V-ati revenit din betie? Nu vorbesc cu cei care au dormit/baut apa plata/suc, etc. Ati petrecut cum trebuie?
Sperăm că e prima întrebare pe anul acesta. :) Ce ați aruncat din ceea ce nu a mers anul ce tocmai a trecut sau nu v- a mai folosit acum la final de an? Anul nou trebuie să vină și cu aruncarea...? (mai mult)
Dacă devin filosof atrag femeile?
Pot sa beau apă de cactus?
An nou fericit tuturor! Vă doresc multă sănătate și fericire alături de cei dragi vouă și vă doresc ca toate visele să vi se împlinească! La mulți ani TPU!
Care este diferența dintre un înțelept și un filosof?
Cum pot afla cand a fost un cont Instagram activ fiind restricționată?
Un an nou fericit la toata lumea 2023, o noua rotatie completa a Pamantului in jurul Soarelui!
Bună seara, cei care folosesc Facebook și postează ceva la stories puteți vedea reacțiile?
Pentru a ajunge ca tzanca uraganu etc. Trebuie sa am pe cineva cunoscut?
La mulți ani comunității TPU!
Facem revelionul aici împreună pe TPU?
Puteti sa-mi recomandati o agenda pentru 2023 pe care sa o pot comanda online?
Se poate sa iei un job bun la stat fara dedicatie?
Cum petreceti revelionul?
Salut! Am o intrebare, ce trebuie sa faci ca sa joci intr- un film, ca minor? Eu am 14 ani si de mult timp doresc sa joc intr- un film, am vazut ca sunt multi copii in filme, dar ce trebuie sa faci...? (mai mult)
Orice ai face tot judecat ai fi de oameni, voi nu credeti asta? Cand am vrut sa ma fac politist ca sunt corupt si ca nu sunt in stare, cand am vrut sa ma fac pompier ca sunt timid, cand am ramas fara...? (mai mult)
Mai face cineva revelionul singur?=(
Unde pot citi regulamentul daca iei o amenda pentru o injuratura pe internet sau amenintare? Pai asa poti sa- i faci bucata oricui iar parlamentarii de ce nu se duc la politie pentru asta? Politia nu are...? (mai mult)
Vreau sa-mi fac un cont pe forumul Softpedia, cum procedez?
Credeți că cacofonia este evitată in exces, ducând uneori la greșeli gramaticale propriu-zise (cacologii) în încercarea de a evita aceste sunete neplăcute?
Ce nota ati da vietii noastre ca nivel de fericire?
Am luat niște cercei pentru iubita de pe site Glamira.Și am zis sa ii arat lui matusamea cutiuta in care sunt cerceii, evident fiind torpilata de la băutură a tras de lateral și a rupt clămița ...? (mai mult)
Ce faceţi în această după-amiază minunată?
Dragi TPU, a mai trecut un an. Cum stati cu implinirea dorintelor pe 2022? Eu cam asa... mancat sanatos: 4 sport: 5 citit: 6 shopping: 6 anxietate&depresie: 5 bani: 6 Un an teribil. Aveti ceva...? (mai mult)
Cu ocazia sosirii Anului Nou 2023, iti doresc sa ai parte de tot ce e mai bun si mai frumos! Sa ai sanatate, fericire, impliniri si tot ceea ce iti doresti! Sa ai curajul de a lua deciziile potrivite...? (mai mult)
Buna, deci de câteva zile îmi tot spune lumea ca ma viseaza, pana acum sunt 3 persoane care m- au visat in ultimele 2 zile(ideea e ca nu sunt atat de apropiată de persoanele astea, suntem doar cunostinte)...? (mai mult)
Voi v-ati gandit in copilarie, v-ati pus intrebarea de ce exist? Cine sunt eu?
Ca sa iei permisul de traseu vorbesc se ia daca stii sa conduci sau mai merge cu pile? Inainte se lua cu pile? Sau asa zic doar cei care pica traseul?
Am si eu nevoie de pareri, ori sunt eu tampit, ori nu stiu, eu stiu si am trait, inainte de 89 magazinele erau goale si era mare problema cu mancarea si utilitatile. Unii zic ca nuuu e asa domne,...? (mai mult)
As vrea sa va spun ca sunteți fericiti daca aveți părinți încă în viata, cum va înțelegeți cu ei?
Știu ca era un site pe care puteai urmări live anumite camere din orașul tău de baștina. Aveți o idee cum se numea?
Ce planuri aveți pentru anul 2023?
Ati observat ca sunt unii pe aici care raspund la intrebari ironic, cu aroganta si rautare doar ca sa raspunda, sa fie in top, si nu ii intereseaza sa ajute? Sunt cam aceeasi "veterani". Va stiti voi...? (mai mult)
Salut! Am decis sa nu mai ma inscriu la facultate vara trecuta ca sa intru in zona de investitii in bitcoin/crypto. Nu de alta dar cam toate activele sunt in scadere in momentul asta si o vad ca pe o oportunitate...? (mai mult)
Din 500 de prieteni de pe Facebook. La nevoie, căți crezi că sar să te ajute?
Ai câștigat 1.000.000 de euro și ai toți banii în bancă. Ce faci astăzi?
Ceva concerte grandioase de Revelion in Bucuresti sunt?
Traind in societatea moderna dar in acelasi timp nefacand parte din ea si neimparasing mentalitatile comune si obiceiurile imi este imposibil sa nu observ o epidemie daca as putea spune asa de narcisism. ...? (mai mult)
Bună! Trebuie să trimit un plic prin poștă respectiv din județul Cluj. Nu știu ce trebuie să fac, vreau să știu următoarele lucruri : 1- cât costă transportul (e un plic, nu are decât...? (mai mult)
Ce ati alege sa traiti 35 ani sa fii fericit 24/24 sau 100 ani mediocri? e fantasy dar asa sa vad cum gandesti fiecare, eu ma folosesc de ratiune, ce sens are sa traiesti daca nu esti fericit? deci mai...? (mai mult)
Salutare comunitate! Ce parere aveti despre Andrew Tate? Multi il considera un mentor in domeniul dezvoltarii personale sau financiar iar altii il considera un mascarici. Eu am auzit de el prima data...? (mai mult)
Cât timp petreceți zilnic pe TPU?
Dragi femei/fete, v- ar conveni dacă l- ați vedea pe soțul/iubitul vostru îmbrățișând o altă fată/femeie? Să zicem că o face doar din simpatie iar tipa respectivă e apropiată lui dar nu...? (mai mult)
De ce femeile sunt atat de zgarcite la vorba atunci cand un barbat necunoscut incearca sa le abordeze, inclusiv pe retelele de socializare? Inteleg ca daca e urat, neingrijit, miroase urat, e zdrentaros,...? (mai mult)
Voi mancati mancare traditionala de revelion? Sau v-ati saturat?
Salut dragi romani si românce frumoase. Unde in Romania ninge si e zapada asa frumos cum trebuie iarna? In Timișoara acum ploua si e aiurea, ca de obicei
O întrebare pentru femei ce parfum de bărbați va place sau impresionat la miros?
Cum se face ca toata lumea pe internet vai fara bullying, vai sa protejam animalele, vai sa fim oameni buni, vai ca noi ajutam ca facem dar cand iesi pe strada, multi dau bully fara motiv, multi injura...? (mai mult)
Voi ce parere aveti despre cei care dau sfaturi in mod insistent? adica e ok sa iti zica cineva ceva de bine, o data de 2 ori, dar deja daca insista eu zic ca e ciudat sa faca asta, eu unul daca vreau...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Personaje negative din filme
Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?