Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 23 Februarie 2025 sunt:
Prin faptul ca arat ca un copil observ ca oamenii ma iau peste picior, sa fiu mai autoritar?
Buna TPU. Am si eu o mica problema de cateva zile. Dupa ce scriu pe laptop din proiectele pentru sesiune sau disertatie, cand dau sa salvez, salvez si stiu ca se salveaza. Iar apoi dupa 10 minute incolo...? (mai mult)
Bună, am și eu o întrebare... Ce înseamnă când visezi un copil mic care rade în bratele mele și acel copil era copil era al meu. Dar eu nu am copii... Ma puteți ajuta?
Daca tu ii spui cuiva ca crezi in teoria evolutionista si cineva zice poanta-i veche prostu-i nou, nu inseamna ca te-a facut prost pe fata?
Șeful meu despre care v- am tot vorbit e preot. Cântă atât de frumos, are o voce atât de plăcută și dulce. ♥️ E o plăcere să vin la slujbă și să- l ascult. ♥️♥️ Aveți și ...? (mai mult)
Bună ziua. Este adevărat ca ucrainienii seamănă între ei? Am cunoscut doua persoane din Ucraina care sunt refugiați la mine în oraș și persoanele astea două din Ucraina nu sunt frați,...? (mai mult)
Bună! Am și eu o întrebare, probabil stupidă dar cred că sunt în locul potrivit :)) De ce în Cluj majoritatea oamenilor încep orice propoziție interogativă cu "oare"? "Oare doriți sa mai...? (mai mult)
Aveti idee, poti plati pentru examene si fix inainte de ele? Adica marti am primul si luni pot plati ca sa pot intra?
O terapie mai ales la inceput nu se face si ea macar o sedinta la 2 saptamani timp de 6luni? La psiholog zic eu cand am facut, am fost o data la 2 saptamani, primele 2 luni dupa o data pe luna, ce spanac...? (mai mult)
Ce înseamnă prescurtarea l c p pe insta?
Salut! De obicei in ce luna se închid patinoarele? Vin in tara la sfârșitul lunii februarie și sper sa îl mai găsesc deschis( Brăila)
Salut,când este meciul RXF cu Bobicioiu și Neveu? Și cel cu Tatiana și Ruxandra?
Vreau sa comand un ceas de pe answear si e cam scumpisor. A mai luat cineva? E sigur? Vine ambalat?
Saluuuut! Stie cineva la ce ora dimineata prezinta Neti Sandu horoscopul?
Ce părere aveți despre o persoană care ține la alte persoane, le ajută când e cazul, dar și profită de ele și încearcă să le folosească cât de mult poate?
Cum va explicați ca mor copii tineri subit? Spre ex cazul cu fetita de 13 ani, deși era apta din punct de vedere cardiologie. Și multe alte cazuri
Cum pot scapa de melancolia asta ca s- au dus sarbatorile, ca incepe scoala, ca nu o sa mai fie nicio sarbatoare sau eveniment important in urmatoarele saptamani/luni, ca luminile/brazii/decoratiunile...? (mai mult)
Buna seara. Am o intrebare pentru voi toti de aici. Ati auzit sau chiar cunoscut personal pe Mădălina Manole sau vreo părere personală, de ce s- a sinucis sau poate o fi vreo crimă? Stiu că au...? (mai mult)
Care sunt cele mai stupide inventii?
O crema bună pentru riduri și carene?
Daca fumezi marijuana nu se mai vad ochii rosii dupa 2-3 ore? Nu sunt consumator doar curiozitate.
Ce planuri aveti pentru 2023?
O sa va povestesc din umila mea experienta la psiholog, am facut 7 exercitii pe care le- am practicat zilnic, mereu, si rezultatul? Stari de depresie si anxietate si asta dupa cat? Dupa 2 ani de zile...? (mai mult)
Am o problema cu instagramul la mesaje, nu pot da în sus la mesajele mai vechi că doar mi se încarca (este cercul ăla care doar se învârte). Imi intra greu mesajele. Ce ar putea avea?
Se tin ascunse chestiile precum sa iti dezvolti mintea? Eu unul nu cred, avem acces la informatii, training autogen duce la controlul gandurilor si avem acces la ele, avem acces la terapeuti cine ascunde...? (mai mult)
Bună ziua! De ce nu vad cine îmi vizualizează postările de pe tiktok? Menționez că sunt vizibile doar pentru prieteni. Dar ce setări au ei făcute ca sa nu vad? Mulțumesc!
Au politicenii sau oricine altcineva vreun interes sa mai scape din noi? Ca suntem prea multi pe planeta?
Daca esti timid e din cauza ca esti imatur emotional?
Buna TPU, as dori sa stiu daca ai nevoie de cartea de identitate cand mergi la vizita in D.G.A.S.P.C? Ca atunci cand faci admitere acces in centru trebuie.
De ce politicienii noștri sunt atât de insensibili la nevoile oamenilor, de ce nu-i mișcă nimic, de parcă ar avea un scut invizibil prin care nu-i atinge nicio suferință a oamenilor de rând?
Ce păreri aveți de clienții care lasă resturi pe masă după consumație?
Cate kg poate ridica un adolescent de 16 ani cu greutatea de 65 kg? Am o iubita si nu stiu daca o pot ridica sau nu si mi-e frica sa incerc, daca nu pot ma voi face de ras
Cate kg ridica un adolescent obisnuit cu greutatea de 65 kg?
Este pacat pentru un calugar ca acesta sa se indragosteasca? RASPUNDETI REPEDE VA ROG!
Am o dilema alaturi de un prieten al meu, eu spun ca exista telepatie, el zice ca nu, eu am inceput sa ii povestesc ca ma certam cu un domn care el avea telepatie si dintrodata ce se intampla? Cu puterile...? (mai mult)
Ați experimentat vreodată un fel de "amorțire" emoțională, (să- i zic așa)? Adică momente când practic nu v- a atins nicio vorbă rea spusă de cineva, bârfe sau insulte, când v- ați putut...? (mai mult)
Buna.Am o soba de teracota care mai scoate fum pe sus pe capacul sobei.e noua,,am spalat pe jos si am mutat soba,cei drept cam brutal am mutato,,, cum as putea rezolva sa nu mai iese fum?
Salutare, vreau sa repar un Samsung s8+ nu mai merge mufa de incarcare trebuie schimbata, ce service gsm in Bucuresti recomandati si sa coste maxim 50- 60 de ron cu tot cu manopera? mare atentie cand...? (mai mult)
Sunt blestemat din toate punctele de vedere, ce sa fac? Îmi pare rău că m-am născut, sunt stresat de tot.
Deci am un tovaras bun, are 25 ani, el neavand contact cu lumea virtuala si nici cu lumea buna, oarecum el isi doreste o femeie foarte mult, nu a reusit, de ce? pentru ca foloseste niste replici nu tocmai...? (mai mult)
Intr- un timp ma angajasem eu pe editare video, castigam prost rau de tot, dar am plecat in Bucuresti in speranta ca in sfarsit o sa scap de saracie si de fumat tigari la bucata, am renuntat la acest...? (mai mult)
Buna, Stie cineva cum se numeste fosta iubita a cantaretului Ralflo? Era bruneta si s- au cunoscut in 2014 si I se spunea Tina dar stiu ca nu este numele complet iar numele de Tina cred ca este un nickname. ...? (mai mult)
Care considerați că e cea mai antipatică vedetă sau influencer din România? Pentru mine, Anda Gogan.
Ca un paradox, de ce oamenii impulsivi sunt de fapt lași și fără prea multă încredere în sine? La început ar putea intimida prin impulsivitate, dar apoi descoperi că au multe insecurități.
Buna. De un an sunt deranjata de apelurile pierdute ale fostului meu. A facut ceva cu telefonul și toate apelurile pierdute de el mi se redirecționează mie. Cum pot scapa de aceasta problema?
Întrebare inspirată de răspunsul dat de către darrio2007 la întrebarea mea: https://www.tpu.ro/dragoste- si- sex/tiu- ca- in- ultima- vreme- am- tot- postat- intrebari- despre- fostul- meu- sef-...? (mai mult)
Buna TPU e normal iubitul sa doarmă cu spatele la voi sau fara sa va tina in brațe?
Salut. In Decembrie anul trecut am făcut o comandă pe Shein și aceștia mi- au dat un număr AWB. Aseară, pe o aplicație de urmărire pachete mi- a intrat statusul : An excepțional incident occured....? (mai mult)
Cat valoreza obacnota de 500 de lei vecki din anul 1857
Cu ce zodii asociati fiecare regiune a Romaniei?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
militiaromana întreabă:
Adi1987 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Twilight
Ai urmarit povestea Bellei si a lui Edward? Afla cat de multe stii despre ei!