Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 22 Februarie 2025 sunt:
Voi aveți vreo fobie? Eu am o frica teribila de sobolani. Nu știu cum s-a declanșat... Nu pot nici măcar sa vad o poza cu unu.
Ce parere aveti despre oamenii care vorbesc fara sa cunoasca? De exemplu eram cu cineva in masina si afirma ca nu am eu sansa sa ajung la jobul x, de unde stie ala ce skilluri mai am eu ca sa ajung farmacist?...? (mai mult)
Ma lamureste si pe mine cineva daca ai depresie esti nervos, esti timid, daca dai de o gagica in viata ta gata se rezolva totul? O sa iti vindece gagica si impulsivitatea asa ca prin minune o sa iti ...? (mai mult)
De ce fata nu te mai baga în seama când vede ca ții la ea?
Lamuriti- ma si pe mine, eu pricep mai greu, uite poftim, de saptamana asta ma angajez intr- o fabrica, totul bine, o sa am bani, o sa fiu independent e bine si ce se intampla altceva? Eu am urmatoarele...? (mai mult)
Nu nefericirea e opusul fericirii, ci intelepciunea, ce parere aveti de versul asta? Cu cat esti mai inteligent cu atat esti mai nefericit?
Băieți, ce părere aveți despre fetele care fac gesturi aparent "din greșeală" că să se "dea" la voi, scuzându- se după aceea? Gesturi care vin de la tipe calculate, nu de la cele care acționează...? (mai mult)
Exista oameni pe aici care vor sa se bage intr-un proiect trap?
Si voua v- a trimis @stefstefansteff123 felicitari ca asta? https://ibb.co/Mkwfznh Sau ceva mesaje in care isi revarsa frustrarea? Celor care i- ati raspuns la intrebarea cu GSM- ul pentru calculatoare ...? (mai mult)
Bună, am o întrebare. De ce am nevoie sau ce acte sunt necesare pentru trecerea alocației pe un cont bancar. Am nevoie urgent. Mulțumesc. La revedere.
Ai cum sa-ti dai seama ca ești hipnotizat?
Voi considerati ca femeia e egala barbatului?
Poți fi hipnotizat de un joc?
Care este diferenta cea mai clara pentru voi dintre intamplare si creatie? Am nevoie si exemplu creatie si intamplare. Multumesc
Salut, TPU! Știți ce site-uri/aplicații în română sunt în care pui o întrebare legată de orice domeniu și robotul îți scrie răspunsul automat? Mulțumesc!
Bună ziua! Superstițiile sunt adevărate sau sunt pentru a speria oamenii?
De ce românii sunt atât de agresivi și închiși și atât de îndoctrinați? De ce majoritatea românilor au același stil de viață și toți mănâncă cartofi prăjiți, sarmale, mămăligă,...? (mai mult)
Oare ne naștem egali? Cu șanse egale? Unii se nasc în familii înstărite și au o viață lină și frumoasă. Alții în familii sărace și se lovesc de tot felul de greutăți și necazuri. Dar. ...? (mai mult)
Buna. In cat timp ar trebui sa primesc pozele de la lensa?
Cum sa filmezi pe cineva care e live pe tiktok?
Ce părere aveți de persoanele care se simt atrase atât de bărbați cât și de femei?
De ce apare la o anumită persoană pe care nu o am in lista pe Facebook si nu am vb niciodată semnul de messenger lângă "adauga"? La alte persoane nu apare când îi cauti la lupă pe Facebook. Stie...? (mai mult)
Https://adevarul.ro/economie/faina- de- greiere- a- aparut- in- romania- pretul- urias- 2236340.html Ce părere aveți, ați încerca această făină? Știu ca în Mexic greierii se consuma de foarte...? (mai mult)
Bună! Cum aș putea să adorm repede?
Este bine sa incepem o noua relație imediat dupa despartire? Ce părere aveți?
Salut TPU, pentru purtătorii de ochelari prescripția de -4 e o lentila groasă? Adică ți s-ar vedea ochii ca prin borcane? Am auzit că depinde și de forma ochelarilor. E adevărat?
Bună,as dori și eu replici inteligente pentru "Îti dau voie sa plângi după X"
Salut TPU, e posibil sa mai fie din cand in cand lag la discord? Adica daca ies de pe discord de tot sa ma deconectez, sa mai apar la altii, gen inca vreo 10-20 de minute on, ms, dau funda
E greu sa ma mentalizez cu gândul ca nu o sa am iubita niciodată, mai e cineva în situație?
Ce inseamna fericirea, pentru voi?
Salut TPU! Imi zice si mie cineva ce tigari de foi fumeaza Gojira in podcasturile lui? Multumesc! :D
Se spune că trăim în secolul comunicării. Chiar vi se pare o comunicare mai eficientă rahatul ăsta online, față de acum 15- 20 ani când ne întâlneam în gașcă și pierdeam timpul trăncănind...? (mai mult)
Am si eu o intrebare. In clasa a 8- a cred, aveam niste colegi amuzanti. Eram 8 baieti in total. Si 3 din ei au venit cu o idee super amuzanta sa imi faca o farsa. Farsa consta in a- mi pune o petarda...? (mai mult)
Un alt caz interesant. Să zicem că aveți în colectivul vostru o femeie care la început era cam impulsivă, copilăroasă, ageră în gesturi, vorbea grăbit, pe scurt: nu era o femeie classy,...? (mai mult)
Bună! Deci spun povestea pe scurt Am o aplicație unde ascult problemele altora și încerc sa îi ajut.Pe aplicație am întâlnit un baiat cu probleme in familie care are aceeași "ani" ca mine.Nu...? (mai mult)
Buna. Vorbitul e un sunet sau ce este vocea/vorbitul?
Sunt putin uimit de oamenii care toata ziua se plimba cu masina, toata ziua la cumparaturi si se vaita de bani mai ceva ca oamenii strazii. In orice zi mergi la un hypermarket din asta cunoscut colcaie...? (mai mult)
Salut, a lucrat cineva pe transport valori cu port de arma sau cunoasteti pe cineva care a lucrat? Sau macar daca aveti habar cu ce se mananca, sunt curios sa stiu cum e pentru ca am gasit un anunt ...? (mai mult)
Bună dimineața! Pot să mă descurc singură cu un salariu fără să fiu căsătorită?
Ce chalenge sa fac, scrieti-mi va rog!
Înainte sau după? Tu trebuie sa alegi atât
O faimoasă actriță franceză ne-a spus că "E mai bine să nu fii fidel, decât să fii fidel dacă nu ți-o dorești" :) 1. Cum vi se pare ideea? 2. Despre ce actriță e vorba?
De ce numai în România se întâmplă ca băieți pe care nu- i cunoști și cu care n- ai nici o treabă, să se bage în seamă cu tine, aiurea, în locuri publice și să se mai și supere și ...? (mai mult)
Caut pe cineva doar dupa anul nasterii, am vreo sansa sa gasesc acea persoana?
Pentru toti cei care mergeti la sala, sau vreti sa va apucati de sala, sau vreti sa faceti cat mai mult sport, pentru toti cei care nu se regasesc, sau nu se mai regasesc, sau nu stiu ce e cu ei sau...? (mai mult)
Am o intrebare si sunt curiosi de ce raspunsuri imi dati fiecare.Ce ati face daca sa zicem e sapte dimineata ajungeti intr- un oras nou, nu aveti un leu in buzunar, sunteti rupti de foame, de sete.N- ...? (mai mult)
Am observat si la facultate si prin alte parti, ca cei cu multa carte sunt mai reci, mai inumani, nu prea leaga prietenii, nu sunt pontosi, glumeti, deschisi. Nu conteaza varsta, nu conteaza ca...? (mai mult)
Un caz interesant. Să zicem că sunteți șefi sau angajați. În colectivul vostru vine o nouă angajată care spune că nu poate vorbi prin apel telefonic, ci numai prin mesaje, așadar atunci...? (mai mult)
Indiferenta fata de amintiri,vesti, situații dăunătoare, reprezinta normalitate.Voi ce părere aveți,
Bună ziua! Editura Delfin o să se mai redeschidă? De ce au dat faliment? Îmi trebuie o carte de la ei și au dat faliment!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Test Romana Bacalaureat
Te-ai pregatit pentru BAC? Atunci te provocam sa raspunzi corect intrebarilor noastre si sa iei punctajul maxim!