Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 24 Februarie 2025 sunt:
Buna, am casa făcuta din 2005 si de aatunci imi iese sare pe fundatie dar ce e interesant e că erupe doar pe partea de deasupra, deci portiunea dintre pămînt si cam 10 cm de la zidarie în jos nu ...? (mai mult)
Pot reclama la poliție un Nr care ma injura daca eu am inceput sa îl înjur pe olx și el nu mai încetează?
Cum e viata, Xavier o salvează de la moarte pe wensteday dar ea îl iubește pe Tyler, care el vrea sa o ucidă, și tot ea îl acuza într una pe Xavier, pe cine nu lași sa moara nu te lasă să ...? (mai mult)
Se dă următoarea situație: O persoană (în deplinătatea facultăților mentale, introvertită, dar cumsecade, cu o reputație bună) în căutare de adrenalină și escapadă nocturnă, se duce...? (mai mult)
Salutare! Am o narghilea electronică de unică folosință, achiziționată recent și nu scoate fum. A mai pățit cineva asta?
Întrebare întrebătoare: De ce oamenii răi nu-i apreciază pe oamenii buni și adesea le fac rău? Nu-și dau seama că-s oameni cu suflet bun, nu le percep vibe-ul?
Buna! Daca elimin o compatibilitate de pe tinder, mai este posibil ca profilul acelei persoane sa imi apara pe feed? Adica sa ii dau like or pass. Sau nu mai pot avea niciodata vreo interactiune cu acel...? (mai mult)
Hai salut, cum treci peste un regret ca n-ai facut o chestie mai ales ca n-a depins de tine? Adica voiai sa faci ceva dar aveai nevoie sa te ajuta parintele cand erai mic si el n-a vrut?
Ce parere aveti de calatorii care consuma alcool in trenuri?
Cum putem face diferența dintre sensibilitate și orgoliu? Aici mă refer la persoanele care se supără repede și aproape din orice insultă și care obișnuiesc să exagereze și să ia totul personal....? (mai mult)
E adevărat legenda lui gozu cap de vaca ca dacă citești povestea adevarata mori de frica? Eu am citit primul verset și era in japoneza dar nu mi s- a părut așa de înspăimântător, dar restul ...? (mai mult)
Ce **** inseamna sa intri in Mafie? Am vazut o postare aici
Bună TPU, vineri colega mea a avut febra și sâmbătă seara am avut și eu febra și i- am scris un mesaj "uite ce ai făcut ca m- ai îmbolnăvit și pe mine" (în gluma) si ea a început să se supere...? (mai mult)
Prieteni va rog putin ajutor! Am intrat din greseala in mafie (m-a intrebat un tip daca vreau bani si am zis da pentru ca normal ca vreau). Help ce sa fac? Am gasit o pisica moarta in fata usii?
Bună TPU, sunt din R.Moldova și am 15 ani, de ce în istorie Rusia e văzută într- o lumina asa proasta, iar România parca e mai bine? Adică profu nostru de istorie mi- a zis ca la examen sa nu...? (mai mult)
Unde se organizeaza cele mai frumoase targuri de Craciun din Romania?
Cum pun parola la poze? Am nevoie repede pe telefon
Cine imi poate da un titlu frumos pentru licenta? Vreau să mă leg de Egiptul Antic. ( Marile frumuseți, despre îmbrăcăminte etc). Poate să fie orice. MULȚUMESC
Vad multa critica la adresa ucrainienilor, dar cum s- ar comporta romanii daca ar fi în situația lor? Pentru că eu am fost jefuita de români care o duceau OK și îmi erau "amici", cunoștințe...? (mai mult)
Salut. Dragilor, voi ati observat cum cresc preturile in ultima perioada? E alarmant frate. Va spun sincer ca eu asa ceva nu am mai vazut de cand traiesc pe pamantul asta si in tara asta. Imi iau azi ...? (mai mult)
Bună, organizez un sondaj de opinii și am nevoie de vârsta și părerea voastră dezvoltată la tema " Ce este necesar pentru a comunica eficient?". Mi- ați fi foarte de ajutor, dacă aș primi câte...? (mai mult)
Salutare comunitate! Sa zicem ca un actor de filme pentru adulti hotaraste sa candideze la presedentia Romania sau oricarui alt stat. Intrebarea e in felul urmator: Ati vota o asemenea persoana ca...? (mai mult)
Voi va deconectati complet de munca atunci cand ajungeti acasa sau va stresati in continuare? Cum uiti de stres?
Dacă într-o zi ați observa că unul dintre colegii de la job îl imită pe șef în mod involuntar, ce ați crede?
Daca ati tine o masa in aproprierea craciunului doar pentru tine si cam 10 prieteni, cu ce i- ati servi mai special in afara de mancaruri traditionale? O bautura mai sofisticata sau o prajitura care nu...? (mai mult)
Buna! Am gasit o catelusa cu catelusi, stie cineva care e procedura la un centru de adoptie pentru a-i duce?
Salut! Am fost adaugata recent intr- un grup de messenger si ma gandeam ca voi putea vedea mesajele din urma, insa imi apar doar mesajele de dupa data de 8 noiembrie. Stiti vreo metoda in care as putea...? (mai mult)
Hai salut, nu stiu de ce dar pare ca am un ghinion teribil ma frate, de cand ma stiu simt ca am trait numai dezamagiri..cand eram in generala luam bullying nimeni nu vorbea cu mine dintr- un motiv total...? (mai mult)
Cate grade aveti iarna in casa? Eu ma simt bine la 18-19 grade, la 22 deja ma sufoc, dar prietenii cand vin la mine zic ca e prea frig mie nu mi se pare deloc.
Hello! Cum ați reacționa dacă, în calitate de profesor (femeie), o fostă elevă, pe care ați avut- o doar un an, ea plecând în clasa a 9- a anul acesta, v- ar trimite mesaje în care vă salută...? (mai mult)
Hai salut, aseara am fost la un majorat si am cunoscut o tipa, ne- am distrat, am dansat si la un moment dat mi- a cerut instau, i l- am dat am mai vb dupa 1 ora ne- am strans intr- o camera astia...? (mai mult)
De curiozitate voi credeti in sedintele de spiritism?
Ati avut și voi o prințesa si un print în clasa și pe lângă ei lingatori în fund?
Ce gust are uleiul de nuca de cocos? A incercat cineva cartofi prajiti cu ulei de nuca de cocos.Ce gust au?
Daca pieptul de pui are 100g-150kcal crud, după ce îl faci pe grill are 70g, scade doar apa și rămân tot 150kcal pe 70g sau scad și kaloriile?
Ce părere v- ați face despre un șef/șefă, care atunci când îi reclami comportamentul malițios și lipsit de respect al unora dintre colegi, acesta/aceasta îți răspunde, citez: "Să taci și...? (mai mult)
Ce cadouri faceti anul asta de Craciun prietenilor?
Merita sa asculti podcasturi? Ce recomandati?
Salut. Cine este justitiarul din berceni si ce facea el pe social media de a capatat atata atentie? Care e treaba cu el In prezent?
Credeti ca minte Mircea Badea cand zice ca de 30 de ani nu bea apa si bea doar energizante? Vreo 500 ml pe zi
Salut, Spuneti- mi va rog, e ok dacă iau un Iphone 14 pro max de pe Facebook din diferite anunturi la pretul de 4000lei. Fata de 1470 euro din magazin, Zic sigur că copie nu o fi ca il testez. ...? (mai mult)
Cand au aparut energizantele pe piata in Romania? Hell, Monster, Rockstar astea
Doar mie mi se încarcă în 15 secunde paginile de pe website-ul TPU? Dacă nu mă înșel face așa de vreo lună.
Din cei care aveti peste 30 de ani, din clasa voastra ce categorie o duce bine acum? Adica au studii, loc de munca ok, macar inceput de familie Introvertii sau extrovertitii?
Cum reusiti sa faceti cat mai multe lucruri intr-o zi? De ce oricat ma chinui sa imi propun sa fac lucruri intr-o anumita perioada de timp nu imi iese? Ma intind foarte mult cu sarcini marunte...
Ce parere ati avea daca o vanzatoare de la un magazin la care mergeti des vorbeste cu toti clientii tare si e vesela cu ei, dar cand ies clientii si ramane doar cu tine iti scaneaza produsele cu o fata...? (mai mult)
Buna TPU! Am si eu o intrebare. Am vazut multe conturi din astea ca "el stie cine te place", "Bongo iti ghiceste viitorul" etc. (Pe Instagram) Acum eu nu dau mesaj si chestii de genul ca mi se pare o ...? (mai mult)
CUm poti sa ai multi prieteni si totusi sa fii depresiv? Voi ati suporta un prieten depresiv?
Am o prietena care e draguta nu extraordinar de frumoasa in standardele la moda doar e simpatica si ma uimeste ceva la ea Nu e deloc genul care sa incerce sa manipuleze sau sa atraga atentia ca nu ii ...? (mai mult)
Salutare tuturor, Spuneti-mi va rog daca din niste carne de pui prăjită se poate face un sos ceva, un ostropel. Doar cu o lingura de bilion niste faina, sare si niste piper granulat. Funda!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
militiaromana întreabă:
brokxy întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pe aripile vantului
Ai facut cunostiinta cu Scarlett O'Hara si mult iubita ei mosie, Tara? Atunci, hai sa vedem cat de multe stii despre filmul care a facut istorie?