Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 23 Februarie 2025 sunt:
Care e cel mai mare regret al tău?
Buna TPU! Am și eu o o intrebare care ar putea suna putin absurd pentru unii dintre voi. Am un colet de trimis prin posta romana la o persoana și persoana respectiva dorește sa nu ii pun numele la destinatar...? (mai mult)
Lume, lume. Ajutați- mă va rog! Vreau sa folosesc tinder în mod gratuit, orice as face îmi cere bani și nu vreau sa bag banii. Vreau sa folosesc aplicația în mod gratuit, dar în același timp...? (mai mult)
Cum ar trebui sa ne comportam cu persoanele narcisiste?
Doar eu am observat că ungurii au o fizionomie diferită față de români? Locuiesc într- un oraș populat atât cu maghiari cât și cu români și- mi dau seama doar după fizionomia feței de etnia...? (mai mult)
Salut TPU. O întrebare pentru utilizatorii de top a acestui forum precum Ioandelasal, Dario2007, Brigaeala, Sadrian, Cristi202 și mulți alții. Ce v- a făcut sa rămâneți pe aceast site de...? (mai mult)
Ce vibe vă dă această melodie (dacă pot să-i zic așa)? https://youtu.be/BbRAUJJsGk8
Salutare oameni dragi! Care a fost cel mai bun an din viata voastra? Pentru mine a fost 2016. In ce ani va simtiti mai bine din mai multe puncte de vedere? Va simtiti mai bine in anii pari sau impari? ...? (mai mult)
Cum este corect spus? Ora 0 sau 24 se foloseste in transporturi si in viata. In transporturi inainte se folosea ora 24 si ora 0 la radio se spunea a fost ora 24. Acum se spune ora 0, de ce nu se mai...? (mai mult)
Vi se pare si voua Linux mai bun decat Windows? Aud foarte multi oameni spunand ca Linux este mult mai bun decat Windows si totusi nu trec pe Linux, motivul cel mai des intalnit fiind faptul ca nu e pentru...? (mai mult)
Am auzit undeva că dacă ești stresat 5 minute îți scade imunitatea 5 ore sau ceva de genul...Este adevărat?
Am o problema foarte mare, mama mea uita ce a facut foarte repede, adica mi- a adus o sticla de suc si apoi pe 10 minute a venit la mine in camera si m- a intrebat de unde am luat sticla si in zilele...? (mai mult)
Cam cât câștigă pe lună un șofer de tir din Germania?
Buna, astazi am primit un apel ciudat din Rusia la care am raspuns din greseala dar am închis rapid. Sunt ingrijorat, contul meu bancar va fi spart in viitor, exista vreo șansă să am probleme?
Urmează să activez ca și bonă in weekend trebuie să mă cunosc cu micuța, îmi puteți spune va rog trebui sa iau la copil ceva dulciuri sau să mă duc fără nimic?
Salut! Știe cineva cum poți sa ajungi pe fy- ul la persoanele din alte țări? Adica sa zicem ca postez un video și cum sa fac ca sa ajunga pe fy- ul persoanelor din alte țări? Nu doar celor din România?...? (mai mult)
1. De ce sfoara care susține un tablou suspendat pe perete este mai rezistentă atunci când lungimea sa este mai mare? 2. De ce clanţele uşilor se montează pe latura opusă balamalelor? 3. De ce...? (mai mult)
Bună! Ce înseamnă asasinarea unul președinte?
De ce oare daca eu incarc aici poza de profil in format normal ca asa am pe calculator, pe TPU imi apare poza intoarsa? Am incercat eu sa intorc poza pe calculator ca aici sa iasa dreapta dar nici asa...? (mai mult)
Ce părere aveți despre cei care reușesc să se lase prea ușor de fumat? De exemplu, am o cunoștință care și- a impus ca "de mâine" să nu mai fumeze. Și așa a făcut. De un an nu mai fumează....? (mai mult)
Bună ziua! Vi s-a întâmplat vreodată să vă lovească cineva din exterior cu ușa, bineînțeles că nu avea de unde sa vă vadă? Ați pățit ceva?
Https://youtube.com/shorts/q_-j6d480BE?feature=share CEL MAI MARE AVION NU ERA AL RUȘILOR ANTONOV MYRA225? De ce asta spune că e al SUA?
Credeți că trăim în Matrix? Sau ca oculta mondiala vrea sa manipuleze sa ne facă inferiori la inteligenta prin televiziuni, știri, scoli, etc?
Salut, TPU! Am 21 de ani și mă simt inutil. În prezent, sunt student în ultimul an la o facultate din cadrul ASE- ului și vreau să renunț. Am ajuns până aici fară a o frecventa prea mult sau...? (mai mult)
Cum pot afla o conversatie între doua persoane de pe Messenger?
De ce evita o fata răspunsul la o întrebare și schimba subiectul?
Cum se trimite locatia mea exacta pe harta unei persoane?
De câteva luni, am început să am tulburări grave de somn și dispoziție. Când vreau să mă culc, simt că cineva îmi ia răsuflarea, mă ridic brusc din pat și încep să fac diferite rugăciuni...? (mai mult)
Imi poate spune cineva un dezavantaj pentru Discutia este inregistrata (audio video)?
Poți slabi 30 de kg si menține greutatea pe viata, oare? Aș vrea sa citesc povesti personale
De ce sunt mamele vitrege așa de rele? Ele chiar nu înțeleg că nu este vina copilului din fosta relație că s-a născut?
Sambata va fi prima mea ora de condus si am emotii. Oare Xanax ma va ajuta?
Nu-mi plac bărbații plini de mușchi și superlucrați la sală. De ce e asta o așa mare nenorocire încât mereu mi se spune "nu știi ce e mișto"? Ce e așa mișto?
Ce e asa de rau, copiii au acces la tehnologie de mici? Din punctul meu de vedere decat sa se uite la tv mai bine sa isi alegaa continutul pe internet si cumva poti invata mai multe. Eu la 15 ani am invatat...? (mai mult)
Ce înseamna a reuși in viata?
Care- i logica cand zici ca pe internet se minte pe rupte? In realitate nu e tot asa? Ba chiar culmea pe internet nu iti e teama ca te judeca altii, eu ma pot exprima liber aici in viata reala nu pot,...? (mai mult)
Ce parere aveti, e normal sa judecam pe cineva care nu a reusit in viata la varsta de 30- 40 ani? Eu unul as zice ca nu, da intr- adevar sunt de acord sa aiba bani putini daca nu face mare lucru, dar...? (mai mult)
Ce ar fi sa gandim putin logic de ce zic unii mai de 40- 50 ani ca tinerii nu sunt buni etc cand ei au salarii la 50 ani de 2000- 3000lei, concluzia? Si ei au fost tineri si erau tot asa inseamna, si...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta cu un sfat? Locuiesc intr- o casa destul de veche, iar momentan nu am posibilitatea de a o renova la sânge cum ar trebui, cu schimbat de podele și întrat mai minuțios în ea, dar...? (mai mult)
Prin hipnoza poti sa renunti la droguri asa cu una cu doua? Te ajuta cu ceva? Pai asa toata lumea ar putea si de pacanele si de toate eu cred ca e doar un mic ajutor si nimic mai mult.
Vedeti pe cineva in masura sa conduca tara asta? Eu nu.
Bună seara, sunt în clasa a 11- a, în clasa a 9- a si a 10- a pot spune ca m- am descurcat destul de bine, ei bine cum am trecut în clasa a 11- a parca totul s- a schimbat, profesorii au început...? (mai mult)
Salut TPU. Care este faza cu fraza asta? "Un orășel liniștit, unde niște oameni se distrează la un meci in direct", Am auzit pe la niște prieteni, ei nu vor sa imi spună și fac mișto de...? (mai mult)
Am avut o senzatie de deja- vu in urma cu un an deci, m- am intrebat ce ma face sa exist si dintr- o data eram mai constient de mine, dar am mai facut asta si la varsta de 9 ani si parca nu stiu, era...? (mai mult)
Buna seara! De ce persoanele cu handicap merg în scaune cu rotile?
Hey! Am văzut de multe ori pe TPU răspunsuri de genul: nu sunt medici,avocați,psihologi, preoți pe acest site.De unde știți că nu sunt?
Ce ati alege intre sociologie si antropologie, daca va atrage vreuna dintre ele si de ce?
Voi credeti in deja vuu? Si cum se poate demonstra? Cum se poate combate cu logica? Eu unul sunt anti fantezii.In timpul trezirii spirituale se zice ca poti avea deja vuu-ri.
Buna! Tinand cont ca se apropie in pas alert bacul, imi poate oferi cineva niste sfaturi de unde pot sa ma apuc de invatat si cum mi-ar veni cat mai usor? Dau la matematica(m1), fizica si romana.
Prin faptul ca arat ca un copil observ ca oamenii ma iau peste picior, sa fiu mai autoritar?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
militiaromana întreabă:
Adi1987 întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Spiderman
Ai trait in suspans la fiecare film cu Spiderman? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre acestea!