Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 24 Februarie 2025 sunt:
Mai joaca cineva dintre voi Shadow Fight 2?
Buna. Aseara mi- a murit pisica de parvoviroza. Avea 11 ani si vaccinuri facute. Imi vine sa urlu de durere, sa imi smulg parul din cap. Am internat- 0 in spital, dar corpul ei a cedat. Voi ce ati facut...? (mai mult)
Hi TPU, Persoanele de 40ani sau peste, ce criza ați avut la vărsa aia? Soțul meu colecționează cuțite și becuri. Voi?
Ce sa fac in interactiune cu un om care se crede STEFAN CEL MARE real pana la taierea capului dar nu e in stare sa faca asta? Daca imi vorbeste ce sa- i fac sa nu ma ia durerea de cap :)) E batran...dar...? (mai mult)
Daca ii dai cuiva care are contul pus pe privat follow pe Instagram o sa ii vezi automat postarile sau trebuie sa iti dea permisiunea?
Salut TPU! Am observat ca a inceput prea mult sa ma intereseze viata altor persoane incat sa ma afecteze psihic, am incercat sa ignor dar cand vad aceste persoane aproape in fiecare zi nu e usor....as...? (mai mult)
Dragi bucureșteni aveți probleme cu apa calda? Menționați și zona! Eu de trei zile nu am, zona militari
Ce parere aveti despre barbatii care nu isi epileaza parul de la subrat?
UBB Informatica sau automatica și calculatoare? Care e diferența si care e mai buna?
Ma intreb oare cand vom avea si noi un sistem medical in stare sa treaca peste perioadele de genul. In fiecare an e la fel! https://titlurile.ro/titlu/spitalele- sunt- arhipline- de- copii- cu- insuficienta-...? (mai mult)
Cancelled, UnGentelman, LostInPark - aveti idee unde sunt, ce fac (e) acest utilizator & daca s-au reancarnat? (ACUM! & sub ce nume in 2022? ) :)
Care este virusul cu cea mai mare perioada de incubatie?
De la ce numar in jos trebuie sa poarte o femeie ca sa se considere ca are picior mic? Dar un barbat?
Care e problema cu persoanele care nu au ochii albastrii\? :)) Spre exemplu eu am ochii căprui auriu și rotunzi, extrem de mari și consider ca sunt un atuu, pentru ca ies primii in evidentă. Ieri...? (mai mult)
Buna dimineata comunitate! Ce parere aveti despre aceasta stire? https://titlurile.ro/titlu/o- racheta- balistica- intercontinentala- nord- coreeana- a- cazut- la- 200- km- de- insula- japoneza- hokkaido-...? (mai mult)
Am o intrebare. La scoala prin clasa a 2 a in dulapul clasei erau covoare si doamna le intindea pe jos. Dar mai era o patura portocalie acolo in dulap. Stiu ca pare ciudat dar ce ar cauta o patura intr-...? (mai mult)
Eu am grija anul acesta de un tanar de 18 ani care da bacul anul viitor si nu cred ca o sa il ia pentru ca pare destul de dezinteresat de scoala si sta toata ziua pe telefon. Ii mai zic sa invete din ...? (mai mult)
Astazi am auzit un preot vorbind in fata bisericii cu niste doamne care pareau de aproximativ 50 de ani. Pe una o stiu ca lucreaza din greu intr- o fabrica cu piciorul beteag, schioapata e vai de capul...? (mai mult)
Ce va ajuta sa dormiti bine si neintrerupt?
Bună seara! De vreo 6 luni îmi apare la poarta în fiecare seara mai exact ora 22:00 o broasca, mi- a întrat și în casa, am omorât- o dar a apărut alta, în octombrie la ora 2:45 dimineata am...? (mai mult)
Merita sa renunt la o facultate din Germania pentru a face o facultate la Cluj? Care varianta este mai buna?
Daca mi se uzeaza cartela Orange si merg la ei imi pot da o cartela noua cu acelasi numar? Mi se cer date personale pentru asta?
Buna TPU. Voi cum ați trecut mai usor peste o despartire? Cum poti trece mai usor, atunci cand persoana pe care o iubesti nu mai are nici un interes pentru tine, si efectiv se poarta ca si cum nu a...? (mai mult)
Va place psihologia online? Haideti sa ne adunam nume cu nume si sa cream un site.
Voi il mai stiti pe Serban de pe TPU? :)
De ce într-o cafenea se folosește laptele care are ambalajul de cafea? Mi se pare a fi același lapte ca oricare altul cu 3% grasime.
Saluuut, ce tipuri de stiri preferati?
Buna, voi cam de pe unde va luati ultimele stiri? Eu am renuntat sa ma uit la televizor si caut ceva online.
O fata care nu ma cunoaste m- a adaugat recent in lista ei de persoane pe care le urmareste pe Insta. Trag concluzia de aici ca i- au placut pozele cu mine (altfel, nu m- ar mai fi adaugat). Si totusi,...? (mai mult)
De ce Windows e imposibil de detrenotat? Ca are destule dezavantaje, unele chiar semnificative si anume: in comparatie cu Linux si Mac e mult mai instabil, consuma foarte multe resurse, se blocheaza...? (mai mult)
De ce e vazut egoismul ca un defect?
Cand cineva va e drag, care e exact sentimentul? E de iubire sau doar apreciere sau admiratie? De exemplu daca zici ca iti e drag un user de pe TPU ce sentiment ai pentru el?
Salutare comunitate. Ce parere aveti despre Justitarul de Berceni si ultimele stiri despre el? Gen ca si- a hartuit iubita timp de doi ani de a depus fata aia plangere la politie. Credeti ca vanatorul...? (mai mult)
Bună seara! Pot să mă angajez undeva fără examenul de bacalaureat? În afară de bucătar!
De ce au persoanele amnezice nevoie de insotire? Daca ele sustin ca se pot duce si s-ar descurca? Amnezie totala
Salut TPU, știe careva dintre voi un desen animat ce se difuza pe Disney Chanel si intr- un episod era vorba despre 2 prietene care intra intr- o competiție, iar una dintre ele are o sora mai mică...? (mai mult)
Tot aud la fostii parnaiasi pe Youtube "varza putea la parnaie urat". Ca eu am tot facut varza acasa fie acra, fie dulce ca mancare, sau calita, si miroase frumos, chiar si varza murata asa cruda ...? (mai mult)
Am fost din nou la păcănele și unu de lângă mine voia sa schimbe 100 de lei în 2 bancnote de 50 și vine la mine și îmi spune: mergi sa îmi schimbi și mie ăștia? Mi- a dat o bancnotă de 100...? (mai mult)
Am o intrebare... acronimul DILFS de la ce vine? Spre exemplu am vazut un baiat cu ochelari care purta acesti ochelari cu mesajul `i love dilfs`. Pe net zice ceva ce ar purta o fata. Il cunosc pe baiat...? (mai mult)
Ce previziuni ați avea pentru România până în anul 2050?
Ce ati gati la micul dejun daca ati avea niste musafiri mai mofturosi intr-un weekend si ati vrea sa faceti o impresie buna? Genul de oameni care stau numai prin restaurante de 5 stele.
Daca unei femei ii este implantat un ovul al unei alte femei, copilul care se va naste va semana cu donatoarea? Va prelua pe partea genetica totul de la donatoare? Boli etc. femeia care naste va fi doar...? (mai mult)
Am avut o catelusa f draguta si de 11 zile a fugit de acasa ca o tot legam, ei ii placea sa fie libera pe drumuri la tara, intr- o seara s- a dezlegat si a fugit prin livada peste dealuri, credeti ...? (mai mult)
Recomandari de site-uri de stiri?
Salut, ce trebuie sa fac in cazul in care văd un scorpion? Cică nu trebuie sa fugi că el poate alerga și cu 100km /h iar cică scorpionii imperiali pot ucide și un crocodil. Deci în caz ce ar trebui...? (mai mult)
De mult timp ma simt destul de satula de tot. Sunt obosita, psihic. Nu am avut niciodata o vacanta in adevaratul sens al cuvantului. Nu am fost niciodata la mare sau la munte. Mereu am fost ocupata...? (mai mult)
Care e diferența dintre un alter-ego și o mască socială?
Bună seara, De ce fetele din ziua de astazi sunt cu fițe și cu figuri?
Suntem in 17 noiembrie, nu trebuiau sa inceapa ninsorile pana acum?
Buna ziua..cineva ma poate lumina..cum pot vedea clipurile prietenilor mei de pe tik tok pe care ii urmaresc? Eu nu le vad vidourile si nici ei mie...sa le pot vedea trebuie sa intru direct pe profilul...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
militiaromana întreabă:
brokxy întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitalele statelor americane
Te atrage visul american, dar cum te descurci cu capitalele statelor americane?