Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 20 Februarie 2025 sunt:
Ce vor să transmită cei care folosesc pe WhatsApp acel Emoji care face cu ochiul (wink)? https://images.app.goo.gl/inzU4X4msre6hR6a7 Înainte purta numele de "emoticon" și se folosea în Yahoo!...? (mai mult)
Ma tot gândeam la romii din țară ce au palate cu nu știu câte etaje și majoritatea nu plătesc gunoiu, electricitatea, apa etc. Cum au declarat aceștia banii? Ca majoritatea ca și voi, suntem...? (mai mult)
Ce mancare credeti ca este pentru saraci? Am auzit oameni spunand ca mancarea de la KFC sau Mcdonalds e in general pentru saraci sau doar aia care mananca cele mai scumpe meniuri la restaurante zic...? (mai mult)
Numai mie mi se pare scarbos sa inmoi painea in zeama de la salata de rosii? Ce obiceiuri culinare ciudate aveti?
Cineva care se pricepe la TIC poate sa ma ajute va rog?
Salut TPU! Știe cineva de ce în ultimii ani nu a fost zăpadă de sărbători pe la noi în țară?
Salut TPU, am o intrebare, mai vorbesc cu o fata si de cele mai multe ori in loc de buna zice bunia. La inceput am crezut ca a gresit gramatical dar mereu cand vorbeam in loc de buna zicea bunia, de...? (mai mult)
De ce petrecerile se tin noaptea si nu ziua?
Un caz interesant. Se dă o persoană care aparent e prostuță, leneșă, delăsătoare, dar care când își propune ceva, nu se lasă până nu obține, chiar dacă e descurajat de alții care...? (mai mult)
Pisicile vaneaza rațe? Dacă le ții prin curte care sunt sansele sa ti le omoare?
Ce strica un sandvis pentru voi?
Stiti ca toate starile de rau, fricile, panicile, anxietatile, nervozitatii nu doar ne inchide in noi, ne slabesc sistemul imunitar ci ne degradeaza si sistemul nervos ducand la tot felul de stari...? (mai mult)
Facem un grup de băieți 14 - 17 ani ani pe discord?
Cat de des mâncați ciocolata, dar sincer :)?
De ce trebuie sa fie atât de scarboase pozele de pe pachetele de țigări? Eram la masa și scoate una un pachet cu poza unui picior cu degetele cangrenate și pline de sânge. Chiar in halul asta?...? (mai mult)
Helău! Primiți fundiță :) Aveți niste replici de dat atunci când se ia cineva de tine? Gen nu înjurături, că la școală sunt șicamere da nici nu- i ok, dar e nașpa rău să stai să îți...? (mai mult)
Ce părere aveți despre o persoană care alege o cale spre un trai mai bun, știind că vă întâmpina necazuri și dificultăți, dar care nu se teme și stă ferm în fața necazurilor, fără să...? (mai mult)
Bună ziua! Când nu era ora de vară tot la ora 21:00 se întuneca?
Bună ziua! Ce poți să faci ca să te ferești de un scurtcircuit?
Salut, ce parere aveti de lupta politica impotriva normalitatii care a depasit granitele vestului si s- a imprastiat cam prin toata europa si mai peste tot pe glob, am vazut destule pareri pro, vreau...? (mai mult)
1. Care ar fi user- ul/contul/omulețul din comunitatea TPU cu care ai dori să porți polemici, să dezbați, să susții argumente și contraargumente să porți discuții în contradictoriu și să...? (mai mult)
Bună TPU! Mi-am luat de curând un Glo și sunt curioasa dacă e ok sa fumez de 2 ori o tigara neo, se întâmplă ceva sau?
Am auzit ca in Korea de Nord se percepe taxa pe respiratie. Mi se pare ceva benefic, as baga si la romani. Mai tineti- va' domne respiratia si voi (macar2 min). Ca am auzit ca e benefic la creier. ...? (mai mult)
Dacă ar fi o poză care să vă reprezinte, care ar fi aceea? Pe mine mă reprezintă perfect aceasta: https://ibb.co/1dNxbYq :D
Voi ce ziceti despre ouale care se gasesc in prezent in magazine, sunt de gaina sau sunt artificiale?
De ce filme precum A Serbian Movie, în ciuda faptului că sunt interzise la cinema au atât de mult succes la public și de ce în general filmele cu violență, crime, masacre, tortură, sânge,...? (mai mult)
Bună, dau fundă la răspunsul cel mai rapid, la jocul de cruce dacă am 5 tromfi și jucam în 3 și eu hotărăsc sa dau un tromf jos este posibil?
Ce părere aveți de oamenii care apelează la mesaje subliminale (bine alese) ca să transmită ceva altor persoane? Ce părere aveți despre mesajele subliminale?
S-a făcut vreodată transplant de coloana? Se poate asa ceva? Ca n-am auzit. Adică toată coloana.
La voi in clasa sunt elevi ce poarta mască sanitară?
Dupa propria voastra experienta, cine stie mai bine sa tina un secret, femeile sau barbatii?
Una dintre teoriile din capul meu suna cam așa, eu fiind sensibilă și dorind să mă protejez, dar și fiind al dracului de sensibilă la critica din jur : "Ai tupeul să te înjuri tu, ca să...? (mai mult)
Buna! Cine ma poate ajuta cu niste sfaturi fiindca simt cum innebunesc si efectiv nu am cu cine sa discut. Sunt insarcinata in 17 saptamani iar prietenul meu se comporta urât cu mine, nevoile mele sunt...? (mai mult)
Cum i- ați cataloga pe cei care sunt inteligenți, dar fac pe proștii dinadins ca să- i enerveze pe cei care îi cred proști, dar care demonstrează contrariul atunci când e nevoie și treaba e...? (mai mult)
Salut TPU, eu stau la bunici iar aseara la 4 dimineata a batut cineva in usa, dupa am fost pe camere si de la 3:30 ne am uitat pana la 4:49 si nu am vazut nimic, ce pot face? ori a fost o iluzie
Care sunt diferențele dintre anti-perspirant și deodorant? Care e mai eficient?
Buna! La locul de munca am un coleg care am eu impresia ca ma place dar nu știu ce sa zic și de aceea va cer părerea. De ex se uita din când in când la mine, vine la mine mai glumește cu mine ma...? (mai mult)
Cine rosalia ăsta? de tot vorbesc toti de el, de zici ca ar fi vreo vedeta sau ceva :-?
Bună seara am un telefon iHunt s21 și nu știu unde să bag cartela
Sincer vorbind, sunteți mulțumiți de viețile voastre?
Bună dragilor! Întrebarea mea este următoarea Sunteți de părere că dezcriminez bărbați cu această întrebare https://www.tpu.ro/familie- relatii/buna- dragilor- azi- va- pun- o- intrebare- ...? (mai mult)
Un caz ciudat. Să zicem că în colectivul unde lucrați, vine un coleg nou, tânăr, undeva la 27 de ani. El specifică a nu avea experiență în domeniul în care lucrați și se comportă precum...? (mai mult)
Salut, nu folosesc de mult Snapchat. Am iPhone 11 si cand scriu cuiva nu-mi apare butonul de "return" ca sa mai coboare un rând. Ce pot face?
Cum de reusiti sa stati atat pe TPU? Nu aveti servici, familie, obligatii?
Buna TPU, imi poate spune și mie cineva care-i faza cu sondajul de pe insta? Adică când ai din doua sa alegi una cum ar fi:vbb sau vb și încă una✍️ sau una dintre astea doua
Cum ma loghez pe Instagram daca aveam contul pe Facebook si nu mai merge? zice undefined iar jegosii nu au staff sa vorbesti cu el live
Cam tot ceea ce mi s- a intamplat in viata mu- a aratat cat de importanti sunt banii. Incepand de la: "Vrei jucaria asta? Astepata pana la urmatorul salariu" Pana la: "Meditatiile sunt asa de scumpe...? (mai mult)
Ce părere aveți despre o persoană pe care o cunoașteți de când v- ați născut și care nu dă mâna cu voi și nu zice ^pa, salut, la revedere...^? Cum ați cataloga o astfel de persoană, din...? (mai mult)
Ce înseamnă „MFF"?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
D7Alina777 întreabă:
Ionut2025Tz întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Plante vindecatoare
Cunosti beneficiile musetelului, salviei sau ale pelinului? Afla cat de multe stii despre plantele vindecatoare chiar acum!