cand va agatati de cate ...? (mai mult)
De ce programele pentru laptop/PC se descarcă din browser și nu din magazin așa cum se descarcă aplicațiile pe telefon, tabletă?
Buna! O data la cat timp aproximativ credeti ca o persoana se uita la fotografia sa de profil si la persoanele care i- au dat like? Eu am avut acest obicei cand aveam poze cu mine :)) de aceea intreb,...? (mai mult)
Ce probleme credeți ca are Popa Iancu Dan cel de pe Tiktok care nu vorbește deloc pe live și sta mereu cu ochii închiși pe live? Ba chiar tine live- ul deschis și pune cadrul pe florile lui :)) și...? (mai mult)
Cănd ești oprit de Poliția Romănă, că te afli la volan sau ești pe jos, te simți protejat și respectat sau păndit și hărțuit?
Salut! Am carnetul vizat doar pe anul trecut (adică doar pe clasa a 9 a) și anul ăsta nu l- am dus la vizat (am uitat) pot să îl duc și acum? Adică e vreo problemă? Plus că nu am nicio notă în...? (mai mult)
Salut, am și eu o nelămurire. Am primit un apel de la acest Nr de telefon 0316318765 și 0316318767 nu am răspuns, vad pe telefon că la idul Nr îmi apare cu bulina roșie, o fi scam? Oare de ...? (mai mult)
Credeți în paranormal și în experiente care parca sunt desprinse din filme? Dacă raspunsul este da, îmi puteți spune și de ce?
Are cineva idee care era tradițional legea de moștenire la țăranii români acu 200 de ani? Toți copiii moșteneau? Doar băieții? Doar primul născut?
Stie cineva cum îl/o cheamă pe soțul/soția lui Joaquin Bonnila ( nu stiu daca am scris bine) am vazut in America express ca are verigheta dar nu găsesc info despre el.
Este normal sa nu fiu atras de aceasta lume si sa nu imi placa nicio activitate in general in afara de a dormi si de a sta in casa? Sufar si de un pic de lene dar simt ca nu am chef de nimic nu gasesc ...? (mai mult)
Cum o pot bloca pe violeta? Fara glume
Ce părere aveți despre persoanele care nu țin bibelouri, jucării de pluș sau alte chestii de genul în casa lor, preferând să țină la vedere doar lucrurile trebuincioase, tinzând spre un design...? (mai mult)
Bună ziua. De ce fetele se uita numai la băieți cu bani și mașina? Nu înțeleg
Bună! Peste trei ore se organizează o ședință cu părinții. Eu am note mari(8/9/10), dar profesoara de chimie(o cretină) mi- a pus nota 4 la chimie pe baza unor motive prostești (îmi uitasem caietul...? (mai mult)
Este normal sa imi petrec timpul in mare parte in casa? Nu prea sunt atras de discutii de absolut nicio culoare si sunt mai mult retras nu vorbesc mai mult decât necesar cu persoane pe care nu le cunosc,...? (mai mult)
Hey, am avut momente urâte în viața ca fiecare din noi.Momente in care îmi doream să am pe cineva langa mine doar să mă asculte, să îi spun problemele mele și să știu că nu sunt singur. ...? (mai mult)
Daca ar fi sa faceti o introspectie personala si personalizata asupra acestui antihrist, cum l- ati descrie? Cum il vedeti pe acest antihrist: om, personaj biblic, entitate/spirit sau pur si simplu ...? (mai mult)
Cum vedeți apocalipsa? Ce sentiment va afișează aceasta apocalipsa? Ma interesează sa citesc descrieri si pareri cât se poate de interesante și concrete. Cel mai bun răspuns primește FUNDA!
Moartea este o trecere spre lumea de dincolo sau se limiteaza numai la partea pământească/terestra?
Buna! Locuiesc int- un sat micut. Sunt la facultate online si nu prea am multe prietene aici. Este o fata pe care as vrea s- o cunosc mai bine. In schimb, nu stiu cum sa intru in vorba cu ea. Nu are...? (mai mult)
Care e semnificația acestui mesaj? https://ibb.co/VjGnkdQ
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!