Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 24 Februarie 2025 sunt:
Saluatare TPU! Care este sortimentul vostru de branz preferat? Cel de vaca,oaie, capra sau bivolita? Si care este cel mai sanatos si nutritiv?
Salut TPU, am observat la Instagram ca imi scad faloweri iar dupa un timp reapar, e posibil sa fie vreun bug, vi s-a intamplat? Dau funda
Am o nelamurire legat de Turcia. Peste tot aud ca e o tara musulmana, inclusiv pe Erdogan care tot face propaganda, insa daca stau si ma uit in inter, nu pare deloc asa. Ma uit la piesele muzicale...? (mai mult)
Bună ziua. De ce fetele în ziua de astăzi nu mai știu să aprecieze bunătatea omului? De ce toate sunt cu fițe și figuri și cu tot felul de șmecherii? De ce să cred mai importante și...? (mai mult)
Ce parere aveti de despartire? Ce faceti atunci cand iubirea care a fost odata nu mai este? Cand incercati totul pentru nimic...ca un soim in vazduh care isi pierde incet puterea de a zbura, asa as defini...? (mai mult)
La mine in oras fulgera si tuna de crapa pamantul la ora asta, in 29 de ani este prima iarna cand sunt martor la asa ceva. Vi se pare normal?
Scenariu pur ipotetic. Să zicem că primarului din cartierul/orașul unde locuiți, i s- ar vandaliza cu spray de graffiti gardul. Pe gard ar fi scrise lozinci batjocoritoare în rimă, dar nu la...? (mai mult)
Ce înseamnă,, te bengavel cio sorora te hohavaua,,? Țigănească
De curiozitate, câți dintre voi credeți că întrebările pe care le pun se referă la mine, chiar dacă le adresez la persoana a 3-a? Câți dintre voi și în procent de cât?
Buna ziua mă cheamă Elvis și îmi place de colegul meu Cornel. Însă sunt tigan. Credeți că va fi o problema?
Credeti ca fotbalistii si microbistii sunt cea mai joasa speta de oameni? Ia uitati ce s- a intamplat prin Franta cu campionatul... Trecatori batuti pe strazi, oameni calcati cu masina, vandalism, ...? (mai mult)
Bună! Este prima dată când expediez un colet și am ales să o fac prin Poșta Română. Întrebarea este dacă destinatarul este nevoit să meargă la un oficiu poștal pentru a ridica coletul sau ...? (mai mult)
Salut! :) De ce o fată mă păcălește că are prieten, dar de fapt nu are deoarece așa simt eu cu siguranță și m- am și interesat oarecum? Însă eu cred că mă place și asta mi- a spus o persoană...? (mai mult)
Am 21 de ani și am plecat de la locul de muncă, lucram la Lidl vânzător.De luni merg la centru de recrutare, vreau sa ocup un post ca și rezervist, mai mult nu pot ca am doar scoala profesionala ...? (mai mult)
Buna seara TPU am o intrebare, is oare singurul baiat care are un păr atat de des adica am un oar gros si des de zici ca is femeie doar eu il al asa?
Știe cineva cum se numește melodia? https://www.zedge.net/ringtone/fcb10974-19fd-4ddb-92d1-3 f62363da4cc
Ceva recomandari daca sunt gay? FARA HATE VA ROG
Exista persoane cu vreo forma (sau mai multe) de sinestezie pe aici? Stiu cum se manifesta si teoretic, dar si practic, insa am curiozitatea de a auzi (citi) in mod direct de la altii cum se manifesta...? (mai mult)
Să zicem că o persoană e din fire aprigă, iute la mânie, dar datorită (auto)educației încearcă să fie cât mai calmă și manierată în condiții de stres și conflicte. Să zicem că e șicanată...? (mai mult)
Cine știe unde se afla arhiva ITSAIA Brașov din ani 1980-1984? Să-mi dea o adresa va rog, mulțumesc.
Va pregătiți de sărbători?
Am o fostă colegă de muncă cu care nu am lucrat multă vreme, dar cu care m- am înțeles excelent. Continuăm să ținem legătura prin mesaje (WhatsApp) doar că sunt anumite aspecte. De exemplu,...? (mai mult)
Ce părere aveți despre orașul Oltenița din Județul Călărași?
Salut..cine mă poate ajuta si pe mine? Am și eu o bandă led R.G.B si as vrea să o conectez la o boxă subwoofer și sincer nu mă pricep???? Vă mulțumesc ????
Cum imi pot da seama ca o masina a fost, de fapt inmatriculata in Spania? ( Masina fiind adusa recent in Romania ). Ma refer dupa numerele de inmatriculare? Cu ce difera ele de cele normale, sau nu...? (mai mult)
Ce fel de numere de inmatriculare sunt numerele acelea rosii, si multe ale masinilor? Cu ce difera ele de cele obisnuite?
V- ati cumparat careva lanterne sau panouri solare? ( care se incarca cu ajutorul luminii solare )? Ma intereseaza in special marcile bune de LANTERNE solare! ( + un pret, macar aproximativ cu link...? (mai mult)
De ce trebuie sa muncim atât de mult doar ca să supraviețuim?
Cum pot sa pun subtitrari in engleza la videoclipurile deja postate pe yotuube?
Voi va asumati tot ce faceti? Asa zic multi ca isi asuma dar eu personal nu prea am cunoscut multi care o si fac, multi dau si gura doar ca sa se bage in seama si am impresia ca adevarul le provoaca teama,...? (mai mult)
Incotro se indreapta tara asta cand tinerilor le sta mintea numai la gagici iar la scoala in loc "sa- ti arunci ochii" la ce scrie pe tabla ti- i arunci la profesoara ca vine in fusta scurta, refuz sa...? (mai mult)
Salut TPU! Cum ar fi fost Columbia daca Pablo Escobar era presedintele tarii si avea toata puterea in maini? Ar fi intervenit puterile internationale sa il rastoarne de la putere? Si cum ar fi fost ...? (mai mult)
Vreau să învăț mai bine engleză și consider că un mod bun de a face asta este să intru în legătură cu alți vorbitorii de limba engleză din toată lumea. Cum aș putea face asta, soluții ...? (mai mult)
Salut, aș dori să știu dacă există medicamente care să- mi taie complet dorința de sex și care să mă facă să nu mai fiu atras de femei? Castrarea chimică este disponibila în România la...? (mai mult)
Bună TPU! Azi mi- au venit în același timp 2 facturi la curent, prima are data scadentă 10.12. 2022, 325 lei și a doua are data scadentă 15.12. 2022, 477 lei. Ce înseamnă asta? E normal ...? (mai mult)
De ce persoanele care nu ne suportă ne văd doar defectele și chiar dacă avem calități și facem lucruri pozitive, ele se axează tot pe părțile negative?
Aveti idee ce inseamna expresia:"a lua pe cineva la pachet"? Il intrebasem pe admininstratorul caminului privat in care am locuit daca in camin pot sta doar studenti sau si alte persoane si a zis:"Doar...? (mai mult)
Salutare TPU! Ce mai faceți, dragii mei? Cum a fost anul 2022 pentru voi și ce așteptări aveți de la 2023? Nu am mai intrat aici de 5 luni bune, poate și mai mult. Pur și simplu m- am detașat...? (mai mult)
Pe teleanoym primești oare mesaje doar de la persoane reale?
Ce părere aveți despre cei care țin un jurnal intim unde își scriu gândurile? Ce face diferența între ei și ceilalți care nu simt nevoia să-și așterne gândurile pe o hârtie?
Cum pot sa-mi atrofiez partea emotionala? Sa-mi predomine doar cea analitica, logica? Si 2 un extrovertit poate sa intre in depresie?
Ce credeti, prostii nu se streseaza cum zice Cheloo? Nu stiu ce sa zic, eu zic ca sunt si prosti si mediocri si destepti care se streseaza, parerea mea.
De ce sunt unii "destepti" care zic ca astia care se apuca de "smecherii" politia, guvernu, jandarmeria la final or sa "pateasca ceva rau"? Eu din ce vad sunt n oameni care sunt corupti si nu au patit...? (mai mult)
Voi ati intalnit oameni destepti dar care nu au deloc rabdare?
Aud tot mai des stiri laudative pentru cat de multe masini electrice s- au vandut. Vad ca se dau vouchere de valoare foarte mare pentru achizitionare de masini electrice. Deci, se incurajeaza asta. Cat...? (mai mult)
Nu e o chestiune de sansa faptul ca cuiva ii place o meserie? Adica gen nu controlezi tu ce iti place si ce nu, depinde mai mult de organismul tau, nu alegi tu daca iti place o savarina sau un job, ...? (mai mult)
Ce semnificatie are :"jocul se termina când regina e distrusă nu când un pion îți ia regele
Dacă ar fi să vă asociați personalitatea cu un animal/reptilă/insectă, care ar fi acela/aceea? Eu cu un cameleon.
Voi sunteti cu "turma"sau aveti propriile principii? Eu uneori da, uneori nu!
Salutare comunitate! Ce tip de miere de albine va place? Salcam, rapita sau altele? Dau funda.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Corpul uman
Corpul uman este o "masinarie" care ne surprinde tot timpul. Testeaza-ti cunostiintele si vezi cat de multe stii despre acesta!