Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 24 Februarie 2025 sunt:
Deci exista 3 tipuri de oameni "unul care are centrul motor, altul intelectual, altul emotional, ce m- ar interesa pe mine, baietii astia cu centrul emotional pot sa intre in depresie? Ca ei sunt cu emotiile...? (mai mult)
Voi sunteti buni organizatori? Poti sa ai iq bun si eq bun dar sa fii slab organizator?
Daca spun unii "destepti" ca nu conteaza deloc mediul de unde vii, ci doar "tu" nu zic, evident ca depinde de tine intr- o mare parte, de munca ta, evident, dar mai depinde si de factorii exeterni, dar...? (mai mult)
Vreau sa va cer sfatul. Sunt intr- o situatie destul de delicata. Am decis sa postez acest mesaj pentru ca am ajuns la capatul puterilor si nu am la cine cere ajutorul. Situatia este in felul urmator: ...? (mai mult)
Va place compotul? Dau funda
Toti introvertitii au probleme cu stima de sine? Ce avantaje credeti ca are un introvertit fata de un extrovertit?
Cer și eu un sfat, o opinie, o ceva (o sa va amuzați mult și chiar de nu o sa râdeți, tot o veți face) :) Am o slăbiciune, mă deprimă mult când vine sezonul asta cu tăierea porcului. Poate...? (mai mult)
Desi nu ma consider o persoana prea stralucita, mereu am avut o atractie fata de persoanele inteligente, mereu cand dau de cate cineva cu care am o discutie intensa si avem amandoi informatii din acel...? (mai mult)
Ce este amintirea din copilăria ta pe care ți-ai dori ca copiii de astăzi să o experimenteze?
Persoane diagnosticate cu adhd sunt pe aici?
Cunoasteti oameni care au reusit pe plan financiar dar viata lor de familie e praf, gen au anxietate, depresie, cum alte cuvinte sa aiba doar bani in rest sa fie prafi pe toate planurile si 2. Ati ...? (mai mult)
Îmi puteți spune cum petreceau bunicii Craciunul? Detaliat! Mulțumesc!
Buna dimineata TPU, intrebarea mea este ca daca eu am recunoscut ca sunt prost adica eu imi zic ba is prost, practic sunt prost odata ce am recunoscut ca sunt prost?
Salut! Daca ii vizualizez unei persoane pe Fb o compilatie video/reel și nu am la prieteni acea pers, ei ii va apărea ca i-am vizionat videoul sau cum naiba se numește?
Credeti ca barbatii in general, sunt mai reci sau hai sa spunem mai rezervati decat femeile? Tocmai am avut o conversatie cu un grup de trei persoane, doua femei si un barbat. Fetele erau deschise, ...? (mai mult)
Care credeți că sunt cei mai eficienți și fac investigații mai bune: jurnaliștii de la România te iubesc, RISE Project sau Recorder?
Andrew the Giant. Stie cineva sa imi spuna cate ceva despre acest personaj? Daca imi raspundeti numa' cu linkuri va dau block :))
Salut, vreau sa stiu si eu de ce unii oameni sunt asa. De exemplu i- am spus unui coleg ca azi am venit de la 9 si el dupa se duce la alti colegi si le spune ca am venit de la 9 dar sunt mai multi care...? (mai mult)
Ce faci când simți că viața ta se prăbușește?
Hey lume, cum reactionati în situația asta scăpată de sub control? Mergeți cu autobuzul și găsiți un loc liber langa cineva (Desi mai erau și altele) dar sunteți prea obosit și va așezati ...? (mai mult)
Românii din străinătate nu își iubesc tara, nici cei din România corect? Nu ar fi mai bine sa ne vindem altei tari?
Bună. Am o intrebare. Matusa mea este născuta pe data de 14 decembrie 1980. Cati ani urmeaza sa faca? Ma tot contrazic cu vara mea ca vrem sa- i facem un cadou un tort cu varsta ei si nu stim care e,...? (mai mult)
Ce parere aveti despre razboi? De ce simt oamenii nevoia de a se razbuna?
De ce o parte dintre persoanele care au avut parte de abuzuri (violență fizică, verbală) în copilărie/adolescență, tind să devină irascibili și dominatori la maturitate?
Salut TPU! Am o întrebare legata de masini. A mai avut cineva sau are, un BMW 316i e90 facelift de 1.6 benzina 122cp? Vreau sa imi iau unul pentru oras si as vrea sa stiu cat consuma in oras si in medie,...? (mai mult)
Daca am categoria D plus atestat pot conduce un microbuz cu 11 persoane in el? Mai imi trebuie ceva la mana? Hai sa va vad
Bună seara! Există zâna măseluță?
În afară de Marius Csampar, începând cu anii 2000- 2001, nu prea au mai existat cazuri de criminali în serie în România( Dincă nu se pune, deoarece lucrurile sunt mai complicate și nu toate...? (mai mult)
Dacă porți caciula groasa, gluga Ai șanse să primești curent?
Ce parere aveti despre acest boicot impotriva firmele austriece?
Întrebare inspirată dintr- un episod al serialului Lecții de viață, mai exact: https://youtu.be/7sMJnyfP56g Chiar dacă este ficțiune ceea ce e prezentat acolo, să zicem că s- ar întâmpla...? (mai mult)
De ce îmi răspunde doar la mesaje dar când o sun la telefon nu răspunde?
De ieri nu am mâncat nimic. Am fumat toată ziua și nu am avut pofta de mâncare. Nu mi e rău sau sa am stări de greață. Vorbesc cu o fată, m- am întâlnit cu ea și după gândirea mea cred ...? (mai mult)
O cam lalaie cu deficitul de politisti, jandarmi in tara de 10 ani ce facem ca daca tot bagam miliarde de politisti si jandarmi care nu produc, restul tarii ce facem? dam banii cui nu produce si astia...? (mai mult)
Or sa iasa politistii, pompierii si jandarmii la pensie dupa 50 ani, mai exact la 55? salariu bun, pensie buna, toata lumea vrea la jandarmi si armata si toata lumea intra de ce? pentru ca se intra usor...? (mai mult)
Bună va rog sa ma ajute cineva Dacă motanul meu a plecat de acasă are aproximativ 8/9 luni este a 4 a noapte care a plecat Dar mai am pisici și nu a fost singurul care a plecat din fata uși toți...? (mai mult)
Heei, ce mai faci?
Salut! Am 28 de ani și am o curiozitate in legătură cu piercing- urile si tatuajele. Există vreo influență în a nu te place nicio fată cumva? Eu așa cred, la această concluzie am ajuns, însă...? (mai mult)
1 Ați văzut documentarele cu Dahmer sau filmul de la Netflix? 2 Ce credeți despre el? Despre povestea lui? 3 Credeți că el avea traume în spate (deși în documentar auzisem clar că el susținea...? (mai mult)
Voi ce țigări fumați și recomandați aia care zic că fumatul nu face bine să ignore întrebarea
Salut am o întrebare Ce țigări îmi recomandați să aibă gust bun dulce nu chimic și să fie de 0.7 max 0.8 aștept răspunsuri
Ce mai faceti? Unde va petreceti sarbatorile?
La 17 ani și 9 luni se poate face școala de șoferi, iar la 18 ani și 1 zi se poate da examenul. Întrebarea mea este cu cât timp se pot face toate investigațiile necesare pentru dosarul acela? Înainte...? (mai mult)
Considerați că ar fi bine să fie un drept public pentru ca oamenii să aibă liber acces la contractele pe care o primărie sau un municipiu le cace cu o anumită companie pentru a desfășura acele...? (mai mult)
Cum se organizeaza corect secret santa? fara ca persoanele sa faca schimb de bilete intre ei?
Salut! Am o intrebare pentru voi, soti, sotii sau intr- un alt fel relatie... aveti si voi iritarea asta: sotia nu se joaca, nu este interesata de explorarea si reactia penisului vostru? Un scurt ...? (mai mult)
Ce inseamna "basic as f.uck"? cand vorbesti despre o persoana
Pt cei care ați vizitat târgul de carte gaudeamus din București, există și edituri religioase care expun literatura religioasa? Și dacă da, se cumpără cărțile?
Ce va inspira zilnic?
Salut Imi explica si mie cineva ce scop are tot boicotul asta asupra firmelor austriece? Au avut cumva firmele si bancile austriece vreo putere de decizie politica In ceea ce priveste aderarea Romaniei...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Family Guy
Te-ai amuzat si tu privind aventurile familiei Griffin? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat al acestui serial!