Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 24 Februarie 2025 sunt:
Buna! Eu am crescut la tara, iar la facultate m- am mutat in București, deci am ceva experiență cu ambele medii. Voi ce părere aveți, unde v- ar placea sa locuiți: la tara sau într- un oraș...? (mai mult)
Salut și crăciun fericit. Cineva cu chef de vorbă? Ma numesc Alex si am 23 de ani. Nu ma simt prea ok si nu am cu cine discuta acum.
E a 2 zi de Crăciun sunt beat, vorbește subconștientul pentru mine si sufăr enorm. Merg la sala de 4 ani, am luat un cățel sa am grija de el sa îl iubesc, merg cu el la plimbare dar degeaba,...? (mai mult)
Hey tpu.Am facut multe teste de personalitate si din cate se vede sunt o persoană introverta (din cate stiu eu introvert înseamnă sa fi mai puțin sociabil si sa iti placa mai mult activitatile interioare)...? (mai mult)
Am si eu o intrebare despre atacurile cibernetice, mai exact desore linkurile acelea dubioase din smsuri date de atacatori in numele bancilor de exemplu. Intrebarea este, poate de exemplu un atacator...? (mai mult)
Daca ai facut terapie 2 ani de zile la psiholog si abia simti cateva diferente desi ai facut tot ce ti-a dat credeti ca ar fi ok sa te lasi si sa incerci si la psihiatrie?
Stie cineva ce specie e viermele asta? https://i.postimg.cc/hjhZy4XT/20221213-084629.jpg
Până la urmă, a murit Kevin sau nu?:)
Buna TPU, am observat ca la o persoana de pe whatsapp daca trimit un mesaj apare doar o bifare nu 2. E citit dar nu livrat, sub nume nu mai scrie Ultima Accesare 10 noiembrie 2022 de ce? De ce apare...? (mai mult)
A fost cineva singur/singură cu colindul la cunoscuți și necunoscuți? Cum a fost?
Bună seara! Există cu adevărat Moș Crăciun? Dacă da, vreau să îl văd!
E Crăciunul.Stau in fața focului și mă gândesc.Cum să ajung să nu fac nici un reproș nimănui, nici măcar in gând? Ps. Deja la a nu face reproșuri verbale lucrez și a devenit pentru mine...? (mai mult)
Buna! Nu vi se pare că înainte sărbătorile erau mai frumoase, mai pline de bucurii și de puritate? Cel puțin pentru mine, așa pare. Când eram copil, facem aceleași lucruri în familie, ...? (mai mult)
Cum ați petrecut Crăciunul?
Crăciun fericit tuturor! Cum ați caracteriza gestul unei persoane, bărbat sau femeie, care în urma faptului că a fost părăsit/ă de partener/ă (subit, fără nicio explicație), în urma...? (mai mult)
Salut 1.Voi vă spălați pe față prin frecare? 2.De câte ori pe zi vă spălați pe față? 3.Ce se intampla daca te speli cu apa prea rece? 4.Dar dacă te speli cu apa prea fierbinte ce se...? (mai mult)
Cat de des consumi mâncare tip fast food într o săptămână? Cât de des îți pregătești tu mâncare?
Daca am pedometru pe telefon si ma apuc sa merg prin camera pana ajung la 5000 de pasi(cat am auzit ca e acceptabil pe zi) se pune ca miscare sau e prea putin?
Daca ar veni un razboi mondial 3 ce tari nu ar fi afectate grav si care nu ar fi afectate deloc?
Care sunt principalele bariere în calea dezvoltării durabile în România și cum pot fi ele depășite?
Destinul există?
Vouă ce v-a adus Moș Crăciun? Mie mi-a adus o pereche căști cu BT (finala de le bagi in ureche (și logic cum am mai spus acel telefon) la voi cum a fost?
Care sunt cele mai importante probleme cu care se confruntă România în prezent?
Salut. Nu stiu din ce motiv, dar TPU Imi pare un forum mult mai ''user firendly'' decat redditul, care a luat amploare foarte mare In ultimul timp. Voi ce ziceti? BTW: Merry Xmas tuturor!
Ca sa aiba loc un razboi clasic nu nuclear trebuie sa accepte si Rusii si NATO? Si 2. Putin doar el decide nu mai sunt si altii care sa refuze?
Care- i logica la faza "nu exista nimeni care sa ii fi dat parintii"? Mie mi- au dat parintii o masina spre exemplu, pai au muncit ei dar am avut noroc, ca n- am muncit eu pentru ea si altii, sunt multi...? (mai mult)
Ar trebui să ne concentrăm mai mult pe întărirea frontierelor noastre pentru a ne proteja de imigranți sau ar trebui să fim mai deschiși către aceștia și să- i acceptăm mai ușor în țara ...? (mai mult)
Ar trebui sa acceptam legalizarea marijuanei in Romania?
Eu nu am inteles niciodata chestia "ma ajuta mecanicul" da logic vorbind te ajuta ca nu poti singur dar e pe bani, " sa te ajute cineva" ca sa ii ramai dator inseamna fara bani, daca iti repara ceva ...? (mai mult)
Credeți că guvernul ar trebui să interzică religiile care promovează violența sau discriminarea?
Craciun Fericit alături de cei dragi, tuturor prietenilor mei de pe TPU. Chiar si neprietenilor.
Ce credeți despre femeile care au stat la procesul lui Ted Bundy pentru a-l susține pe acesta?
Salutare si Craciun Fericit la toata lumea! Prin decembrie 2018 iesisem cu frate- miu la o bauta intr- o zi de duminica.In seara respectiva ne- am pus bine pe baut:am baut cateva beri, vin, vin fiert,...? (mai mult)
Ce părere aveți despre Horia Constantinescu, președintele ANPC? https://www.tiktok.com/@horiaconstantinescuanpc Am văzut clipuri pe YouTube unde în controalele efectuate acționa destul de ...? (mai mult)
Credeți că poporul latin, dar în special cel spaniol are senzualitatea în sânge sau este doar o promovarea în media (telenovele/muzică) a acestui stil?
Ce părere aveți de bărbații care folosesc tot felul de măști faciale? Am o cunoștință care mi- a spus că se răsfață cu măști faciale de tot felul. I se pare normal. Voi ce părere aveți...? (mai mult)
Care este cel mai important factor care contribuie la îmbunătățirea calității vieții oamenilor într-o societate?
Ce credeți că ar trebui să fie principalul obiectiv al Uniunii Europene în viitorul apropiat și de ce?
Cat costa sa iei niste acumulatori la laptop? daca tii mult incarcatorul in laptop se scrie incarcatorul dar si acumulatorii si dupa trebuie sa-i cumperi? un electrician asa mi-a zis ca se strica tot.
Voi de unde va luati informatiile de exemplu vreti sa verificati daca se distrug acumulatorii la laptoop daca il lasi in priza mult timp, de unde va luati informatiile? sau de exemplu daca vreit sa aflati...? (mai mult)
Fara intrebari seara asta. Doar urari. SARBATORI FERICITE TUTUROR!
Stie cineva cum pot cumpara produse originale direct de la producator la pret de wholesale? Dau funda ms
Buna seara am sa VA DAU O VESTEE deci azi când tăticuțul meu a venit acasă am văzut că a ASCUNS CV in mașină (știți că v am mai povestit eu că el e taximetrist...in fine ) APOI când am MERS...? (mai mult)
Care este cel mai important lucru pe care l-ai învățat în ultima perioadă și cum a influențat acest lucru viața ta?
Cam cât timp ar trebui sa aștept dacă ma ignora?
Nu este o intrebare, dar voiam sa va urez tuturor sarbatori fericite! Un Craciun magic si un An Nou plin de realizări! ????????
In ce tari din Europa vreți sa plecati in vacanta la anul în 2023?
Ce părere ați avea despre un bărbat, care are istoric de escroc, bătăuș, corijent în școală, cămătar, dar care odată ajuns într- o funcție de conducere, să zicem șef la o instituție...? (mai mult)
Buna seara! Mestruatiea mi- a întârziat 2 zile. Ea trebuia sa- mi vina pe 15 decembrie, dar mi- a venit de 17 dec. As vrea sa mentionez ca am facut sex neprotejat in prima zi fertilă. (MESTRUATIEA...? (mai mult)
Salut TPU! Vin cu o situatie foarte ciudata si vreau sa vad raspunsurile voastre. La firma unde lucrez eu este o femeie care se uita mereu la mine fie de la apropiere, fie de la distanta din umbra cand...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Supernatural
Ai urmarit cu interes vanatoarea celor doi protagonisti dupa demoni, ingeri malefici si alte fiinte supranaturale? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!