Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 23 Februarie 2025 sunt:
Ce va face sa credeti ca exista SUFLET daca nu-l vedeti?
De ce criminalii, psihopatii ajung unii sa aiba un iq foarte bun? Explicatia mea ar fi ca se atrofieaza empatia si astfel devine de la sine bun iq pentru a face psihopatul sa se descurce in diverse situatii,...? (mai mult)
Cum ati fi reactionat in situatia asta daca ati fi fost in locul vanzatoarei? https://www.youtube.com/shorts/baHjq4gIqWs
In 30 ani credeti ca o sa avem A.I asa performant incat sa inlocuiasca multe din joburile din prezent pai si noi in conditia asta ce o sa facem sa ne asiguram traiul?
Ati cunoscut oameni cu iq bun sa fie dezorganizati?
O situație inedită. Mă adresez bărbaților dar pot răspunde și femeile. Va rog să citiți integral! Să zicem că lucrezi undeva. O colegă de muncă te place dar încearcă să ascundă asta....? (mai mult)
Batoanele cu rom chiar contin alcool?
Salutare, când am fost anul trecut la mare la Costinești, undeva pe autosatrada, nu știu unde ca n-am fost eu șoferul, la un moment dat am trecut prin ceva bariere. Nu știți cum se numesc?
Băieți, am o întrebare. De ce va puneți hârtie sau un șervețel acolo jos?
De ce este afi atat de aglomerat astazi? 14 ianuarie 2023
Santeti multumiti cu locul de munca si cu salariul pe care il aveti? Ati dat spaga pentru acel loc de munca?
Bună seara, azi am fost la un restaurant și mi-am comandat salata Caesar. Mi-a plăcut foarte mult! Voi o preparați acasă sau mâncați la restaurant?
Bună seara! De ce trebuie femeile sa poarte rochii? Cine a a inventat rochiile?
Bună seara! Îmi puteți spune spune niște cărți care o să ma ajute să învăț mai multe despre materiile de la profilul de teologie? Precum istoria religiilor, apologetică, teologie sistematică,...? (mai mult)
Salut, ma poate ajuta cineva cu un SET sa aiba sunetele acelea de pe kronos daca stie cineva cu o femeie care gemea, ERA un ton sau paduri?
Stie cineva ce ii mai exact cu comunitatea asta de fete coquette? Dadeam scroll pe pinterest si dintr-o data am trecut de la wallpaper pentru iPhone la comunitatea asta
Cum interpretați voi următorul vers: "Poate ar trebui Să mă deghizez să mă poți iubi Nu înțeleg de ce Pentru tine sunt o imagine Hainele sunt doar un scut Am un suflet, n- ai știut Să...? (mai mult)
Hei, exista în România site uri/magazine de unde poți cumpăra phidippus regius (jumping spider cum i se spune de obicei)?! Eu una am început sa- mi pierd speranța, la cât am căutat fără rezultat....? (mai mult)
Întrebare pentru femei. Am auzit că mulți bărbați sunt luați de Ucrainience. Nu vă Irită asta?
Cât de mult contează în societatea actuală să provi dintr- o familie bună, înstărită, cu "nume"? Dar pentru un bărbat, cât de mult contează ca partenera lui să provină dintr- o familie...? (mai mult)
De la ce ora se întunecă acum?
Salut. De ce sa dau neapărat bacșiș la ospătar? Dar la frizer? Ce e cu aceasta obișnuință proastă? Ce se intamplă așa grav dacă nu dau?
Buna. Am o problema cu căștile, când le conectez și vreau să ascult muzica, se aude clar și cu mic ecou și versurile nu se aud deloc sau foarte puțin. Și așa face cu toate căștile, deci ...? (mai mult)
Ati mancat vreodata carne de ren? Daca ati merge in Laponia, ati incerca?
Care este prenumele vostru real si ce varsta aveti? Eu : Sorin 29 ani
Bună. Există vreun site unde raspund veterinari, fara plata? M- ar interesa sa arat o poza si sa stiu daca sa ma duc la cabinet cu catelusa mea sau e ceva trecator. E foarte speriata de cabinetele ...? (mai mult)
Buna! As vrea va rog sa ma lămuriti și pe mine in legătura cu o chestiune. In 2024 am nunta și am apelat la un wedding planner. Am plătit un avans de 30%, iar restul de bani trebuie plătit cu un...? (mai mult)
Funda urgent. Nu pot activa wifi sau net pe laptop, are windows 10. Mi se dezactiveaza automat cand dau pe wifi ..de ce?
Cine si de ce a fost declarat Userul anului 2022?
Numai mie mi se pare imposibil sa faci munca intelectuala si sa nu bei cafea? Nu mi se pare ca suntem construiti ca sa gandim 8 ore pe zi. Exista pe aici persoane care fac munca psihica si nu beau cafea?...? (mai mult)
Bună seara! Ce părere aveți despre abordarea fetelor pe Facebook Instagram și Snapchat? Se merită, ce ziceți?
Salutare. Am o foarte mare complexitate cred. Am 22 de ani. Încă stau cu părinții. Ideea este că am camera mea având un apartament măricel. Am un loc de muncă cu un salariu de 2700 net. Nu lucrez...? (mai mult)
Va place sa stati la bloc?
Ce inseamna cand visezi ca părinții tăi sunt transexuali ( nu știu dacă e cuvântul corect). Cand visezi ca părinții tăi sunt pe invers, iar tu încerci sa găsești un mod de ai aduce la normal...? (mai mult)
Buna, as vrea sa imi fac un card, dar nu stiu ce banca sa aleg? Am intrebat la bcr si mi- au spus ca trebuie sa primesc lunar 1000 de lei si sa fac o plata cu cardul ca sa fie gratuit altfel imi retrag...? (mai mult)
Sunt efecte pe Facebook gen sa sa faci o poza si in umbra ta sa apara si altceva? cred ca am avut o halucinatie sau ceva de genul.
Se aude ca noi cica de pe TPU sunt "demodati" si ca de fapt nu merita sa te iei dupa niciun raspuns aici, so fake, poti primi un raspuns bun de la oricine, conteaza ce se raspunde nu cine iti raspunde...? (mai mult)
Intro încăperi sunt 2 persoane și un singur scaun. O persoană sta în picioare și una pe scaun. Cum o poate convinge cea din picioare pe cea de pe scaun sai cedeze locul
De unde a plecat ideea ca baietii de la sat sunt mai cu bun simt? eu sunt la sat si pot vorbi in perfecta cunostiinta de cauza, sunt aroganti si aici, drogati n- are rost sa mai zic ca e full, batai? predomina,...? (mai mult)
Buna! Sunt complexat in legatura cu insemnatatea vorbei,, Draganenii’’. Am auzit asta de la un om "ukraina, du te acasa, draganenii" Dau funda.
Nu demult acum cateva zile mi- a facut o faza un prieten gen s- a luat la scandal de pe un cont fals de- al meu la gluma cu un smecheras care asta e tovaras bun cu un mafiot din oras, ce se poate intampla?...? (mai mult)
Ce pot face cu hainele pe care nu le mai port? Nu vreau sa le donez pe degeaba, vreau sa le vand, exista centre care cumpara haine? Am cred ca un munte de imbracaminte pe care nu- l mai port si imi ocupa...? (mai mult)
Ce inseamna "a se trezi sub cerul liber"? Am cautat pe net, dar nu am gasit nimic in acest sens.
Buna tuturor. Ajutati ma va rog sa mi pot recupera un cont de Facebook, pe care nu l am mai utilizat de 5 ani. Detin valide si active si adresa de mail, si nr de telefon. Din NEFERICIRE nu ma mai pot...? (mai mult)
Care sistem de operare este mai bun pentru programare dintre Windows si macOS?
Deci am avut o halucinatie sau ce anume a fost? deci ma uitam pe facebookul unei fete ea era normala si era o umbra in spatele ei de avea si coarne ea, dar ea nu avea nimic care- i explicatia? a fost ...? (mai mult)
Cat dureaza o revizie la curent?
Adevăr sau provocare? E deja vineri, deja au trecut 13 zile din 2023, asa repede trec zilele si parca nu rămân cu nimic
De ce le plac bărbaților atât de mult femeile cu picioare lungi? Cum poate o femeie care nu are picioare lungi să fie atrăgătoare?
Credeti voi in extraterestri?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Adi1987 întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pokemon
Pikachu, Bulbasaur si Venusaur iti spun ceva? Hai sa vedem cat iti mai amintesti din super serialul animat Pokemon!