Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 23 Februarie 2025 sunt:
Am 1,71 si trebuie sa ajung prin săritură (în alergare) la înălțimea de 2, 65. Eu ajung doar pana la 2, 60. Ce exerciții zilnice sa fac sa ajung la înălțimea respectiva. Am șanse?
Ce minusuri aveti despre sistemul de invatamant romanesc? Dar despre acei zisi profesori?
Voi practicati ceva hipnoza pe Youtube? V-a ajutat cu ceva?
Ce pot sa fac sa spun lucrurile pe nume? adica sa zic in fata ce simt unui om cand se exagereaza. De exemplu am fost intrebat cate joburi am schimbat de un om random si a mai fost si arogant oarecum + ...? (mai mult)
Ce e asa mare lauda faptul ca ajungi pompier sau politist subofiter? Da, e bine sa lucrezi salariu bun, pensie buna, prima de Craciun, lucrezi la stat, sunt foarte, foarte multe avantaje, pensie la...? (mai mult)
2,5 milioane de oameni nu au declarat religia, limba sau etnia la recensământ, oare de ce? E un număr mare persoane
Să vorbim puțin despre intenții și gânduri. Se spune că Dumnezeu răsplătește fiecăruia după gânduri, intenții și fapte. Ei bine, mi s- a întâmplat (și nu numai mie) să am intenții...? (mai mult)
Sunt prins in pacatul diavolului, ascult specii incontinuu, ce sa fac?
Credeti ca trebuie sa te trezesti la 5 dimineata ca sa fii un om de success?
Întrebare pentru fete: Ați accepta să vă mutați cu iubitul/partenerul vostru undeva la țară, la curte, într- un sătuc retras undeva la pădure ori la munte alături de el, să locuiți împreună...? (mai mult)
Voua nu vi se par enervantii oamenii care se baga in viata ta personala cu intrebari de genul "cat ai salariul"? " pai ce faci toata ziua de nu ai mai iesit cu mine"? "ce faci cu banii "?, intrebari personale...? (mai mult)
Aud in stanga in dreapta ca daca mananci alimentul x e super sanatos eu am mancat numai sanatos de 2 ani de zile si tot nu mi- au iesit bine analizele si sunt tanar, depinde de organism, am luat polen...? (mai mult)
Salutare clan, știți vreun site de unde se pot descărca tutoriale audio de învățat engleză? Dacă mi-ați putea recomanda ceva ar fi super!
"Multumesc" administratorului pentru ca mi- a sters postarea de acum 2 zile pentru care pentru unii a fost de folos si chiar un user, i- a oferit nota 10 dupa care a fost stearsa. Desi nu era o intrebare,...? (mai mult)
Mi-a blocat mesajele pe tiktok de 7 luni nu am încălcat nicio regulă
Care e diferenta dintre minte analitica si minte flexibila? Eu fiind testat de psihologi mi- au zis toti 4- 5 ca am minte analitica dar sunt rigid, desi daca esti analitic analizezi din toate unghiurile,...? (mai mult)
Buna seara. Vreau sa va întreb ceva.Sa zicem ca China invadează Taiwan. Plăcile de baza, procesoare și placi video sunt fabricate in Taiwan. IN caz dacă Taiwan va fi invadat procesoarele, plăcile...? (mai mult)
Salutare TPU! Am auzit de la oamenii care faceau armata in trecut ca in armata se afla și se gasea usor virginul.Iar cand era depistat virginul era amuzament total. Cat adevar se afla in acest zvon ...? (mai mult)
Voi daca afirmati ca cititi carti pentru dezvoltare personala sau ca mai faci o problema de matematica random doar din pura placere si iti place sa analizezi, v- ar fi teama ca ar rade lumea in mediul...? (mai mult)
Ce parere aveti despre expresia "nu am avut timp sa fac "? Eu unul consider ca au fost alte prioritati dar evident nu poti sa ai timp sa le faci chiar pe toate, dar de exemplu nu exista nu am avut timp...? (mai mult)
Îmi cere codul pin sodexo din cinci cifre, unde il gasesc?
Daca cnp- ul din buletin e codul numeric de pe certificatu de nastere care nu se schimba niciodata, de ce daca il afla alte persoane straine il pot folosii pentru a se da drept tine daca ti- a gasit buletinul...? (mai mult)
Cum se activeaza chakrele? Aveti idee despre ce e vorba? Nu cunosc deloc domeniul asta, e fake sau oare chiar ajuta?
Ce parere aveti despre femeile care utilizeaza parfumuri barbatesti in mod frecvent? Sau camasile partenerilor? Ultima chestie multi cred ca e kinky, dar parfumul?
Ce parere aveti o meditatie pe care o gasesti pe internet care spune ca ajuta la imbunatatirea sistemului imunitar, oare chiar ajuta?
De ce unii pot ierta mai ușor iar alții mai greu? Mă refer la fapte de aceași gravitate. Ce face diferența?
Cunoasteti meditatii, hipnoza, sau medicamente farmacie care iti dau o stare asa mai speciala? dar nu droguri!
Ce părere aveți despre davidoff sliver? Am fumat pall mall ascend negru până acum și am decis sa fac o schimbare.Nu am nevoie de răspunsuri precum lasă te sau nu sunt bune.
Ce părere aveți de faptul că Shakira a lansat o melodie unde îi atacă direct pe Gerard Pique și actuala lui iubită? Chiar e atât de afectată sau se folosește de pretextul despărțirii pentru...? (mai mult)
Salut. Am plasat o comanda online( pe data de 13.01) si am primit o notificare in aceeasi zi, astazi (16.01) am primit 3 notificari de la aceeasi comanda, e posibil sa fie o eroare de la sediul lor? ...? (mai mult)
Bună dragilor! Întrebarea mea este următoarea! Cât de importanta credeți că este educația sexuală a copiilor, ar trebui noi ca părinții să îi educam în acest sens s- au ar trebui să îi...? (mai mult)
Salut. Stie cineva la ce reclama era melodia "Zou Bisou Bisou"? Incerc sa imi aduc aminte, dar nu gasesc nimic pe internet… Ajutor!
Hey! Am o husa care se da greu jos si mentionez ca nu este din silicon! Cum as putea sa o dau jos mai repede fara sa fortez?
Aș dori să fac un blog cu mai multe idei, în general despre ARTĂ (scrierile literare, filosofice, politice, istorice, picturi, sculpturi, fantastice, jocuri, etc), dar și idei ȘTIINȚIFICE...? (mai mult)
Salut, am observat ca pe site-uri de vânzare case sau apartament spune ca (folosesti formularul de contact) care e diferența din contact de casa și formularul? Sau este una și aceeași
Salut TPU! De 3 zile am inceput sa tusesc intr una, acum cand tusesc ma doare sub coaste foarte tare. Am fost la doctor si am primit 7 zile de tratament, sunt la a 3 a zi de antibiotic si nu mi- a trecut....? (mai mult)
Ce experiente de viata ati avut asemanatoare cu a unui artist de muzica pe care il ascultati? eu cu Nimeni altul, Cheloo, Uzzi, cam toti rapperi, in afara de baietii de la Haarp cord si specii.
Ce credeti ca prefera femeile la noi? Parerea mea 1 cel mai important stima de sine 2. corpul fizic 3. banii, eu nu am prietena si toate cele 3 sunt problema una mai mare ca alta.
Sunt curios de ce exagereaza unii spunand ca la o femeie conteaza cel mai mult iq? E bine sa fie ok, dar cel mai important e sa arate foarte bine, cui ii pasa daca o fata stie geometrie? Dar evident ...? (mai mult)
Bună! Vreau sa- mi spuneti si mie ce parere aveti despre femeile/adolecetele care fac avort? Ca ex: O fata pe care o cunosc nu vreau sa dau nume a facut avort spontan luand un supliment numit dong quai....? (mai mult)
Pareri emisiunea Survivor?
Buna TPU, la unele emisiuni se folosesc proverbe cum ar fi : 1. Nu te lega la cap daca nu te doare. 2. Intre doua nu te ploua da nici bine nu iti e. Proverbul care vreau sa vi- l pun ca intrebare...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă abadonezi școala? Intreb și eu
Voi ce credeti meditatiile, hipnoza, muzica gen the most relaxing waves ever ajuta ajuta la concentrare?
In afara de salarii, de ce avantaje mai beneficiaza strainii care se nasc acolo in Anglia, Germania fata de saracii de romani? Eu zic ca educatia mai buna, oportunitati mai multe.
Am un regret ca nu pot avea cariera pe care mi-o doresc si nici n-am avut sansa sa incerc si nici nu mai pot..si ce e mai rau ca nici n-a depins de mine.Ce sa fac? Simt ca explodez
Voi cum vedeti viata aici in Romania? Din orice punct de vedere, eu ca bani zic ca e slab rau de asta imi pun speranta sa- mi cresc stima de sine si inteligenta emotionala ca altfel daca e dupa bani nu...? (mai mult)
Bună seara! Ce este sistematica?
Aud de multe ori, ca nu sistemul la noi e de vina, ci noi insine, intr- adevar e si un gram de adevar, dar sa- mi spuna si mie cineva cum pot eu sa ajung la un salariu de 4000 de euro in Romania? Degeaba...? (mai mult)
Credeti ca oamenii se pot schimba? De exemplu sa ai 25 de ani si sa fii foarte lenes dar sa devii dintr-o data un om muncitor?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Adi1987 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cartea Junglei
Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?