Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 23 Februarie 2025 sunt:
Buna, am o întrebare, mi-am făcut gaura cu un cercel de argint, cât timp va dura pana se va reface?
Ce parere aveti de oamenii care se iau de tine pe motiv ca te crezi superior? De exemplu eu am folosit cuvantul empatie, ce e asa de rau in a folosi cuvantul asta? Cica ma dau destept cand vorbesc asa
Legat de reclama de la firma dr otker cu Paula. Cum o cunoașteți, ca "Paula e văcuța, ce nu face doar muu"? saau "Paula are pete, pete dulci cu lapte"?
Aveti curaj sa ne spunem povestea aici prin ce a trecut fiecare la probleme? Mi- a venit ideea de la piesa lui Nimeni Altu pun pariu, e printre cei mai buni din Romania, mai ales ca a trecut prin multe...? (mai mult)
Buna seara! Sunt însărcinată în 23 de săptămâni, am fost azi la control, iar Dna doctor a zis că fetița are 520 grame, este prea micuța. Mă îngrijorează când îmi spune asta. Credeți ...? (mai mult)
S-a schiat la Brasov sezonul asta la ce caldura a fost?
IMPORTANT si RAPID, multumesc.Cum pot face diferenta dintre intamplare si creație pe ceva ce pare creatie...dar nu stiu daca e din intamplare ceva utilizabil sau chiar a fost creat. Am nevoie de mai...? (mai mult)
Am fumat pall mall negru până anul trecut și după s- au schimbat și nu îmi mai plac, ce țigari recomandați să fie ca pall mall negru cel vechi? Am încercat Chesterfield negru, monkey golden,...? (mai mult)
1.Un om daca e plictisitor așa rămâne pentru tot restul vieții? Se mai poate schimba? Cum ar putea sa se schimbe? Voi cum sunteți în viața de zi cu zi in familie, la job, cu prietenii? 2. Ce ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre vorba că produsele de îngrijire (șampon, deodorant, skincare, etc.)cele mai multe conțin microplastice și tot feluri de chimicale care ne omoară pe zi ce trece, și mă refer...? (mai mult)
Noi oamenii ne impartim in 3 categorii : oamenii carora le predomina iq: inginerii, oameni carora le predomina empatia: medicii si 3 care au centrul de miscare: fotbalistii, muncitorii in constructii,...? (mai mult)
Hei TPU, am o mica pb. Oare pot sa dorm cu bratara de la pandora? Mi-e sa nu o rup in somn.
Cum aflati daca o informatie pe internet e adevarata? Va informati din mai multe parti? Eu unul asa fac.
De ce am nevoie pentru a sti ceva nu a crede? Mai multe chestii. Multumesc.
Nu mai e la moda denumirea de "cocalar" gata am acceptat manea fiind muzica de baza a Romaniei? Adica bine nu ma mir, respect pentru rapper, rocker, ascultatori muzica clasica.
După ce am scos niste scotch de pe rola și am atins rola (scotch- ul) am simțit ceva că mă "ardea" și acum daca ating zona (degetul mijloc partea mijloc ce e acolo partea aia) simt ceva in interior...? (mai mult)
Care este cea mai bună pizza din pizzeria domnească din Iași?
Buna TPU. Urmeaza sa ma mut cu chirie in Deva(voi divorta), dar nu stiu daca ma voi descurca. Intreb pe cei care stau in chirii, voi va descurcati?
Bună seara, am fost la ORL, am probat aparate auditive. Mi s-a recomandat marca phonak. Un aparat costa 7300. Iar eu trebuie sa iau 2. Merita achiziția oare?
Salut! Cine ma poate face sa inteleg mai bine diferenta dintre a sti si a crede? Am probleme cand e vorba de lucruri mai grele. Am nevoie urgent pentru la scoala, multumesc
E o mândrie să fii fiu/fiică de comisar sau comandant al poliției?
Daca tu ai 24 ani si la job ai probleme cu oameni de peste 40 cum ati proceda daca se intrece masura? asertiv, impulsiv? Nu il bagati in seama?
De ce nu s-a gandit nimeni sa inventeze tigari fara sa afecteze sanatatea cuiva adica gen sa scoata sa nu contina nicotina? si 2. cele electronice sunt mai periculoase ca cele normale?
Imi explica si mie cineva ceva, omul aude ce vrea el sa auda? Citeste doar ce vrea el sa citeasca? Sau de ce cand ii spun cuiva ceva (nu toti astia care pricep mai greu) cand eu zic in felul urmator ca...? (mai mult)
Voi pe cine ati apreciat in al doilea razboi mondial, nazistii sau comunistii lu Stalin? Cine era favoritul si cine era mai convenabil sa castige? Noi romanii eram bogati daca castiga Hitler? Nu am fi...? (mai mult)
Voi ce parere aveti despre cei care fac doar caterinca? Si eu mai fac recunosc dar ocazional nu mereu, adica sunt in echilibru, ma ocup si cu chestii interesante, dezvoltare personala, meditatii, tehnici...? (mai mult)
Cu se numeste acest sentiment? Patesc de multe ori sa ma ia o panica scurta, un sentiment de pericol care imi da senzatia ca trebuie sa FUG urgent. Si dupa aflu ca s- a intamplat ceva foarte rau ...? (mai mult)
Va salut doamnelor, domnilor, m- am tot gandit la o intrebare care ma macina inca de diminteata. Avand in vedere faptul ca traim intr- o tara unde hotia si combinatiile sunt la putere iar internetul...? (mai mult)
Voi ati intalnit fete sa fie profesor, medic sa stea cu muncitori necalificati?
Ce sens are sa fac o munca fara sa am asteptari? E ca si cum mi- ai spune du- te si muncesti degeaba, dupa parerea mea trebuie sa ai asteptari ca altfel nu ai motivatie, dar asteptarile sa fie realiste....? (mai mult)
Aș dori să creez un blog. Ce sinonim puternic ați avea să se asemene stoicismului sau să fie super motivant?
Vreau sa va spun ceva. Este adevărat că 60% sau 70% din fete nu răspund la mesaje pe Facebook, Instagram și Snapchat, de exemplu când cineva le da un mesaj lasă seen sau refuză mesajul complet?...? (mai mult)
Buna ziua, vin și eu cu o întrebare:cum pot sa îmi fac cont de onlyfans!? Si dacă pot adăuga contul de revolut unde sa îmi între banii... poate este cineva care are of și mă poate ajuta și pe...? (mai mult)
Ce parere aveti de faptul ca sunt oameni de 20-30 ani la tara care stiu doar de gaini, porci si fotbal? Daca ii intrebi altceva pur si simplu nu stiu altceva
Fetelor, știu că este un subiect foarte intim, dar vreau să- mi răspundeți sincer: Ce miros are sângele menstrual? Este adevărat că menstruația are un miros strident, un miros destul de urât?...? (mai mult)
Îmi răspunde la mesaje, dau numai 2-3 pe zi și la telefon după 30 minute închide brusc. Ce înseamnă asta? O sun o data la 3 zile, deci nu sunt insistent.
La ce se referă vorba cand zici imi pui oful la inimă? Am căutat si nu îmi dă de dex se pune numai inimă? Doar vreau ce înseamnă?
Motivul pentru care după 30 minute încheie o convorbire spunând ca ma suna imediat dar nu ma mai suna?
Voi ati observat, copiii proveniti din familii de intelectuali sunt multi mai educati? Adica bine e evident dar ma tot contrazic cu unii ca cica nu e asa ca astia sunt "mai rai" decat copii din familii...? (mai mult)
Efectul Mozart poate sa mai aiba efect si dupa 20ani? Pentru concentrare?
Este adevărat ca în Dubai daca furi ți se taie mana?
Porecle la numele Laurenția?
Ce anume va da energie? Mie unul muzica rock, rap, rap, cresc si increderea in tine, la stari de nervi am energie pe care o pot folosi fizic in orice, cam din astea 3.
Salut TPU, fetelor voi cand numai vorbiti cu un baiat aveti obiceiul de a mai va uita prin mesajele ce ati vorbit cu baiatul respectiv, din cand in cand, dau funda, intreb si eu de curiozitate, ...? (mai mult)
Voi ati practicat yoga pe termen mai lung? Daca da, ce s-a intamplat? Ce beneficii ati avut? Si mental si fizic.
Daca ai fruntea lata inseamna ca ai iq bun sau daca ai ochii mici simtul practic? E o regula batuta in cuie cumva? Strucutura fetei in psihologie asta inseamna sau difera foarte mult si nu e ceva batut...? (mai mult)
Salutare. Plănuiesc sa- mi fac un canal de Youtube educational pe care abordez anumite subiecte legate de IT și sa fac ghiduri despre : * Cum să- ți faci un joc PC - Ce implica + ghiduri de...? (mai mult)
Ce părere aveți despre acest om? https://youtu.be/VL8GIDKEqvQ Din partea mea, toată stima!
Salutare TPU! Mi- am adus aminte de o faza putin dubioasa si as vrea sa imi spuneti ce credeti voi. Prin martie 2020 eram in masina cu un prieten si la un moment dat pe inserat ne- am oprit intr- o parcare...? (mai mult)
Am 1,71 si trebuie sa ajung prin săritură (în alergare) la înălțimea de 2, 65. Eu ajung doar pana la 2, 60. Ce exerciții zilnice sa fac sa ajung la înălțimea respectiva. Am șanse?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
DaciaRomania întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
IL0VEDINER0 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istoria religiilor
Tu cat de multe stii despre marile religii ale lumii? Afla chiar acum!