Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 24 Februarie 2025 sunt:
Voi observați ca în mare parte comedia românească înseamnă umilință altora și batcojura?
Salut TPU, caut un server de discord ceva caterinca, jocuri, daca aveți, să-mi lăsați link-ul in comentarii.
Buna TPU! Pe unde se gasesc in Bucuresti rachete de tinut in mana de Revelion? Piete/parcarile supermarketurilor? (Legat de discutiile in contradictoriu, stiu ca unele sunt ilegale, e vorba de o petrecere...? (mai mult)
De unde esti? Unde iti petreci revelionul?
Sunteți de părere că anul care vine va fi cel puțin în anumite privințe mai bun decât acesta (că în altele va fi la fel)?
Buna ziua, ce munti se vad din imprejurimile Slatinei (Olt)? Am observat ca se vad foarte clar cand este zapada pe ele, azi se vedeau foarte clar cand veneam dinspre Caracal, multumesc
Ceao! Ce mai faceți voi?
Cum sta treaba cu utilizatorii ignorati, pe aici? Am observat ca am 8 utilizatori care ma ignora - pokemoni! :) Treaba lor! :) Dar, observ ca dintre cei 8, imi apar doar 7 nume de utilizatori,...? (mai mult)
Pentru cei care au cont pe twitter, Cum incepi un cont de la zero? Cum iti faci prieteni pe twitter? E greu? Adica sa intri in vorba cu oameni si sa le reactionezi la postari apoi si ei sa iti reactioneze...? (mai mult)
Salut TPU! Voi imi recomandați sa imi cumpar un hoverboard? (Am 20 de ani și ma plictisesc;) ) FUNDA
Hey! Am o verișoara de 10 ani, căreia părinții i- au pus pe telefon aplicația family link... Va rog frumos sa imi ziceti ce sa faca, ca (scuzati cacofonia) sa nu îi apară mamei ei ca si- a instalat...? (mai mult)
Ce înseamnă pe Instagram pndtas?
În viață reușește mai multe cel care experimentează viața sau cel care studiază și învață? Sau cel mai bun este cel care le îmbină perfect pe ambele?
Cum ați caracteriza o persoană care are mereu cuvintele la ea, care este "the master of words" și are mereu argumentele și replicile la ea?
Salut! Am si eu o nelămurire. La noi la munca sunt acordate 21 de zile de concediu pe an la salariu de 6000 de lei! Eu am luat din astea 21 doar 10 zile liber, mai aveam 11 zile. Pe astea 11 zile ...? (mai mult)
De ce romanii folosesc ca drept jignire ''a suge p''? Adica, nu cred ca exista baiat caruia sa nu-i placa ca o fata sa-i faca oral, pe bune, la ce folos aceste ''injuraturi''? Nu e dubios?
Buna! Mi- am comandat de pe Elefant o carte foarte importanta, necesară pentru facultate. Am plasat comanda vinerea trecută, însă nu știu exact când urmează să fie livrata, nu am primit ...? (mai mult)
De ce oamenii Alfa sau șefii tind să nu se placă/suporte prea mult între ei?
Ce părere aveți când vedeți pe internet o poza cu o femeie nud sau pe cineva care se uita la femei dezbrăcate?
Ce parere aveti despre persoane care trebuie ele sa iti dea sfaturi despre ce sa faci tu in viata?
Au fost bune sarmalele anul asta? Sarbatori fericite
Salut! Ce faceți de revelion?
Jumătate din banii românului se știeee.Se duc pe incălzire, iarna e grea și nu stă omul sub 24 de grade. Celsius. Dacă descoperi pădurea fermecată cu lemne nelimitat pe ce vei cheltui...? (mai mult)
Am un prieten tot isi incearca norocul, daca injura un mafiot pe Facebook din zona oare vine ala sa il bata? Dar nu il cunoaste, asa isi face cineva un cont fals daca vrea sa il "lichideze indirect" ...? (mai mult)
Care a fost cea mai proasta glumă pe care ai auzit-o anul acesta?
Pe un om bogat nu l-a furat nimeni, niciodată.Dar uite că s-au găsit niște nesimțiți să-i ciupească cablurile de la incărcătoare chiar pe 25 decembrie.Cum de și-au permis?
Buna seara. Sunt curioasa dacă mai exista persoane in situația mea sau am înnebunit eu. Sunt necăsătorită, fără copii dar cu o viața destul de ok din exterior. Sunt in vizita la familie, familie...? (mai mult)
Salutare dragi prieteni! O intrebare pentru cei care au cunostinte in istorie/politica. Ce s- a intamplat intre 22- 25 decembrie 1989? Mai exact cine a tras in noi dupa 22? In acele zile Iliescu a zis...? (mai mult)
Daca ati avea bani si nu v-ar lipsi nimic, ce moft v-ati face? Ce v-ati cumpara? Ceva fara de care puteti trai, dar e scump si v-ar face fericiti
Buna seara! Am un volan cu pedale marvo gt-902 și vreau sa-l instalez la ps4, dar nu merge! Când dau la dispozitive pe ps nu îl vede! Ce pot sa fac?
Logica bate intuitia si orice alt forma de analiza? Eu zic ca logica te duce de la a la b restul intuitia e la nivel teoretic.
Stiti oameni care sunt dependenti de heroina, cocaina sau etnobotanice si se tin de joburi dar job greu, nu vanzator de ceasuri?
Ce parere aveti despre oamenii care dau bully?
Buna TPU, ce parere aveti despre BRAILA? Rog seriozitate (nu ma cutitati pls), dau funda.
Voi ce aprere aveti de astia cu iq scazut care vorbesc numai batai?
Voi ce parere de bancurile astea "stii ce a zis vulpea catre arici"? dar aia cu"e concurs sa la urs " eu le folosesc in sens asa mai ironic dar care- i faza cu ele ca mie nu mi se pare amuzant ce a zis...? (mai mult)
Bună! Cât consumă un convector pe gaz, doar pe flacăra de veghe? Dar un aragaz care fierb lapte de 2 ori pe săptămână și zilnic încălzesc lapte de 2 ori pe zi? Mulțumesc!
La remi etalat: la cate carti ramase pe tablita mai ai voie sa rupi? Spre ex daca mai am doua, mai pot rupe?
Sunteti de acord ca e suficient cat traieste un om 80 ani? Adica ce vreti sa faceti mai mult de 80 ani?
Daca iti personalizezi un tricou anti manele ai sanse sa iei bataie pe strada?
Nu e mai important sa iti placa jobul pe care il faci decat bani, bani, bani?
Daca te iei la cearta pe internet cu un smecher cu bani gata faci puscarie sau platesti bani grei pentru o injuratura? sunt oameni care pentru o bataie si isi iau doar o amenda de 5000lei si nimic mai ...? (mai mult)
Voi simtiti vreo diferenta cand beti vin din pahar special de vin si cand beti vinul din pahare normale sau de plastic?
E periculos sa te duci la club? M-as duce si eu dar mi-e frica ma taie cu sabia, asa am auzit si mi-e frica rau.
Am o spirala din os de animal de 50cm. Ce metode stiti pentru a o transforma din spirala in cercuri legate fara sa o CRAP?
Nu-i neapărat să răspundeți. Bucuriile voastre sunt on-line sau off-line?
Buna. Care este cea mai buna sampanie pe care o putem găsi in supermarket?
Mi se pare mie sau anul acesta a trecut îngrozitor de repede?
Buna! Sunt in primul meu an de facultate și as vrea sa îmi caut un loc de muncă, măcar pentru experiență. Părinții mei îmi trimit bani, doar că dacă nu o sa încerc sa acumulez cat mai...? (mai mult)
Buna! Eu am crescut la tara, iar la facultate m- am mutat in București, deci am ceva experiență cu ambele medii. Voi ce părere aveți, unde v- ar placea sa locuiți: la tara sau într- un oraș...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!