Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 24 Februarie 2025 sunt:
Daca ai un job de 8 h si esti concentrat in alea 8h si dupa program te uiti mereu la filme si seriale poti sa iti faci o concentrare foarte buna din asta? daca esti tot timpul focusat?
Ati observat ca in general oamenii cu iq bun sunt pasionati de citit,filme, documentare? si astia mai slabi asa doar fotbal?
Voi ce parere aveti ce e asa amuzant in bancurile cu "stii ce a zis vulpea la arici"? sau stii bancul cu bufnita? ce e asa amuzant eu il folosesc sa ii ironizez pe astia care le fac ca sunt de prost...? (mai mult)
Daca ti- ai cumpara casa in Miami Florida (desi sunt sanse mai mari sa ma intalnesc cu un rechin) oare nu te- ai plictisi sa stai ca la orice alt loc de altfel? bine nu zic ca nu te- ai mai simti deloc...? (mai mult)
Ce sa fac dacă o fata care ii place de mine ma ignora? O ignor și eu pana ma cauta sau continui sa încerc?
Ce părere aveți despre bărbații care nu își îndepărtează părul de la subraț?
Oare sunteți fericiți de sărbători? Sau dacă s-a nimerit să fiți singuri asta vă face să fiți mai puțin bucuroși?
Am în față, cred, cel mai greu careu pe care l- am întâlnit până acum. L- am citit pe tot și încă nu am reușit să pun nicio literă. E un careu de 11 pe 11. Vă spun numai cum începe, ...? (mai mult)
Numai pe mine ma doare capul daca beau vin? Nici macar nu pot sa zic ca ma imbat asa rau, mai rau ma doare capul si mi se face somn
Va rog sa-mi spuneti (cine se pricepe) ce rezulta din arderea diluantului universal? E la fel ca la alccool? Rezulta doar dioxid de carbon si apa? Sau sunt si compusi toxici?
Oamenii au ales animalele în locul oamenilor deoarece nu s-au simțit iubiți și apreciați de ei?
Imi spune si mie cineva care e logica profesorilor? si la facultati e valabil de ce te freaca la cap? mai mult la facultate ca doar ai peste 18 ani si ei ce au de castigat ca esti tu prost si nu inveti?...? (mai mult)
Am o situație ciudată, poate voi puteți interpreta mai bine. O vecină mi- a făcut un serviciu (mi- a preparat un produs alimentar). În urmă cu un an de zile. Recent îmi reproșează că...? (mai mult)
Salut, am cumparat un microfon DOZA CX 516 pentru acordeon. Însă mufa de conectare e mica..cum conectez la mixer? Fundaa urgentttt!
Dacă un băiat tot îmbrățișează și săruta (pe obraz) o fata fără acordul ei, iar aceasta ii spune sa înceteze dar băiatul nu înțelege, cum se poate rezolva aceasta problema cât mai pașnic...? (mai mult)
Daca nu poti spune nu unui om ca nu vreau sa fac treaba x, ceva nu merge bine in creier? sau aia care tot insista sunt de vina? eu cred ca problema in e ambele parti.
Observ pe toate retelele de socializare nebunia asta cu austriecii. Dar toata lumea se leaga doar de Bancile austriece. De ce doar de Banci? Sunt romanii asa de limitati ca nu cunosc celelalte firme care...? (mai mult)
Voua va place singuratatea? gen sa stai sa te uiti la filme seriale singur,un documentar ceva? mie si de revelion imi place singuratatea, hai cu o gagica mai merge dar asa nu.
Dacă iau o pauza sa mai dau mesaje unei fete, ma va cauta vreodată? Și cam ce perioada ar trebui sa iau pauza, nu va crede ca nu ma interesează de ea?
Ce n-ați suporta deloc la o femeie? Dar la un bărbat?
SINCERITATE 1 Ați simțit vreodată că oamenii care se autointitulează "sinceri" sunt sinceri doar cu alții, dar niciodată cu ei înșiși? 2 Dacă da, de ce credeți că fac asta? 3 Este...? (mai mult)
Nu credeți că neiubirea o atragem tot noi? Este adevărat că la un momentdat am simțit cu toții că nu suntem apreciați la adevărata noastră valoare, dar nu credeți că tot având această...? (mai mult)
De ce credeți că oamenii sunt atrași de ceea ce fuge de ei și fug la rândul lor de ceea ce atrag ei?
Ce ziceți de un adevăr și provocare pe TPU? :) Așa ca de Sărbători, să destindem atmosfera. :)
Aveți curajul de a dezvălui care e viciul vostru, dependența voastră, "drogul" vostru preferat? :D Al meu este Adrenalina care zic că e și cel mai sănătos, dat fiind că e produs de propriul...? (mai mult)
Desenele The Simpson chiar au prezis moartea Reginei Elisabeta? Și multe altele? Adica au plănuit că eu cred că sunt mana in mână cu Iluminatti, așa cum Iluminatti e asociat cu marca Balenciaga!...? (mai mult)
Știe cineva daca Fan Courier livrează vineri, înainte de ajunul Crăciunului?
Situatie de fapt! Se ia una bucata gospodina aflata in preajma sarbatorilor (sa zicem Craciun). Cu o saptamna- doua (sau chiar mai mult) gospodina noastra (super, as zice) se apuca sa faca curat in...? (mai mult)
Argintari tiganii sunt nemțoi tigani? Vreau un răspuns pentru cei care chiar știu...dau fundă.
Cum vi se pare ideea ca educatia din scoala e foarte slaba si nu te pregateste pentru o cariera? In strainatate au rezultate mai bune pentru ca educatia din scoli e net superioara, in Japonia ii lasa ...? (mai mult)
Studiile spun că un om normal ar trebui să experimenteze până la 14 atingeri pe zi. Ăla ar fi maximul de atingeri pentru a se dezvolta și trăi normal. Găsiți asta în cartea Eliberarea Copilului...? (mai mult)
Credeți in miracole?
Testele de iq de pe net si cele de personalitate credeti ca refleca cel putin un mic adevar? La mine unul au iesit apropiate de adevar, iq 110, pai da si la scoala nu eram nici cel mai destept nici...? (mai mult)
De cand a devenit TPU site de matrimoniale? Ca primesc mereu mesaje in privat de genul "vrei sa ne cunoastem?" Si nici macar nu sunt activa pe site-ul asta
Ce sa fac dacă nu răspunde la mesaje: dacă voi continua cu mesaje par disperat, dacă nu o caut 2-3 zile poate crede ca nu ma interesează?
Aveți vreo idee de ce pe Instagram îmi apare ceva de genul '' persoana x a distribuit 8 postări? '' Și când apăs sa vad despre ce e vorba, nu mai apare. Nici la setări nu merge
Cărei fantezii/gând/năzuință nu ați dat niciodată curs/frâu liber, dar vă macină cotloanele minții și nu vă lasă să trăiți împliniți că nu v-ați îndeplinit-o?
Dacă nu a răspuns la un mesaj după cât timp trimit altul? Fără sa par insistent? Dacă aștept 2 zile sa vad dacă ma va cauta ea este bine sau o pierd de tot?
Fiți atenți la următoarea situație: Să zicem că în colectivul vostru de muncă vine un angajat nou. Acest angajat nou are un vibe de inocent, are și aspect copilăresc, este introvertit, rezervat,...? (mai mult)
Bună! Cer un sfat ce la voi, că nu știu ce fac. Vorbesc de ceva luni cu o tipă, am făcut se*x cu ea, i- am împrumutat bani, ofer tot. Vorbim în fiecare zi. Ne- am trimis nud. Mai mult eu ofer,...? (mai mult)
Ce inseamna cand cineva iti continua visul?
Buna! Sunt însărcinată în 20 de săptămâni. Ieri m- am aplecat sa iau gunoiul și mi- a pocnit spatele. Am vorbit cu ginecoloaga și a zis că nu am voie decât la indometacin unguent, însă nu...? (mai mult)
Cum procedez corect în situația în care o fata pe care am văzut-o de 2 ori și am vorbit câteva zile prin mesaje, dintr-odata nu mai răspunde de 2 zile la mesaje?
Credeți că în viața asta noi chiar iubim și suntem iubiți sau suntem doar ființe sociale care ne bazăm pe colaborare și participare la un grup?
Cum v- am spus, astăzi am fost la film cu elevii mei. :) Am avut emoții deoarece credeam că nu am să- i pot stăpâni, dar copilașii au înțeles că e o răspundere și chiar au fost exemplari,...? (mai mult)
Care a fost momentul/clipa când ați simțit detașarea supremă, acea detașare în care simțeai corpul tău, dar vedeai doar ceea ce era în mintea ta, simțeai plutirea, simțeai că nu mai ești...? (mai mult)
Salut, am observat mai multi oameni ai străzii care respira intr-o punga, stiti cumva de ce?
Salutare TPU! As dori sa imi fac abonament pe Duolingo pentru a invata o limba, dar e cam scump sa- mi fac singur. As vrea sa mai strang inca 5 persoane sa fac planul de familie. Este cineva interesat...? (mai mult)
Știu ca e foarte tarziu pentru remediere, dar oare cum de s-a întâmplat sa am spatele capului asa de plat? Ma oftic uneori când strica aspectul din profil.
Bună, o intrebare, eu îmi fac poze cu sneapul și le salvez fără sa le trimit la nimeni. Prietenii adăugați la sneap le pot vedea?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Family Guy
Te-ai amuzat si tu privind aventurile familiei Griffin? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat al acestui serial!