Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 24 Februarie 2025 sunt:
Salutare tuturor, Spuneti-mi va rog daca din niste carne de pui prăjită se poate face un sos ceva, un ostropel. Doar cu o lingura de bilion niste faina, sare si niste piper granulat. Funda!
Buna ziua, Rog seriozitate, am nevoie de putin ajutor. As dori sa devin rege saman, puteti sa imi spuneti de unde incep? Doresc raspunsuri doar de la samani adevarati. Multumesc
Imi spuneti va rog care este numar/cod unic de inregistrare? Nu il gasesc, este in dosar pe vreo hartie? Multumesc
Ce înseamnă mai exact "a face pe interesantul/interesanta" în mod voit/intenționat?
Salut TPU, cum pot pune story pe Instagram doar pentru o singura persoana, va multumesc dau funda
Salut TPU, vi s- a întâmplat vreodată sa visați ca va treziți, dar voi de fapt încă sa fiți in vis și tot așa? Eu am avut un vis in care se făcea ca dorm și ma tot, , trezeam", dar de ...? (mai mult)
Buna TPU! Am trimis un plic prin posta si am primit de la doamna o chitanța. Pe chitanța scria la adresa destinatarului tot corect, cu excepția unor litere care au fost inversate. Mai concret, in ...? (mai mult)
De ce unii dintre bătăușii din școli se schimbă/maturizează după ani și devin oameni pașnici iar alții ajung să comită infracțiuni de ordin penal? Ce face diferența între cele două categorii? ...? (mai mult)
Ati fi de accord ca AI-ul sa controleze statul? Sa nu mai avem politicieni corupti.
Cum aflu codurile la tv pe HBO?
Bună! Nu este tocmai o întrebare, dar aș vrea să știu părerea voastră asupra deciziei pe care am luat- o. Sunt bonă. Copiii sunt minunați, însă familia mă induce în eroare uneori. Nu sunt...? (mai mult)
Buna seara TPU, fumez de un an si ceva si m- am gandit sa imi iau un vape ca sa renunt in timp la fumat. Am decis deja ce vape voi lua dar intrebarea este, pentru cine vapeaza si stie, cat de mult te...? (mai mult)
Sunt noua,știu de site de câțiva ani buni, nu l-am accesat niciodată, cineva pe aici?
Buna, am pietre la fiere, Sunt in tratament de 1 sapt si ceva, Si am o dietă fără grăsimi doar fiert sau pe grătar. Pot sa mănânc paste cu sos pesto? Pe internet nu gasesc asemenea informație. ...? (mai mult)
Salut. Daca o persoana are un apartament luat prin ANL in Romania dar acesta persoană nu mai sta in Ro și are venituri în străinătate, prin urmare nu ar mai trebui sa fie ajutat de statul român...? (mai mult)
Să zicem că aveți un coleg de muncă nou. Acestuia i se dau diverse atribuții la care nu are experiență (nu a mai lucrat în domeniu). Desigur, e asistat de un alt coleg cu experiență care să-...? (mai mult)
Salutare TPU! Care e diferenta dintre spirtul Mona si spirtul Ana? Care e mai bun pentru dezinfectare? Funda!
Ce ai face daca, Doamne fereste maine ai suferi un accident in urma caruia nu ai mai avea membre/un membru sau ai ramane cu un handicap major? Cum te-ai descurca, cum ai merge mai departe?
Voi cand faceti dus: dimineata sau seara? Si de ce dimineata? De ce seara?
Bună! Este cineva de aici care lucrează ca operator de chat la operator- flexibil? Dacă da, vreau să știu dacă sunt de încredere. Eu am aplicat acum ceva timp, m- au contactat, iar acum trebuie...? (mai mult)
Ce parere aveti despre personajul Boris Nikolaievici Elțîn? A facut ceva bun? Multi zic ca a distrus Rusia, Mie, din ce am vazut mi se pare ca a fost un om care si- a asumat stilul lui de viata, bun...? (mai mult)
Salut TPU! Ce inseamna cuvantul ciomorîla? Este din limba rromani
Cineva cu minute pe mobil in Italia?
Cand am varuit am spus că vreau var pe perete pe care pot să il curăț dacă e murdar, dar se ia culoarea cand dau cu carpa uda, de ce?
Se vor mari pensiile de handicap in ianuarie anul viitor?
Ce ati vrea sa se intample cu al vostru corp dupa ce incetati din viata? Eu mi- as dori sa- mi fie hoitul transportat la groapa de gunoi acolo unde imi e locul si unde trebuia maica- mea sa ma arunce imediat...? (mai mult)
Știu că nu e o regulă, dar de ce oamenii inteligenți sunt (mai) tăcuți/introvertiți?
Voi unde va ascundeti lucrurile de valoare?
Cat de slab e cappucinno in comparatie cu nessul sau cafeaua obisnuita?
Va e foame? Va dau ceva de papat?
De ce a devenit lumea atat de nepasatoare? Am vazut recent o postare pe Facebook in care o doamna zicea ca un copil de 5 ani se pierduse de parintii lui si nimeni nu il baga in seama. Cum de am ajuns in...? (mai mult)
Cum comentați surpriza meciului de azi? Mie nu-mi vine să cred că pierdut Argentina!
Bună ziua! Ce cadouri cumpărați copiilor de 7 ani acum de sărbători, aveți idei de ceva, nu știu ce sa ii cumpăr fetitei, sunt în pana de idei? Orice idee este binevenita. Mulțumesc...? (mai mult)
Știe cineva ce telefon are Albert nbn? 11 sau 12? Ca nu-mi dau seama(dau funda)
O bariera electrica cu un motor electric de 24V. Cat de puternic este motorul in comparatie cu tot ceea ce exista in prezent?
Mai exista oameni care iubesc tara asta? Cu bune, dar si cu rele, ce va place cel mai mult la Romania? Eu iubesc tara asta si as vrea sa o vad ca prospera, dar, din pacate, sunt prea multi oameni...? (mai mult)
Bună! Voi mai purtați masca? Sau există persoane care poartă mască, dar având alte motive decât cele de siguranță și protecție împotriva virusului? Singurele persoane pe care le- am văzut...? (mai mult)
Cine poate să-mi spună rolul de la banda lui terente? Vreau să fac de anul nou şi nu ştiu rolul.
Ce pot sa fac cu 90 de lei?
Eu nu prea cred că e ok, că m-am uitat la: the boys, peaky blinders, vikings și acum mă uit la breaking bad și am doar 13 ani:) eu zic că nu e chiar ok dar mna voi ce ziceți?
SALUT TPU, revin cu o problema sa zic asa, nu am observat niciunde in statutul elevului, ca ar scrie, , , ca nu avem voie cu gluga" Caciula sau sapca in clasa la ore. Avem un profesor care daca nu ...? (mai mult)
Cand un barbat isi loveste sotia la betie si aude cineva zice ca a facut asta pentru ca era beat, ca altfel el nu e un om violent decat atunci cand bea la fel si daca un barbat violeaza o femeie la betie...? (mai mult)
Există petarde care nu sunt periculoase? Dar care se aprind cu bricheta? Care sunt acelea? Care bineînțeles sunt legale.
Am un pachet de petarde rămas cam de câțiva ani. Cred ca din iarna din 2018. Mai sunt valabile? Sau pot sa le arunc? Petardele au termen de expirare? Dacă aprind una de exemplu există vreun risc?...? (mai mult)
Cum ați interpreta următorul caz: O persoană (tânără) își caută un loc de muncă. Are "pile" care ar putea să- l ajute să se angajeze cu ușurință în anumite instituții. Aceste "pile"...? (mai mult)
De curând am achiziționat o bandă led de la altex. https://altex.ro/banda- led- cob- myria- my2273- led- rgb- 5m/cpd/CILMY2273/ Banda este de acest gen, Myria. De 5 metri. Țin să precizez...? (mai mult)
Salut! Am o intrebare. Un coleg de ai mei azi am vb cu el ca daca nu il pun admin la un grup de pe watap imi sparge contul de Instagram, adica HACKER ca cica are un prieten si am vazut ca i- a scris! ...? (mai mult)
Care este atitudinea ta în fata singurătății, cum o definesti?
De ce lumea este revoltată despre only fans și alte site-uri indecente (în privința doamnelor), dar când merg la piscină sau la plajă, tot ar purta bikini sau deloc (plajele nud)?
Mai joaca cineva dintre voi Shadow Fight 2?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Psihologie clasa a X-a
Verifica-ti cunostintele de Psihologie clasa a X-a