Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 24 Februarie 2025 sunt:
Salut Imi explica si mie cineva ce scop are tot boicotul asta asupra firmelor austriece? Au avut cumva firmele si bancile austriece vreo putere de decizie politica In ceea ce priveste aderarea Romaniei...? (mai mult)
Ce părere aveți despre cei care se inspiră din filme atunci când comit fapte ilegale?
Am si eu o intrebare.am fost la priveghiul unei matusi mai batrane si cum stateam eu acolo asteptand sa se termine odata si sa plecam pentru ca imi dadea fiori imaginea aia cu ea, era foarte palida complet...? (mai mult)
Buna TPU! Am o răceala banala, (nas înfundat, tuse seaca) nimic grav pana aici. dar după ce am țipat am răgușit și abia mai pot sa vorbesc. Nu am pățit niciodată așa, ma si panichez. Este...? (mai mult)
Sa presupunem ca luna aceasta am consumat 1.000 KW - cat imi va fi factura la curent? CUM O CALCULEZ? SI LA CE PRET?
Scrie numărul tău norocos aici, cu aceste numere voi face un bilet la loto
Daca v- ati trezii intr- o dimineata si ati observa ca sunteti singuri in oras/sat, ca nu mai este absolut nimeni in afara de voi si ca nici semnal la tv telefon si internet nu mai e, care e primul lucru...? (mai mult)
La ce program lucrati si va convine, ati vrea sa schimbati? eu zic ca cele mai bune sunt alea 24/72 24/48 pompieri, 12/36, /12/24, si la 8h e ok. Opinia voastra? Eu unul de asta recomand pompierii, ...? (mai mult)
Daca totul se castiga prin vointa cum as putea si eu sa ajung ca Nikola tesla, sa am iq lui? ca tare mi-s curios sa-mi spuneti pasii exacti.
Daca nu te insori gata n-o sa fii fericit? eu zic ca nu e o regula poti sa traiesti frumos si in singuratate, voi ce ziceti?
Nu credeti ca sunt avantaje si in viata de adult? poti lucra unde vrei, asa scoala nu poti s- o schimbi daca vrei numai tu, ai bani si poti face ce vrei cu ei, poti sa prinzi gen post de profesor si ...? (mai mult)
In mediul privat nu se intra deloc pe pile? eu zic asa patronul are nevoie de oameni buni, numai ca din 10, isi permite sa angajeze 3 rude daca sunt cat de cat ok ca trag ceilalti 7 pentru el, dar cu...? (mai mult)
Voi ce ziceti fara bac faci ceva in viata? adica poti sa te faci electrician, sunt joburi ok dar sansele de reusita in viata fara bac sunt mai mici, voi ce ziceti cunoasteti multi care au reusit in viata...? (mai mult)
Eu nu am inteles si nu o sa inteleg niciodata, daca nu iti convine de ce interebare pune cineva aici sau iti da cineva bully, e viata virtuala, ai butonul de block, sau aici nu bagi in seama intrebarea...? (mai mult)
Voi ce spuneti oamenii foarte inteligenti prefera mai mult documentar seriale decat sport?
Lumea in afara de ce e pasionata? seriale,fotbal,dar ce predomina la ei? Franta de exemplu, Germania,Norvegia, Japonia?
Buna! Cum este prima sesiune din facultate? Voi ați avut restante in primul an? Mie îmi e teama, dar chiar daca voi avea restante, o sa le dau pe rând și nu o sa mă demoralizez.
V- am prezentat recent un scenariu în care vă spuneam despre o persoană care nu suferă de afecțiuni psihice sau tulburări de personalitate, dar alege ca ieșire din banal și din dragoste pentru...? (mai mult)
Cum devii mai feminina
Nu vi se pare aiurea ca nu sunt deschise pana mai tarziu locurile importante, gen bancile avand in vedere ca majoritatea oamenilor muncesc ziua? Cand aveam program pana la 17 nu aveam niciodata timp sa...? (mai mult)
Daca esti baiat/barbat si vezi pe strada o necunoscuta care iti place mult, e normal sa te duci la ea intreband- o cum ii spune pe Facebook? Voi ce credeti, e o abordare cat se poate de normala sau, ...? (mai mult)
De unde as putea invata limba germana de la 0?
Care se mai uită pe la Acces Direct e probabil la curent cu atacurile asupra Mirelei Vaida comise de către o femeie care, chipurile, ar avea probleme psihice. Acea femeie a intrat dezbrăcată în...? (mai mult)
"Banca Comercială Română" ( BCR ), este o bancă Românească sau este o bancă Austriacă așa cum se aude de la multe persoane?
Deci ma roade de luni, de ani de zile nu a vorbit niciodatata o fata cu mine, motive? sunt cu miile, dar nu conteaza asta, eu am auzit ca ar manca banii munciti de mine la serviciu, e adevarat? intial...? (mai mult)
Voi ce ziceti nu este diferenta mare dintre un copil crecut la tara si unul la oras? eu zic ca cei de la oras beneficiaza de mai multe chestii, scoala mai buna, oameni de la care ai sa inveti chestii,...? (mai mult)
In perioada comunista se dadeau filme gen crima, thriller, drama? adica gen cum era godfather? si 2. erau tari comuniste, unde comunismul era aplicat macar decent?
Voi la o tulburare pe cine ati miza pe un psiholog sau psihiatru?
Am o intrebare legata de site- ul https://operator- flexibil.com. Este legit? A mai lucrat cineva pe el? Poate spune cineva daca e in siguranta inscrierea si pasii urmatori? Pentru ca presupune verificarea...? (mai mult)
Bună ziua TPU! În calitate de cititori preferați ca la sfârșitul cărții să vi se dezvăluie tot ce nu ați înțeles pe parcursul cărții sau vi se pare mai interesant să rămâneți cu niște...? (mai mult)
Oamenii inteligenti si cei care au incredere in ei, nu comnsuma alimente nesanatoase?
De ce se numeste ciocolata de casa daca o cumparam de la magazin?
Am un prieten care nu a facut proba parazitologica (cea de scaun), si el a photoshopat si xeroxat una la imprimanta. Eu i- am spus ca nu e bine, dar el a facut- o si a predat- o la scoala pentru practica. ...? (mai mult)
Bună! Duminică seara cei de la Instagram mi- au suspendat contul, iar marți seara mi l- au dezactivat. Aș vrea să- mi recuperez contul, dar nu pot solicita o nouă analiză. Mai este vreo șansă...? (mai mult)
Bună ziua! Pe cât se încep colindele? Se poate și de azi? Si dacă da cu ce se merge?
Buna, Stiti vreun site de socializare/dating pentru persoane asexuale?
De ce ar avea cineva cu mine ca eu vreau sa ma dezvolt pe mai multe planuri? eu sunt judecat ca nu vreau neaparat bani multi, eu vreau asa sa- mi dezvolt iq, eq, bani sa- mi ajunga, ceva sa- mi placa...? (mai mult)
Strainii in principiu muncesc mai eficient in alea 8hsau mai fac ceva si dupa program? de noi europenii vorbesc, iar japonezii sunt inteligenti? eu am inteles ca ar sta bine pe emotii dar nu si pe creier,...? (mai mult)
Ce părere aveți despre fetele care dansează în clipurile maneliștilor?
De ce sunt oamenii asa grabiti, in general? Foarte rar intalnesc persoane cu virtutea asta a rabdarii. De ce multi au impresia ca daca nu se grabesc, se termina lumea aici si acum?
Care va place mai mult? https://www.emag.ro/alpha- industries- pantaloni- cargo- cu- benzi- decorative- maro- caramel- 31- 128202- 13- 31/pd/DK6ZPFMBM/?ref=fav_pd- title https://www.emag.ro/trening- ...? (mai mult)
Merita sa faci clapele la pas, la pa4x 76key?
Salutare tuturor! Anul acesta as dori sa organizam in familie secret santa, însă noi suntem 5 persoane și nu ne iasă la calcul. Adică unul rămâne fără cadou. Știți cumva vreo varianta cum sa...? (mai mult)
Bună! Vreau sa va povestesc că am inceput acum ceva timp sa comunic cu un băiat pe Facebook, la început totul ok dar pe parcurs a devenit foarte sâcâitor cu mesajele, cu apelurile foarte dese, ...? (mai mult)
De ce de cate ori cand caut proiecte in Java si Python pe Google gasesc si cu interfata grafica, iar cand caut in C+ + deloc sau foarte rar? Nu prea se fac aplicatii cu interfata grafica in C+ + in ...? (mai mult)
Salutare la toată lumea vreau să întreb ceva daca cineva ii judecător și stau in chirie poate să îmi facă dosar penal daca nu are dovezi! Mulțumesc
Ce cadou sa iau la un băiat de 14 ani de secret Santa până în 50 lei?
Daca ar pica bani din cer, i-ati lua sau ati prefera sa lucrati in continuare pe 2000lei pe zi?
Inginerii, programatorii, oamenii destepti in general oare cu ce isi ocupa timpul liber? filme, seriale, calatorii, sunt workaholici toti? Oricum chestii din alea 4 practica, clar nu se uita la bravo,...? (mai mult)
Salut, cum se încarcă un set pe korg pa4x, peste sau sters apoi pus setul Butonul rosu de pauza, START se misca putin daca tii degetul.pe el?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.