Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 20 Februarie 2025 sunt:
Va place cand ninge ca- n povesti? :) Cu fulgi mari, fara vant... Pentru mine e wow! :D Ce sentimente va trezeste? Va aminteste de copilarie? Cand va duceati pe derdelus, cand va agatati de cate ...? (mai mult)
De ce programele pentru laptop/PC se descarcă din browser și nu din magazin așa cum se descarcă aplicațiile pe telefon, tabletă?
Buna! O data la cat timp aproximativ credeti ca o persoana se uita la fotografia sa de profil si la persoanele care i- au dat like? Eu am avut acest obicei cand aveam poze cu mine :)) de aceea intreb,...? (mai mult)
Ce probleme credeți ca are Popa Iancu Dan cel de pe Tiktok care nu vorbește deloc pe live și sta mereu cu ochii închiși pe live? Ba chiar tine live- ul deschis și pune cadrul pe florile lui :)) și...? (mai mult)
Cănd ești oprit de Poliția Romănă, că te afli la volan sau ești pe jos, te simți protejat și respectat sau păndit și hărțuit?
Salut! Am carnetul vizat doar pe anul trecut (adică doar pe clasa a 9 a) și anul ăsta nu l- am dus la vizat (am uitat) pot să îl duc și acum? Adică e vreo problemă? Plus că nu am nicio notă în...? (mai mult)
Salut, am și eu o nelămurire. Am primit un apel de la acest Nr de telefon 0316318765 și 0316318767 nu am răspuns, vad pe telefon că la idul Nr îmi apare cu bulina roșie, o fi scam? Oare de ...? (mai mult)
Credeți în paranormal și în experiente care parca sunt desprinse din filme? Dacă raspunsul este da, îmi puteți spune și de ce?
Are cineva idee care era tradițional legea de moștenire la țăranii români acu 200 de ani? Toți copiii moșteneau? Doar băieții? Doar primul născut?
Stie cineva cum îl/o cheamă pe soțul/soția lui Joaquin Bonnila ( nu stiu daca am scris bine) am vazut in America express ca are verigheta dar nu găsesc info despre el.
Este normal sa nu fiu atras de aceasta lume si sa nu imi placa nicio activitate in general in afara de a dormi si de a sta in casa? Sufar si de un pic de lene dar simt ca nu am chef de nimic nu gasesc ...? (mai mult)
Cum o pot bloca pe violeta? Fara glume
Ce părere aveți despre persoanele care nu țin bibelouri, jucării de pluș sau alte chestii de genul în casa lor, preferând să țină la vedere doar lucrurile trebuincioase, tinzând spre un design...? (mai mult)
Bună ziua. De ce fetele se uita numai la băieți cu bani și mașina? Nu înțeleg
Bună! Peste trei ore se organizează o ședință cu părinții. Eu am note mari(8/9/10), dar profesoara de chimie(o cretină) mi- a pus nota 4 la chimie pe baza unor motive prostești (îmi uitasem caietul...? (mai mult)
Este normal sa imi petrec timpul in mare parte in casa? Nu prea sunt atras de discutii de absolut nicio culoare si sunt mai mult retras nu vorbesc mai mult decât necesar cu persoane pe care nu le cunosc,...? (mai mult)
Hey, am avut momente urâte în viața ca fiecare din noi.Momente in care îmi doream să am pe cineva langa mine doar să mă asculte, să îi spun problemele mele și să știu că nu sunt singur. ...? (mai mult)
Daca ar fi sa faceti o introspectie personala si personalizata asupra acestui antihrist, cum l- ati descrie? Cum il vedeti pe acest antihrist: om, personaj biblic, entitate/spirit sau pur si simplu ...? (mai mult)
Cum vedeți apocalipsa? Ce sentiment va afișează aceasta apocalipsa? Ma interesează sa citesc descrieri si pareri cât se poate de interesante și concrete. Cel mai bun răspuns primește FUNDA!
Moartea este o trecere spre lumea de dincolo sau se limiteaza numai la partea pământească/terestra?
Buna! Locuiesc int- un sat micut. Sunt la facultate online si nu prea am multe prietene aici. Este o fata pe care as vrea s- o cunosc mai bine. In schimb, nu stiu cum sa intru in vorba cu ea. Nu are...? (mai mult)
Care e semnificația acestui mesaj? https://ibb.co/VjGnkdQ
Am intrebat ChatGPT "Cum sa cuceresc femei?" Si el mi- a raspuns: "Este inapropriat să încurajez sau să ofer sfaturi cu privire la a "cucerește" femei. Femeile sunt oameni și ar trebui tratați ...? (mai mult)
Cine au fost,, băieții deștepți" ai anilor 80, în afară de Băsescu?
De ce credeti ca unii oameni nu vor sa se spele si daca le zici tot ei sar cu gura pe tine? Am multe colege de astea, credeam ca fetele sunt curate si gingase, nu ultimele boschetare, cum as putea sa...? (mai mult)
De sunt majoritatea supereroilor in chiloti?
Persoanele cu dizabilitati pot folosi aplicatii de socializare precum TPU, Facebook, instragram, whatsapp etc numai dacă au o casa și un serviciu?
Am văzut întrebarea asta pe multe siteuri insă nu cred in superstițiile lor, mai exact că cică dacă ești Intr- un vis lucid nu e bine să întrebi in ce zi ești sau ce ora este. Nu înțeleg ...? (mai mult)
A deschis maica-mea usa la baie in timp ce eram la dus si ma masturbam si m-a vazut. Ce as putea sa-i spun daca ma intreaba ce faceam acolo?
Se dă următorul caz. O persoană are un loc de muncă bun, dar locuiește cu familia. Persoana în cauză câștigă un salariu bun, gen 6.000 miI de lei, dar comunică familiei că ia 4.500. ...? (mai mult)
Buna TPU! Am trimis o scrisoare la cineva la penitenciar, dar nu stiu sigur, va primi scrisoarea detinutul si in cat timp?
Salutare grup, am o problema sa zic asa (daca poate fi considerata), lucrez intr- o agentie de turism si in curand va trebui sa merg intr- un info trip singur, am o oarecare anxietate sa merg deoarece...? (mai mult)
De ce anumite sau mai multe persoane consideră că dacă nu ești realizat d.p.d.v economic, personal, chiar amoros până la vârsta de 30+ de ani, nu ai capacități intelectuale și emoționale...? (mai mult)
Bună ziua Ce înseamnă ciuf, de exemplu când te ocără cineva, îți zice mai ciufu oamenilor. Ce înseamnă?
Buna, TPU Cred ca ati văzut cutremurul din Turcia, de 7, 8… Ce spuneti? Va avea legătura și cu noi? Îmi e tare teama
Pentru skrill este acelasi aparat ca pentru paysafecard?
Salut, cine este cel mai grav sa insele dupa parerea voastra? Femeia sau barbatul? Eu zic ca femeia, cine nu e de acord e clar ca are o problema.
Cum pot afla ora de nastere? Sunt nascut pe 27 august 1972 in satul Candesti, judetul Buzau, imi spusese moasa o ora, 22.30, dar nu sunt sigur. Am vorbit cu un astrolog la Timisoara si mi- a calculat...? (mai mult)
Scenariu comico- fictiv, dar întrebările de la final, serioase. :D Să zicem că faceți parte dintr- o bandă interlopă. Clanul vostru se luptă în săbii cu clanurile rivale. Cei din clanul...? (mai mult)
Cam pana la ce varsta poate o fata sa fie numita "fetita"?
Cum te impaci cu sentimentul ca nu o sa fii niciodata inteles cu adevarat, chiar daca persoanele de langa tine au cele mai bune intentii si isi dau interesul, dar nu reusesc?
Am observat o chestie la niste persoane din viata mea si ma intreb de unde provine comportamentul asta si de ce se tot repeta? Isi doresc o relatie, gasesc pe cineva de care le place, depun o gramada...? (mai mult)
E ok daca la munca mananc doar un sendvis sau 2 placinte? Sau nu e bine si pot pati ceva in timp?
Am probleme cu increderea sau cred ca asa se numeste, daca de exemplu am pus telefonul la incarcat si m- am uitat de 10 ori inainte, tot trebuie sa ma mai uit de inca 10 ori sa vad daca l- am pus, chiar...? (mai mult)
Să fie clar: Patricia2020 NU sunt eu. Nu știu de ce cred unii useri că eu și ea suntem unul și același user. De ce credeți unii dintre voi că suntem una și aceași persoană? E aiurea....? (mai mult)
Care pall mall slim are cea mai putina nicotina
De ce imi place sa ma uit mult la luna si la stele? Am o atractie foarte mare cand e noapte si doar sa ma culc sau sa fac alte activitati prefer sa ma uit la luna si la stele. De ce?
Merita sa ma mut in alta tara pentru un trai mai bun? Acum 3 ani l- am cunoscut pe iubitul meu fix la inceputul pandemiei, relatia merge bine si acum, inca de la inceputul relatiei ne faceam planuri...? (mai mult)
Buna TPU, am foarte multe caiete din clasele 5-8 chiar si din a 4 a, ce pot face cu ele in afara sa le dau foc?
Ce vor să transmită cei care folosesc pe WhatsApp acel Emoji care face cu ochiul (wink)? https://images.app.goo.gl/inzU4X4msre6hR6a7 Înainte purta numele de "emoticon" și se folosea în Yahoo!...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
D7Alina777 întreabă:
Ionut2025Tz întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
101 si 102 Dalmatieni
Ai urmarit cu drag aventurile nazdravanilor cu pete si ale ticaloasei Cruella de Vil? Cat de multe stii despre filmele artistice? Dar despre animatia 101 Dalmatieni?