Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 24 Februarie 2025 sunt:
Buna dimineata, un amic de- ai mamei din Canada i- a trimis ei 5000 de euro prin email. Ea nu il cunoaste personal, doar vorbeste cu el pe net si atat. Poate sa o caute politia? Daca banii aia sunt furati...? (mai mult)
Cum ați numi o persoană care se apucă de infracțiuni minore (pe timp de noapte) doar pentru a crea controverse în zona unde stă, să vorbească lumea și poliția despre ea, "infractorul misterios...? (mai mult)
Informația e la un click distanța, la o rasfoire de pagina, la o apasare de buton etc. Cum faceți fața? Pe ce criteriu va bazați ca acea informatie e adevarata sau menita sa va manipuleze percepția...? (mai mult)
Tot aud profesori care se plang ca sunt batuti de elevi dar cum e posibil? Eu am terminat acum un an liceul dar la noi se statea drept la ore profesorii erau foarte de treaba si atunci eram atenti Cum...? (mai mult)
Ce ați crede despre două persoane adulte care se apucă de furat doar pentru adrenalină și atracția de pericol? Cei doi ar fi femeie și bărbat, parteneri și complici. Nu ar face "găinării",...? (mai mult)
Salutare la toata lumea! Cum ar fi fost Romania daca Dan Diaconescu castiga alegerile parlamentare din 2012 si obtinea o majoritate parlamentara care il propulsa ca prim- ministru? Cum ar fi fost Romania...? (mai mult)
Cum interpretați când scrieți cuiva pe WhatsApp iar acea persoană vă răspunde sec, doar cu emoji-ul "deget ridicat"?
Buna ziua astazi am fost foarte nesimtit in metrou eram la metrou spre gorjului si pe ruta asta e cersetori multi mereu Problema e ca am vazut un cersetor care cerea bani si nu i- am dat Ala care canta...? (mai mult)
Ce parere aveti despre activistii pentru ulei? Ce au facut inainte sa ajunga sa arunce cu supa in tablouri si alte chestii absurde de zic ca nu ii asculta nimeni? Gen concret au facut ceva sau zic doar...? (mai mult)
Am febra 38.2 daca stau la căldură o să scadă sau o să crească?
Am febra 38.8 daca stau la cald scade sau creste temperatura?
Buna, sunt clasa a 9- a si vreau sa ma transfer in clasa a 10- a la liceu de arte " Octav Bancila " din Iasi si am niste intrebari. 1. Cand e sa ma transfer, trebuie sa dau ceva test? Daca da, de care? ...? (mai mult)
Buna TPU. Cum pot sa am mai multa incredere in oameni? Simt ca uneori cu oricine as vorbi ma minte sau vrea sa ma manipuleze dupa bunul plac. Sau faptul ca nu ma pot baza pe anumiti oameni. Si nu stiu ...? (mai mult)
Salut. As vrea sa aplic pentru un credit bancar si nu știu ce condiții de eligibilitate au băncile acum. Sunt angajat la 8H cu contract de munca legal. Am inceput activitatea pe 07.06 și miercuri fac...? (mai mult)
Daca am temperatura de 38.8 grade și stau la căldură temperatura creste sau scade
Oameni buni până la urma IPHONE tot ce este marca aceasta este o chinezarie? De ce iphone 14 pro max se fabrica in China? pe bune?
De ce vedetele și cei care au situație financiară bună, își cumpără iPhone când ar putea opta pentru alte tipuri de telefoane la fel sau chiar mai bune decât iPhone- ul, cu o autonomie mult...? (mai mult)
Credeți că o femeie poate ajunge departe prin forțe proprii, evident studiind și învățând și dezvoltându- se personal (terapie, hobby- uri, învățând alte chestii pe lângă meserie/profesie)...? (mai mult)
Bună dragilor! Voiam să vă întreb dacă a mai fost pus cineva în ipoteza în care sa fie luat la întrebări de vecini că de ce nu- și întinde hainele afara!? Azi o vecina de a mea era revoltată...? (mai mult)
Ce faceti daca aveti un prieten care se plange intruna de chestii care uneori au o rezolvare usoara? Am un prieten asa si nu mai stiu ce sa ii zic cand incepe si se plange, mi- e rusine sa il ignor eu...? (mai mult)
Numele meu este Radu, am fost team leader și îi apreciez din suflet pe toți team leaderii. Fac bine?
Salut TPU. Sunt un influencer, la început de drum momentan. Și vrea să mă documentez mai bine spre acest drum pentru a ajunge la rezultate cât mai bune. Vreau să știu, unde mă pot documenta ...? (mai mult)
Cum și de unde as putea sa găsesc o iubita care sa fie model?
Buna ziua! Imi voi deschide magazin de haine de dama, pot comanda haine inainte de deschiderea firmei?
Buna, m- ați putea ajuta să șterg fotografii cu mine de pe o pagina de Facebook. Persoana care le- a postat nu are acordul meu. Am încercat să raportez la Facebook. Dar nu încalcă regulile Facebook...? (mai mult)
Cine ziceți voi că o să câștige Cupa Mondială? Dar cu cine țineți?
Care este scepticul vostru preferat dintre cei care se ocupă în mod public cu demontarea aberațiilor precum religia, spiritualitatea, vindecările miraculoase, vorbitul cu morții, și alte astfel...? (mai mult)
Oare ce pica anul asta la bac la romana?
Ce ați crede despre o persoană pe care o complimentați iar ea în loc să răspundă cu "Mulțumesc" sau "Mersi", zice în schimb "Îmi pare bine"?
Buna. Am inteles ca cei ce fac conturi pe onlyfans pot descarca videoclipuri. Este adevarat?
Bună seara! Ce vrea să zică: Câștigătorilor le vor fi preluate informațiile privind contul de Facebook, precum: ID- ul, nume, prenume, magazinul de unde aleg să își ridice premiul, semnătura...? (mai mult)
Hey lume, cum reactionati atunci când mergeți la magazin cu 10 minute înainte de deschidere și stați în fata magazinului și așteptați vanzatoarea sa deschidă magazinul? După ce trec 5 minute,...? (mai mult)
Pot folosi cardul turist Pass și în magazine alimentare?
Salut, Se potrivesc piesele de la Korg pa3x 76 la 4x 76 Clape, etc
De ce unele persoane care au fost în copilărie/adolescență ușor influențabili, care le- a fost teamă să acționeze din cauza anxietății, devin la maturitate opusul: încăpățânați, greu...? (mai mult)
Buna TPU. Cum se numeste simptomul ala cand stai te gandesti la cineva si ii auzi vocea cuiva chiar daca nu e langa tine si nu iti vorbeste in prezent? In GTA SAN ANDREEAS la inceputul jocului ca sa intelegeti...? (mai mult)
Bună ziua! De unde vine tradiția cu Moș Nicolae, Moș Crăciun și Iepurașul?
Ce parere aveti despre bellydancing dansul din buric? https://youtube.com/shorts/T6NJnElCd2U?feature=share Domnisoarelor & doamnelor... voi cum ati inceput sa practicati acest stil de dans? Ati ...? (mai mult)
Îmbunătățirea aspectului fizic consta în?
Am la fiecare calorifer termostat giacomini Temperatura nu corespunde numerelor și am cateva caloriferele care abia se încălzesc (ex pozitia capului termostatic e la nr3 [20°] dar caloriferul e ...? (mai mult)
Ce înseamnă când visezi o femeie cu părul negru și creț? Acum câțiva ani am visat că mă mut într- o casă nouă, iar acolo era și femeia aceasta. După 2- 3 luni eu cu familia mea ne mutăm...? (mai mult)
I- a spus unei femei "Ai nevoie de un bărbat ca să te încălzească". Atât timp cât este într- o relație din punctul meu de vedere nu ar trebui să existe astfel de cuvinte către o alta. Ce a vrut...? (mai mult)
Salut! Știe cineva de ce nu îmi apare prieteni la sugestii pe Facebook, adică nu îmi apare nimeni, am tot încercat și nimic e de ceva timp, am mai trimis cereri in ultimul timp sa fie de acolo...? (mai mult)
Salutare comunitate! De curand am aflat de pe YouToube ca un francez a inventat o pastila care iti face ca parturile sa miroasa a parfum de trandafiri. Am doua intrebari pentru voi: Credeti ca aceasta...? (mai mult)
Daca arctica ar fi continent ca si antarctica vara ar fi ca si in emisfera sudica?
Ma intreb de ce aia cu bani is prosti si cad in capcana de nu stiu daca aia ii plac sau nu?! Ma refer si la aceiasi varsta, nu punem tinere cu batrani, ca acolo e f clara treaba, ei accepta asa. Ma...? (mai mult)
Salut TPU ce care sunteti din Craiova si ati mers la ramnicu valcea, comuna budesti ce distanta este, am cautat pe google da nu cred prea zice pecis si acolo asa am zis mai bine sa va intreb, multumesc...? (mai mult)
1Care e cea mai cunoscuta zona de voi fara semnal la telefon? 2Care sunt zonele ca si :rau,munte, inaltime etc in care de obicei pica semnalul? Multumesc
Am văzut acum ceva timp un film horror, unde o fată când se urcase în mașină, spusese cuvinte în romana la niste tipi, și ajunsese pe urmă într- o casă, Filmul era ceva cu o forță malefică...? (mai mult)
Cum se simte cand ai tensiunea mare? Ce simptome ai?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pokemon
Pikachu, Bulbasaur si Venusaur iti spun ceva? Hai sa vedem cat iti mai amintesti din super serialul animat Pokemon!