Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 21 Februarie 2025 sunt:
Cum ma loghez pe Instagram daca aveam contul pe Facebook si nu mai merge? zice undefined iar jegosii nu au staff sa vorbesti cu el live
Cam tot ceea ce mi s- a intamplat in viata mu- a aratat cat de importanti sunt banii. Incepand de la: "Vrei jucaria asta? Astepata pana la urmatorul salariu" Pana la: "Meditatiile sunt asa de scumpe...? (mai mult)
Ce părere aveți despre o persoană pe care o cunoașteți de când v- ați născut și care nu dă mâna cu voi și nu zice ^pa, salut, la revedere...^? Cum ați cataloga o astfel de persoană, din...? (mai mult)
Ce înseamnă „MFF"?
Mulți afirmă că nu le pasă ce spune lumea sau una lume despre ei. Ok. Există un adevăr în această afirmație. Nu le pasă, deoarece acea lume e una de slabă calitate, atât intelectual cât...? (mai mult)
Cum pot sterge contul myelectrica, am gresit adresa de mail?
O întrebare haioasa.De ce unii barbati au fund de femeie iar alte femei nu au fund deloc?
Ați migra în alta tara? Daca da, unde? Argumentati
A facut cineva terapie la psiholog l-a ajutat la ceva?
Hello tuturor! Voua va place Valentine's Day? Mie da, mi se pare o sarbatoare perfecta pentru doi indragostiti. Am nevoie de niste idei cam ce as putea sa fac in acea zi, ce sa mananc, sa ma imbrac ...? (mai mult)
Salut, ce ziceti de urmatoarea intrebare? Ati renunta la felul vostru de a fi si la principiile care v- au ghidat toata viata doar ca sa fiti acceptati? Conditia ar fi ca daca nu o faceti veti fi denigrati...? (mai mult)
A depasit vreodata cineva faza cu frica de moarte? Adica sa nu ai teama daca s-ar intampla, eu am trecut prin toate necazurile n-am ce pierde, mi-e teama de suferinta dar nu de moarte nu.
V-ati fi dorit un alt scenariu pentru viata voastra? Eu unul cu mana pe inima da, cu totul, alt film.
Există oameni care mor virgini? Poate rezista cineva fără să se fufu toată viața?
Ce parere aveti, oamenii cu gandire analitica automat au si gandire logica? Propria mea parere este, daca ai minte analitica ar trebui sa iti mearga si iq cat de cat bine, dar nu neaparat sa ai iq unui...? (mai mult)
Să zicem că o persoană are potențial atât emoțional cât și intelectual, dar nu are (momentan) mijloacele necesare pentru a se dezvolta și a le pune în valoare/a le demonstra. Ei bine, din...? (mai mult)
Am vrut sa-mi iau proteine pentru a crește in masa insa am vazut ca exista si muscle gain care are mai putine proteine per portie dar are alte chestii in ea care cica te umfla. Care sunt mai bune?
Ce parere aveti despre optimisti? Eu zic bine nu ca jignire dar cei care sunt 100%optimisti viseaza cu ochii deschisi ca realitatea nu e deloc roz.
Cum vi se pare ideea de a va muta cu cineva iubit? Mie mi se pare ca se duce sclipirea, va vedeti in fiecare zi, aveti totul pentru voi și parca nu mai e nimic special. Poate vrei ceva nou, dar trebuie...? (mai mult)
Ce părere aveți despre numele "Paulina"? Vă place?
Ce părere aveți despre oamenii emo?
Ce utilizati mai mult: Facebook, Instagram sau altele?
Dacă prin absurd, intreaga umanitate ar disparea si ar rămâne doar doua persoane de sex opus, credeți ca ar fi posibil ca ei sa repopuleze întreaga planeta?
Salut. Am nevoie de exemple de lucruri infinite. multumesc
Buna seara! Am o curiozitate. Oare se pot inventa cuvinte noi in lb romană doar din voința unei persoane? Adică sa fie introdus și in Dicționar si tot tacâmul.
Help!, cum sa inveti engleza fără bătăi de cap, locuiesc in Uk și chiar trebuie sa știu engleza, plus britanicii au un accent aiurea de tot la engleza și nu prea îi înțeleg
Când cineva afirmă "Nu mi-e frică de nimeni, doar de Dumnezeu!", ați da crezare spuselor lui? Ce părere aveți despre persoana care afirmă un astfel de lucru?
Pentru anxietate, panica si frici... Va ofer o meditatie utila si scurta care va poate fi de folos oricand : https://www.youtube.com/watch?v=bZEgFB9d5ZA&t=267s Dupa ce o ascultati in liniste, va astept...? (mai mult)
Bună TPU! Cineva de la Informatică din Craiova?
Am observat ca joc poker mai bine cand sunt beat, de ce?
Ce înseamnă "wdym" și "pbn" intr-o conversatie?
De ce fetele grase, obeze nu acceptă să le spui realitatea? Doar până la urmă le spui foarte elegant. Specific că nici intr- un caz nu spui asta ca să jignești.Le place acestor fete să trăiască...? (mai mult)
Bună seara! Dacă am șters telefonul de treabă mică făcută de pisică cu șervetel parfumat miroase urât telefonul? Eu nu am miros din 2017!
O vecina nu prea are caldura si tot stau si ma gandesc, mai ales la varsta ei ca e destul de batrana, cum de inca o mai duce? Cat poti sa stai fara caldura intr- o casa fara sa te imbolnavesti? La ce...? (mai mult)
Oamenii care lucreaza in frig primesc spor de risc? Nu se imbolnavesc mai usor?
Cum sa scap dintr-o încurcătura?
Bună dragilor! Întrebarea mea este următoarea! Ce părere aveți despre un bărbat care la 45 de ani care a terminat o facultate foarte bună și ar putea găsi în orice moment de lucru în domeniul...? (mai mult)
Ati arunca o slanina daca ar scrie pe ea ca e ambalata pe 30 decembrie, dar a expirat pe 26 ianuarie? Miroase bine
Ceaiul Basilur este un ceai de calitate?
Cum să scoți fum pe gura fara ca să fumezi? Va rog fara miștouri!
Daca personalitatea ta la 7 ani este de a fi fricos si ajungi la 25 si tot fricos esti mai ai sanse sa te schimbi complet? Eu zic ca nu, deja personalitatea ta deja a fost formata, poti sa devii putin...? (mai mult)
Daca vi se face rău și nu puteți ajunge la job cum formulați?
De ce noi oamenii judecam fara sa stim adevarata poveste? Poftim eu nu mai fac sport pe motive ca imi ia din energie si am nevoie de ea, altii poate ar crede ca de lene dar culmea mie imi placea, dar noi...? (mai mult)
Buna. Cum pot face o foaie A4 pe pc? Ca cea reala, nu notepad, foaie
Neața! As vrea sa știu și eu oamenii care traiesc in orașe mici in care nu ai locuri de munca(cum bine știți ca sunt multe pe la noi) cum reușiți sa va descurcați? Iar oamenii care au plecat...? (mai mult)
Salut, cum este viata acelora din centrul sau nordul Romaniei? Nu am fost niciodata acolo, doar in trecere cu autobuzul si pare frumos, orasele, satele par mai frumoase, multiculturale, verzi, munti...? (mai mult)
Sunt multe locuri in principiu intr-o fabrica ca maistru? Stiu ca depinde de fiecare fabrica in parte dar zic adica gen e un maistru la 40 ani sau?
O iluzie te poate hipnotiza?
Buna TPU. Am si eu o mica problema de ieri. Am avut ieri un examen in google forms si a fost totul in regula, am dat submit la timp(am avut un chestionar care a durat o ora), dar dupa putin timp de la...? (mai mult)
Salutare la toata lumea! Pe baza personalitatii voastre in ce casa v-ati incadra in scoala Hogwarts din filmul Harry Potter? Slytherin,Griffindor, Hufflepuf sau Ravenclaw?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ionut2025Tz întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Egiptul Antic
Faraoni, piramide, zei si mumii. Intra intr-o lume misterioasa si fascinanta.