Cat de amator sa fii ca sa strici o cutie de viteze? Ma refer la unul care face scoala de soferi
Care e faza cu numerele (ex:1948, 4226)din bio de pe Instagram ca nu inteleg?
Buna TPU! (Dau funda) doar eu cred CA inainte era mai frumos si era toata lumea mai fericita? Mai ales 2013 2014 2015 sau sunt eu in nostalgic parca din 2020 nu mai e nimic la fel, poate iarna lui 2021...? (mai mult)
Acum jumatate de ora m- am uitat pe net la un film pentru aduli si dintr- o odata a aparut pe telefon o amenda de catre politia romana. Cica am primit o amenda de 400 lei si daca nu o achit in 48 de ore...? (mai mult)
Ce parere aveti? Fericirea depinde de noi? Eu zic ca nu prea. Depinde de: 1 - Sanatatea mintala care da motivatie, vointa, energie, felul de a fi. 2 - Inteligenta data de la mama natura, o ai...? (mai mult)
Spuneti-mi va rog, merita 2800 e pe o clapa Korg pa4x International 76 key cu tot cu set pentru nunta? Multumesc, funda!
Cum pot învăța să mă iubesc? Da, îți cunoști toate defectele și nesiguranțele. Dar cum treci peste ele, cum faci sa nu te mai guverneze?
În afară de actul sexual, care sunt alte plăceri ale vieții?
Este ok sa port 42 la picior cand am 14 ani si 180 inaltime?
Cum găsesc o persoana după fotografie?
Este Romania ceea mai dezvoltata tara din Europa de Est?
Pentru octogenari si alții care au trăit pe vremea comunismului: Ce avantaje avea o persoana care se implica mai activ la întrunirile de partid? (fata de unul care mergea doar când era obligatoriu...? (mai mult)
Bună ziua! Ce părere aveți? Niște rachete rusești au aterizat în Polonia, au murit doi oameni. Sau nu stiu cum să zic Rusia a atacat Polonia. La 30 de km de graniță cu Ucraina au ajuns...? (mai mult)
Buna! Am 19 ani si simt ca m- am schimbat total, dar in rau, fata de cand aveam 16 ani, nu mai sunt in stare sa ma exprim corect, nu stiu sa ma comport in societate, nici macar cu iubitul meu, orice...? (mai mult)
Buna. Caut un curs adevarat pentru electrician in constructii, in Brasov. Mulțumesc.
Scenariu ipotetic/fictiv inspirat dintr- o fază de la MasterChef România de acum 10 ani unde un concurent a venit la preselecții prezentându- se drept bucătar amator, el fiind de fapt bucătar profesionist,...? (mai mult)
Pur si simplu nu stiu csmz, maine e ziua mea dar eu tot ce imi doresc e sa mor din cauza tuturor chestiilor ce le patesc. Acum un an jum am aflat ca am cancer testicular intr- o faza destul de avansata...? (mai mult)
Salut! O sa scriu aici ce simt de mult timp... Părinții mei sunt destui de stricți, din copilărie îmi spuneau sa nu vorbesc cu oamenii ca sunt răi și tot felul de lucruri de astea... La inceput...? (mai mult)
Buna seara, am si eu o rugaminte, am o inregistrare audio facuta cu tel si nu se aude bine, se aude in soapte, cum as putea sau unde as putea sa fac in asa fel sa se auda mai clar? Va multumesc ca ...? (mai mult)
Bună! Dacă ești la loc finanțat și vrei sa te retragi, cu anul 1 terminat, trebuie sa plătești școala?
Salutare, azi când am fost la sala, o fata și- a pus telefonul pe suportul unde se tin barele, efectiv acolo unde de lasă ele. Eu mi- am luat bara și am făcut exercițiu in alta parte, pentru ...? (mai mult)
Buna! Am comandat ceva din Germania, mai exact un inel, pe site scria ca livrarea costa 3.75 euro, ca se face intr- un plic prin posta "express" si ca nu am posibilitatea sa verific status- ul coletului....? (mai mult)
Buna TPU! Voi ce credeți despre băieții care au crescut fără tata? Sunt și au fost sortiți sa nu fie pe placul niciunei femei și sa nu aibă o soție, nu- i așa? Au fost îndreptați spre ...? (mai mult)
Buna TPU! Am si eu nevoie de un sfat in legatura cu "problema mea dentara". Eu am dintii de jos mici si putin inghesuiti iar unul dintre canini e putin in spate de restul dintilor dar nu ma deranjeaza ...? (mai mult)
Salut! Apa ce vine la tasnitorile de baut din parcuri e tot aia care vine si de la robinet?
Salutare comunitate! De la Revolutie incoace Romania a avut conducatori politici dezastruosi care au afundat tara in dezastru economic si au deprimat populatia. Cum ar fi ca VerginicaVacaGrasa sa fie...? (mai mult)
Buna, caut si eu un loc de unde sa aflu ultimele stiri dar am observat ca peste tot e plin de cancan si chestii de genul, ajutati-ma cu o aplicatie sau ceva
Buna Seara! Cine a incercat sa fumeze CBD in combinatie iarba normala (THC)? Ce efect are cbd-ul?
Va plac animeurile?
Buna, Unde pot vedea când o persoana ți- a citit mesajul pe insta? Apare doar, , văzut", dar as vrea sa văd și când a fost citit. Am căutat peste tot, dar nu găsesc unde și cum as putea ...? (mai mult)
Știe careva o aplicație care citește cu voce tare mesaje, pentru bunica mea că și-a făcut Facebook :)
Care este berea voastră preferată? Blonda, aurie sau bruna? Sau alt sortiment?
De ce profita cunoscuți pe care le-am ajutat mereu de bunătatea mea?
Ce teste dai la psiholog înainte de a intra la școala de șoferi?
Nu mai știu ce să cred! Am o relație stabilă de 6 ani și am găsit pe Facebook iubitului foarte multe fete la "Căutare". Ce treabă are cu ele? De ce le caută? Nu înțeleg. Pe o tură le- a blocat...? (mai mult)
Stipate TPU, ma numesc Nicolaie Gheorghe si am o intrebare la care as dori un raspuns serios. Recent am implinit varsta de 69 de ani. Te atunci aproape toata lumea caruia imi dezvaluiesc varsta rade de...? (mai mult)
Salutare la toată lumea! Sa zicem că Mihai Viteazul nu era asasinat și Unirea de la 1600 nu se destramă și rămânea în picioare. Ar fi arătat mai bine țara noastră dacă statul român era unificat...? (mai mult)
Cunoasteti pe cineva care a facut terapie combinat cu medicamente si i-a trecut de vreo boala? Fie anxietate,depresie, tulburare bipolara, tulburare obsesiva?
Robert Burton a zis: Imi aprind lumanare de la tortele lor. Are legatura cu conducerea,din capitolul,, Ce este conducerea''. Ce credeti ca ar insemna vorba asta a lui?
Buna, ar putea cine sa ma ajute in a face un cont pe Only fans?
Buna. Am o mică sau mare problema in funcție de cum este privită. M- am cunoscut cu un tip acum vreun an de zile cu care ma înțelegeam super bine și mergeam in club, ne făceam poze epice, caterinca...? (mai mult)
Cum se face ca astia care zic ca nu conteaza deloc "pilele sunt fix tineri de 20 ani? Cu 0 experienta de viata chiar 18 ani pe bancile scolii, iar barbatii cu experienta stiu cum merg multe treburi?
Ca sa fii sanatos e bine sa dormi 8 h? Sau 5 ore? Eu as miza mai mult pe 7-8.
Dacă muncești 8 h și după nu mai ai nicio activitate plăcută înseamnă că ai timp liber chiar de ai job?
Voi ce ziceti, de exemplu merita sa faci tot ce ti-e frica si peste 10 ani sa invingi timiditatea? Eu unul zic ca avand in vedere durata nu merita, pai depui efort 10 ani ca sa rezultate dupa?
Ce înseamnă dacă o fata răspunde înapoi doar cu 2 puncte sau 3?
Din ce cauza multe persoane în special femei când trec pe strada pe lângă mine cască? Simt o teama sau e un semn de desconsiderare? Și de ce ma enervează asa de mult acest gest? Parca îmi vine ...? (mai mult)
Cum gasesc o persoana dupa poza?
Hei! Ce parere aveti despre fratii Tate? Credeti ca se ocupa cu prostitutia?
Buna, acum 3 săptămâni bunica mea a murit, iar zilele trecute am visat- o pentru prima data. Am visat ca s- a uitat la mine cu o fata trista, mi s- a părut și nu mi- a zis nimic, după care s-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fotbal
Pele? Maradona? Hagi? Dar cate stii de fapt despre sportul tau favorit?