Ce e asa de greu de inteles ca oamenii ajung sa fie rai ca au traume in trecut? Adolf Hitler va spune ceva? Putin spune ceva? nu sunt rai ca asa vor ei, vorbeste trauma pentru ei, e frumos sa stam pe ...? (mai mult)
Aveti chef de vorba?
Sa presupunem ca ati avea o saptamana libera la dispozitie ( 7 ZILE ) - si ca ATI ALEGE SA CALATORITI IN ROMANIA! ( banii de asemenea nefiind o problema - sa presupunem ca ati avea la dispozitie in jur...? (mai mult)
Buna! Părinții mei au patru câini adulți, unul are doisprezece ani, unul are zece ani, o cățelușa de opt ani și una de un an și jumătate. Acum vreo trei săptămâni au găsit pe strada...? (mai mult)
Vreau sa gasesc si sa cunosc persoane cu hobby- uri, pasiuni, preocupari, dorinte, nazuinte asemanatoare : - calatoria : travelling & solo travelling - fani K- pop, K- drame, Anime - Fascinatia...? (mai mult)
Buna TPU, sunt confuza, ajutați ma va rog. M a înșelat și l am iertat dar regret am frica ca o va face din nou m-am răcit fata de el si nu știu dacă mai are rost sa continui relația sau nu.
Ce părere aveţi? https://youtu.be/Jm29kLeWqDA
E vorba despre valoarea omului prin aspect fizic,inteligenta,caracter,economie, aspectul social, carismatica, ce valoare ai?
Emag.ro e de incredere sa faci. Rate online de acasă?
Buna seara! am- o problema! am- o cățelușa huski in vârstă de 6 ani e frumoasa cuminte jucăușă o iub enorm am investit mulți bani în diverse lucruri tratamente etc.pentru ea problema e că) mă...? (mai mult)
Bună!^_^ Am o întrebare legată de restanțe. Se apropie examenele la facultate, eu lucrez și sunt conștientă că nu voi putea reuși cu un rezultat bun la toate, mai ales la materiile pe ...? (mai mult)
Dacă o persoană întreabă de ce nu am venit și eu înseamnă că persoană respectiva se gândește la mine?
Hei TPU! De cand ma stiu parca ma lupt cu ceva din interiorul meu.Acest"ceva" nu ma lasa sa fiu fericita cu adevarat, ma face sa ma simt trista, chiar daca in momente fericite sunt fericita, dar in interiorul...? (mai mult)
Cat de mult tineti la viata? Credeti ca viata uneri nu mai are rost? Tatal meu o inseala pe maica mea, ma simt insecure cu mine. Toti ma cunosc ca "tipul ala ce invata bine" Nu mai suport viata sincer...? (mai mult)
Ce parere aveti despre petarde/artficii? Eu unul le ador :)
Salut TPU! Am și eu o întrare. Ați comandat vreodată de pe Shein? As vrea sa știu cât costa livrarea și dacă sunt produsele de calitate. Sau dacă vine produsul acasă sau la posta!...? (mai mult)
Care credeți că e cea mai dureroasă chestie, sa știi că ești inșelat/ă și totuși încă să ramai in relație sau sa te despărți de acea persoana?
Hei! Aș avea nevoie de niște păreri privind o situație mai ciudățică aș putea spune. Poate că există pe aici persoane care au vreo explicație plauzibilă. Deci este vorba despre un bărbat, ...? (mai mult)
Ce cafea solubila/ness preferati jacobs sau tchibo? Am incercat de la nesscafe dar avea un miros de ars.
Oare ce semnificație are când cineva apropiat gen cum s-a întâmplat.la mine moare de ziua ta ..de Sf Ștefan bunica mea a murit chiar de ziua mea
Buna TPU, ieri m- a întrebat iubitul înainte să vina la mine daca am nevoie de ceva de la magazin și i- am spus să îmi cumpere de 30 lei carne tocata și i- am plătit când a ajuns la mine, vi...? (mai mult)
Se dă un bărbat căsătorit. După ce adoarme soția lui, în jur de ora 01:00 noaptea, acesta intră pe telefonul său după aceea, fiind activ pe la 02:00 și 03:00- 03:30. Nu în toate nopțile,...? (mai mult)
Unde si cum & alaturi de cine va veti petrece Anul Nou? Ce veti face mai deosebit la trecerea dintre ani? Cum v-ati pregatit pentru " acest eveninent "?
Cine știe cântecul la cerb? Vă rog frumos
Salut prieteni! Am si eu nevoie de un sfat, deci, eu nu am frati/surori in prezent, dar am avut o sora care a murit atunci cand s- a nascut si bineinteles eu nu o cunosc si nu stiu multe lucruri despre...? (mai mult)
Pe canalul asta de YT apar filmulete cu concurentii de la Casa Iubirii.https://www.youtube.com/@PutereaDragosteiLibellary Sau terminat filmarile si emisiunea sau se afla in alta parte?
De ce Loretta Young a fost celebră pentru viata ei personală decât carieră ei de actriță? In ciuda faptului că a avut un copil cu Clark Gable
Ce părere aveți despre Errol Flynn?
Hello, Crăciun fericit tuturor! Deci, as vrea sa știu ce e asta, aseară m- am pus sa adorm și mă gândeam la prea multe, aveam tot feluri de gânduri in cap, inima îmi bătea repede și mă...? (mai mult)
Contul acela de pe twitter elonmusk cu bifa este chiar al lui Elon Musk? Adica el posteaza si vorbeste cu oamenii sau are ceva reprezentant care scrie in numele lui? Cum iti dai seama la conturile astea...? (mai mult)
Ati făcut ceva pași înainte anul asta?
Imi aduc aminte cand era cainele meu tanar si in putere, dormea cu mine in pat si noaptea din cand in cand se trezea si se uita intr- un punct fix 1- 2 minute, indiferent in ce parte a patului dormea...? (mai mult)
Ce înseamnă Censored și de ce apare pe o poza sau pe o revista cu o femeie model?
Hey TPU, ce semnifica acest emoji?♀️pe rețelele de socializare? Nu e doar un vampir, căci are un alt sens doar că nu știu.
Credeti ca o frunte lata e un defect pentru o femeie? Am impresia ca e considerata o trasatura neatractiva, dar daca stau sa ma gandesc femeile considerate cele mai frumoase, cum sunt Angelina Jolie ...? (mai mult)
Ma jucam maincraft cu un specimen de om si m-am enervat si era sa ii dau un dos de palma, ce sa fac TPU? Dau funda
No, hai seara buna! Ia ziceti, ce va atrage - in mod special - la un altul? Ce cautati si cu ce empatizati privitor la dansul/dansa?
Dacă ai putea să alegi orice loc din lume să trăiești, unde te-ai muta?
Ce este dopamina? Cum iti cresti aceasta dopamina? Ce alte lucruri ca dopamina mai sunt in creier si cum le poti creste si pe alea?
Am jocuri mari,oarecum ca Morrowind si altele si vreau sa le strg, au mai mult de un 1 GH,astept raspuns,multumesc,am Windows 10, multumesc...
Vteau sa vorbim despre oamenii minunati din tarisoara asta. Astazi am fost la farmacie sa cumpar o cutie de pansament gastric, la catena mai exact, era o farmacista mirobolanta care flegmatic imi face...? (mai mult)
Bună seara! Cum este la un cinematograf? Eu nu am fost niciodată!
Buna ziua! Am o fiica, eleva in clasa a 10- a. Am fost sfatuita de catre doamna diriginta sa fac cerere de retragere, deoacere a acumulat multe absente si rista ca ramana repetenta. Doamna diriginta ...? (mai mult)
Stiți o marca de vin roșu nu contează demidulce sau demisec, pana in 150 lei? Ceva foarte bun! Fără tării și whisky
Alegem userul anului, ce spuneți?
Ce părere aveți despre modul în care sunt tratate animalele în România?
Cum a fost 2022 pentru voi? Un an plin de realizari, un an plin de regrete si dezamagiri sau un an care a trecut pur si simplu?!
Cum vedeți viitorul relațiilor de cuplu în contextul actual al tehnologiei și al rețelelor de socilizare?
Salut! Daca cineva mi-a trimis un colet prin posta Romana,azi, miercuri. Când va ajunge? Sunt cam 300km!
Scenariu ipotetic. Să zicem că în zona unde locuiți, apare peste noapte, în decursul a câtorva zile, scris cu spray de graffiti, un autor anonim care se semnează cu V de la Vendetta, eroul...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pisicile Aristocrate
Ai urmarit cu drag aventurile Ducesei si ale lui Thomas alaturi de pisicutele Marie, Berlioz si Tolouse? Afla cat de multe stii despre ei!