Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 24 Februarie 2025 sunt:
Hey lume voi cum reactionati in fata la strigoi?
Salut spuneti mi de ce nu citeste mp3 la camion, masina, melodiile care le descarc noi.
Ce părere v- ați face despre o șefă pe care o auziți (fără să vreți) afirmând despre unii dintre angajați că, citez: "Aia nu e pe treaba ei" (când ei nu sunt de față) sau spune unor angajați...? (mai mult)
Buna Vreau sa va intreb, cum ați reacționa dacă partenerul/partenera ar accesa site uri + 18 sau dacă ar face parte din grupuri de genul pe diferite rețele de socializare? Considerați ca este...? (mai mult)
Poți vedea un mesaj șters pe messenger? Exista vreo posibilitate?
Ce planuri aveți de sărbători?
Daca nu ne place teama de ce ne uitam la filme horror? am auzit ca ar creste rezistenta la stres.
Cine da cele mai logice si bune raspunsuri de pe TPU? ia faceti si voi o lista, fac si eu una 1.Johnnny123 pe acelasi loc cu el Mossotti, 2.ray 3.suntserios, 4. drimerro 5.alex l- am cunoscut recent...? (mai mult)
Rabdarea e ceva ce cum o antrenezi? sincer habar nu am :))
Deci toti prietenii mei ma suna sa ies cu ei, eu acum am ceva timp liber ca nu lucrez dar imediat ma angajez si o sa am timpul foarte ocupat dar sunt deranjat in mod abuziv ce sa le mai fac?
Când sunt zile naționale sau speciale ale localității, primarul și restul decid să facă ceva frumos, cum ar fi o festivitate cu muzică, mâncare, etc. Ai lua imaginea negativă să faci scandal...? (mai mult)
Astia care ziceti ca depinde de tine, ia ziceti si la traseu cand dai de permis depinde de tine? in unele zone se fac magarii si nu depinde sa stii sa conduci.
Am pus în cuptorul cu microunde o cana cu apă la încălzit ( am mai făcut de multe ori asta). Doar că acum s- a răsturnat cana cu apă. Am oprit cuptorul, l- am scos din priză și am șters apa....? (mai mult)
La 21 ani se mai formeaza ceva in personalitatea ta? sau personalitatea se formeaza pana la 18 ani?
Daca pana la 18 ani nu ai invatat nimic niciodata mai ai sanse sa devii programator? eu zic ca sansele sub 1% nici alea, gandirea logica nu se dezolvata intr-o zi!
Ce aveti cu oamenii prosti? atata timp cat nu ma deranjeaza cineva eu nu am nimic cu el,chiar daca e prost, homosexual sau ce o fi.
E adevarat ca oamenii destepti se plictisesc mai greu?
Cum sa pun intrebari cuiva la prima întâlnire fara sa sune ca un interogatoriu?
Povestiți ceva penibil din perioada sărbătorilor.
Sunt în străinătate am roaming activat, persoanele din țară ma pot suna daca ei nu au Roaming activat? Trebuie să treacă un prefix anume pentru a ma suna, prefix 00 sau prefix la țară unde ma...? (mai mult)
Ce cadou de secret santa ați cumpăra pentru șefa voastră?
Salut TPU, vreau sa va intreb o persoana care nu ma are la falow pe Instagram si eu i-am dat ei falow, cum imi poate vedea storyurile sau imi viziteaza profilul
"Primesc gol după gol" - din patru litere, prima fiind C. La ce s-ar putea referi?
Ce înseamnă adult model?
Bună! Am pus la stare(pe WhatsApp)o fotografie cu un brad împodobit într- o încăpere foarte frumoasă, luxoasă. Problema este că o colegă de clasă s- a uitat la stare și și- a dat seama că...? (mai mult)
Sunt lenes si o duc bine, ce parere aveti?
Deci eu am inteles ca daca ajungi la psiholog singurul motiv sa te duci acolo e daca esti prea prost sa intelegi ce se intampla cu tine, iar motive contra sunt prea prosti ca sa inteleaga ce se intampla...? (mai mult)
Daca tot dau n oameni sfaturi despre cum sa te controlezi etc, de ce avem in jur n oameni care nu se controleaza? pentru ca autocontrolul se face la psiholog pe termen lung nu e de la sine.
Am fost adaugata intr- un grup pe messenger si pot vedea doar mesajele de dupa data de 8 noiembrie, cele de dinainte nu le pot vedea desi grupul a fost facut cu mult timp in urma. Mai demult nu aveam ...? (mai mult)
Bună ziua! Atunci când șterg mesajele din conversații pe whatsapp îmi rămâne ca ultim contact de comunicare același număr chiar daca apare cu un mesaj mai vechi. Mulțumesc
Ce părere aveți de Bethany Morgan? Care nu o știți duceți-vă pe Instagram sau pe google și scrieți este o femeie blonda
Se dă următorul caz: O persoană este antipatică unui cerc restrâns de persoane care o șicanează și o desconsideră, dar îndrăgită de un grup mai larg de persoane. În loc să se bucure de...? (mai mult)
Bună ziua! Si adulții pot avea jucării de pluș?
Ce numai noi romanii suntem lenesi,depresivi, si slabi la inteligenta? altii tari nu mai au oameni cu probleme mentale si slabi pe iq sau cum? hai ca slabi pe iq sa zicem ca sunt putine.
Sunteti de acord ca poti trai frumos si fericit si cu 300-4000lei intr-un oras mic? adica nu ai nevoie neaparat de mii de euro ca sa fii super fericit.
E adevarat ca o sa ne ia curentul pentru 3 zile cu ce motiv?
Lipsa de vointa nu vine din cauza unei traume? lenea e echivalent cu lipsa stimei de sine, la fel cum si dependentii de alcool au cauza multi din ei o trauma.
Dupa 20 ani sa stai asa la baut nu vi se pare penibil in loc sa ai scopuri in viata si sa te tii de ele? bine o data la an de 1 ianuarie merge dar atat, restul pierzi mult timp.
Daca jignesti pe cineva pe Facebook gata o sa dai amenda de milioane de euro? pai asa daca e s-o dam inseamna ca nu am voie sa fac nimic in viata ca din orice pot sa platesc o amenda asa mare.
Cum putem compara succesul cuiva cu al altuia cand din start suntem diferentiati prin mediul in care traim, prin traume? cum putem compara un copil in scoala daca are abuz de alcool in familie cu unul ...? (mai mult)
40% din fericire depinde de gena ta, 10% de exterior iar 50% de cum te controlezi tu, deci daca ai gena buna din start ai sanse mari sa fii fericit iar din start daca ai gena buna ai sanse mari sa te ...? (mai mult)
Mai cumn putem numi un adult matur complet la 18 ani, cand acum la 18 ani esti in clasa a 12-a? si nu ai niciun fel de experienta de viata?
Bună care mă poate ajuta cu un logo Vreau să îmi fac unul personalizat Știe cineva cum se fac sa ma ajute
O întrebare serioasă. De ce berea te face sa te piși mult, iar alte lichide nu?
La priveghi, ochii mortului sunt ținuți deschiși sau închiși?
Știu că nu e o regulă și nu se aplică tuturor, vorbesc din experiența personală. De- a lungul vieții am observat atât la profesori cât și la șefi acest lucru, și anume: profesorii/șefii...? (mai mult)
Bună seara. A fost azi mama la doctor și i- au spus ca are tensiunea mare și trebuie sa stea internata. Presupun ca din cauza stresului i- a ieșit tensiunea asa, ne certam des din cauza situatiei ...? (mai mult)
Știați că o grupare de Aștri poarta numele țării noastre Romania. Și acești aștri se rotesc în jurul Soarelui ca și Pământul.
De ce uneori, chiar și în viața reală, nu numai în filme, făptașul anumitor fapte se dovedește a fi exact persoana la care ceilalți se așteptau cel mai puțin sau nu se așteptau deloc, persoana...? (mai mult)
Salut, eu m- am mutat intr- o chirie recent in Bucuresti si am inchiriat o masina prin aplicatia Spark si am parcat- o in fata bloclui, pentru ca apartamentul are si loc de parcare. Am lasat masina acolo...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Picturi celebre
Esti un iubitor de arta? Haide sa vedem cator capodopere le poti recunoaste autorul.